Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 3 : Ambitions Duyuruldu


 
     Toplam satış rakamları 100 milyonu aşan The Sims serisinin üçüncü oyunu için ikinci genişleme paketi duyuruldu.
 
     Oyunun ilk genişleme paketi World Adventures ile oyuncular bir çok ülkeyi ziyaret etme fırsatı yakalamıştı. Oyunun ikinci genişleme paketi olan The Sims 3 : Ambitions'ta ise itfaiyeci, hayalet avcısı gibi korkusuz kahramanlar veya başarılı girişimciler olarak ticarete atılabileceksiniz. 
 
     Oynamak için orjinal oyunu isteyecek olan ve haziran ayında çıkacağı açıklanan The Sims 3'ün ikinci genişleme paketi Ambitions için yayınlanan basın bültenine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
EA, The Sims 3 Ambitions Genişleme Paketini Duyurdu

Oyuncular Ödüllü The Sims 3 Oyununun Genişleme Paketiyle Korkusuz Kahramanlar ve Başarılı Girişimciler Yaratabilecekler

Electronic Arts Inc.’in (NASDAQ:ERTS) EA Play markası bugün The Sims™ 3 Ambitions Genişleme paketinin* geliştirilmekte olduğunu ve 2010 Haziran ayında piyasada olacağını duyurdu. 2009’un en çok satan PC oyunu** The Sims 3’ün ikinci genişleme paketi olacak olan The Sims 3 Ambitions oyuncuların Sim’leri için genel oyun deneyimlerine ve komşuluklarına etki edecek, heyecan verici yeni kariyer yolları izlemelerine olanak sağlayacak. Oyuncuların Sim’leri çalışırken de üzerlerinde doğrudan kontrol sahibi olacaklar ve günlerini nasıl geçireceklerine karar verebilecekler. Oyuncular ev çağrılarına cevap verip doktor olarak hayat kurtarabilecek veya daha kötü bir yolu seçip hastaları üzerinde deneysel ilaçlar test edebilecekler; ya da kahraman bir itfaiyeci rolünde alevlerin arasına dalabilecek veya kurbanın evinde gördüğü her şeyi baltayla parçalayabilecekler; ya da detektif rolünde gizemli davaları çözmeye çalışabilecek, kaynaklarından iyi yolla bilgi toplayabilecek veya bilgiye ulaşmak için karanlık sokaklarda kaba kuvvet kullanabilecekler.

     “Seçebileceğiniz kariyer çeşitliliğinin bir benzeri yok, daha önce oyunculara Sim’leri işlerine kadar takip etme ve yaptıklarını etkileme imkanı vermemiştik,” diyor EA The Sims Stüdyosu Genel Müdürü Scott Evans. “The Sims 3 Ambitions bunu değiştiriyor. Oyuncuların işte yaptıkları hayatlarını, içinde bulundukları toplumu ve komşuluklarını etkileyecek ve oyunu nasıl oynadığınızın son derece önemli bir parçası haline gelecek.”

     Oyuncular artık çok çeşitli ve heyecan verici işlere sahip olabilecekler. The Sims 3 Ambitions’ta oyuncular huzursuz ruhların peşine düşmüş bir hayalet avcısı, harika ve bazen de zarar verici icatlar peşinde koşan bir mucit, göz alıcı eserler ortaya çıkaran bir heykeltıraş, ipuçlarını takip ederek gizemli davaları ne pahasına olursa olsun çözmeye çalışan bir detektif rolüne bürünebilecekler. Ayrıca oyuncular mimar olarak içinde yaşadıkları kasabanın görünüşünü değiştirebilecek, İnşa ve Satın Alma modları sayesinde mahallelerini doğrudan etkileyebilecekler. Stilist kariyeri ve yeni dövme sistemi ile komşularının görünüşlerini modaya uygun (bazen de felaket biçimde) değiştirebilecekler. Oyuncular ilk defa Sim’lerinin kariyerlerinin nasıl ilerleyeceğini kontrol edebilecek, iyi veya kötü yollarla çalışmayı seçebilecek, kariyerlerinde hızla yükselebilecek veya tembellik yapabilecekler. Sim’lerinin başarısı veya başarısızlığı tamamen oyuncunun ellerinde olacak.

The Sims 3 Ambitions, ayrıca EA Mobile™ ‘den cep telefonları, iPhone ve iPod touch için de piyasaya çıkacak. Bu versiyonların cebe uygun özellikleri önümüzdeki aylarda duyurulacak ve çalışmak için The Sims 3 gerektirmeyecek.

* PC/MAC’te oynamak için The Sims 3 gerektirir.
** NPD verilerine göre.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Sims 3 The Sims 3 : Ambitions PC Simülasyon EA Games iPhone ipod touch
EA ve Klei Güçlerini Birleştiriyor iPad 3 Nisan'da Amerika'da Satışa Çıkıyor

BSC Misafiri

7.3.2010 20:15:46

0
way kardeş iki dakkada çıktı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 3 : Ambitions
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız