Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Riftbreaker Bu Sonbaharda PS5, Xbox Series ve PC için Çıkacak

 
Geliştirici EXOR Studios, The Riftbreaker'in bu sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkış yapacağını duyurdu.

PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının daha sonraki bir tarihte gelmesi planlanıyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Aksiyon-RYO unsurları içeren üs kurma, hayatta kalma oyunu. Boyutlar arası geçit yolculuğu yapma özelliğine sahip gelişmiş bir Meka-Zırh içindeki seçkin bir bilim insanı/komandosun. Sayısız düşmanı kes ve biç. Üssünü kur, numuneler topla ve yeni icatlar için araştırma yap.
 
Yüzbaşı Ashley S. Nowak olarak oynuyorsun ve güçlü bir Meka-Zırh içindeki seçkin bir bilim insanı/komando olan Riftbreaker'sın. Dünya'ya geri dönmeyi ve koloni kurma faaliyetlerini ilerletmeyi sağlayacak bir üs kurmak amacıyla, Samanyolu Galaksisi'nin ücra köşelerinde bulunan uzak bir gezegen olan Galatea 37'ye açılan tek yönlü bir portala gir. Ashley'nin "Mr. Riggs" adını verdiği Meka-Zırh, en ağır çevre koşullarına dayanıklıdır ve üs kurmak, kaynak çıkarmak, numune toplamak ve tabii ki savaşmak için eksiksiz bir ekipman yelpazesine sahiptir.
 
ÜS KURMA
Görevin, Dünya'ya açılan iki yönlü bir geçit inşa etmek. Bu oldukça karmaşık bir teknolojidir ve çok yüksek miktarda enerji gerektirir. Basit güneş panelleri ve birkaç ton çelik yeterli olmayacak. Bu görevi tamamlamak için karmaşık bir maden, rafineriler, enerji santralleri ve araştırma tesisleri zinciri inşa etmen gerekecek.
 
Galatea 37, Samanyolu Galaksisi'nin Sycorax kuşağında yer alan yabancı bir gezegendir. Uzaktan yapılan araştırmalarda, gezegenin yaşanabilir ve koloni kurmak için mükemmel olduğu tespit edildi. Gezegen, yerkürenin çeşitli yerlerinde bulunabilen nadir mineraller ve maddelerle dolu. Çetin hava koşullarının yanı sıra yabancı fauna ve floralarıyla çeşitli biyomlar seni gafil avlayabilir. Kaynak bakımından zengin yerlerde, geçit teknolojisini kullanarak gerekli kaynakları taşıyacak yerel ileri karakollar inşa et.
 
Bu gezegendeki varlığın birilerinin dikkatini çekecek. Sanayini kurdukça ve doğal düzeni bozdukça, dünya seni bir tehdit olarak algılamaya başlayacak. Savunmanı geliştir. Saldırılar her geçen gün şiddetleneceği için duvarlar, bariyerler ve savunma kuleleri inşa et. Seni ortadan kaldırmaya çalışan binlerce düşman yaratıkla karşılaşacaksın.
 
Mr. Riggs, en büyük canavarları bile alt etmeni sağlayacak güçlü silahlar ve yeteneklerle donatılabilir. Gezegende keşif yaparken çok sayıda düşman uzaylı yaratıkla yüzleşmeye hazır olman gerekecek.

Ölen canavarlarda değerli araştırma numunelerinin yanı sıra nadir kaynaklar da bulabilirsin. Yeni teknolojileri, yapıları, silahları ve ekipmanları araştırmak ve üretmek için toplayabildiğin her şeyi kullan. Araziyi sensörlerini kullanarak da keşfedebilir ve yer altındaki defineleri çıkarmak için kazı yapabilirsin.

 
Silahlar fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Riftbreaker üs inşa etme oyunu aksiyon rpg mecha uzay oyun
D.I.C.E. Ödülleri'nde Yılın Oyunu Ödülünü Hades Kazandı Just Die Already 20 Mayıs'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Riftbreaker
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız