Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sandman Dizisinin Senaryosu Tamamlandı

 
Başarılı yazar Neil Gaiman'ın yazdığı The Sandman çizgi roman serisini konu alacak olan The Sandman dizisinden yeni bilgiler paylaşıldı.
 
Bir süredir sessizliği süren yazar Neil Gaiman, dizinin ilerleyişi hakkında bir güncelleme yaptı. Daha önce bazı insanlarla anlaşılıp vazgeçilmişti ve proje yeniden yapıma girecekti. Gaiman'ın şimdi dediğine göre, dizinin senaryosu tamamen bitirilmiş ve dünya tekrar dizi çekebilecek kadar normale döndüğü zaman çekimlere başlanacakmış.
 
Şu an için dizinin kadrosu ile ilgili bir bilgi ne yazık ki yok. Ancak dizinin ilk sezonunun 11 bölümden oluşacağı biliniyor. İlk sezon'da çizgi roman serisinin ilk cildi Prelüdler ve Noktürnler'i ve biraz daha fazlasını konu alacak.
 
Kısa bir not düşmek isterim bu noktada. Eğer The Sandman serisini okumadıysanız şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatınızda okuyacağınız en iyi şeylerden biri olacaktır. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri the sandman neil gamiman dizi konusu ne zaman kadrosu
Netflix, Belgesellerini Ücretsiz Olarak Yayınlıyor Michael Jordon Belgeseli "The Last Dance" Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız