Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Telltale Batman Shadows Edition Xbox One ve Steam için Çıktı

 
Telltale Games, The Telltale Batman Shadows Edition'ın bugün itibarıyla Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yaptığını duyurdu. Yakında PlayStation 4, Switch ve Epic Games Store için de çıkacak.
 
Xbox Store'da 85,00 TL ve Steam'de 74,24 TL. 

The Telltale Batman Shadows Edition içerisinde Batman: The Telltale Series, Batman: The Enemy Within ve yeni görsel güncelleme Shadows modunu barındırıyor.

Ayrıca halihazırda Batman: The Telltale Series veya Batman: The Enemy Within'den en az bir bölüme sahip kullanıcılar Shadows modunu tek olarak 10,50 TL'den satın alabilir.
 
The Telltale Batman Shadows Edition tanıtım yazısı:
 

Gölgelere adımınızı atın ve Telltale'in Batman'inin çarpık dünyasını, Kara Şövalye'nin ve Gotham şehrinin bozulmuş kişiliğinin yeni ve uğursuz bir şekilde hayata geçirilişini deneyimleyin. Yeniden renklendirilmiş oynanış ve yeniden işlenmiş dokularlla geliştirilmiş The Telltale Batman Shadows Edition, Dark Knight'ın zengin, görsel olarak zorlayıcı geçmişinin ruhuna sadık kalarak tüm Telltale Batman iki sezonunun bölümlerini, tek bir versiyonda topladı.
 
Şunları içerir:

•Batman: The Telltale Series (Bölüm 1-5)
•Batman: The Enemy Within (Bölüm 1-5)
•Batman Shadows Mod 
 
Batman Shadows Eklentisi hikâye edilmiş Telltale Batman oyunlarına büyüleyici yeni bir görünüm getiriyor. Yeniden renklendirilmiş oynanış ve yeniden işlenmiş dokularla zenginleştirilen en sevdiğiniz Telltale Batman bölümlerini tekrar oynayın ve Kara Şövalye'nin çarpık dünyasını yeni ve uğursuz bir dünya ile deneyimleyin.

  
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Telltale Batman Shadows Edition Athlon Games Telltale Games
Dualshock 4 için Arka Tuş Aksesuarı Duyuruldu Blade Runner GOG'da Satışa Sunuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Telltale Batman Shadows Edition ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız