Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Order: 1886'nın İlk İncelemesi Yayınlandı!


    PS4'ün merakla beklenen oyunu The Order: 1886'nın inceleme ambargosu yarın kalkacak. Ancak Fransa'nın önemli kaynaklarından Jeux Video Magazine, oyunun incelemesini şimdiden yayınladı.
 
    The Order'a 20 üzerinden 15 puan veren site, oyunu beş farklı açıdan değerlendirdi. Oynanış olarak The Order'a "Basit ama etkileyici aksiyon sahneleri var. Çok fazla QTE ve kötü tasarlanan gizlilik bölümleri bulunuyor." yorumunu yaparken, grafik konusunda "Aşırı yüksek doku seviyesi bulunuyor. Efektler aklınızı başınızdan alıyor. Sinematiklerle oyunun kendisi arasında grafik farkı yok. Harika." cümleleri söylenmiş.
 
    Ses konusunda silahların vuruş hissini yaşattığını, diyalogların ve arkaplanda yer alan müziklerin etkileyici olduğunu belirten site, oyunun acele etmeden 7 saatte bitirildiğine, bu sürenin yarısının sinematiklerle geçtiğine yer vermiş. Genel yorum olarak ise The Order adına, "Film ve oyun arasında kalan güzel bir proje. Kimine göre 'yarı başarısız', kimine göre ise 'yarı başarılı' yorumunu alacaktır. Sevdiğiniz oyunlar bu kararı vermenizde belirleyici rol oynayacak." sözleri söylenmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak neogaf sony ps4 santa monica ready at dawn the order 1886
Gears of War Yapımcısının Yeni Oyununda Ara Videolar Olmayacak Phantom Dust'ı Geliştiren Stüdyo Kapandı, Oyunu Microsoft Devraldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.2.2015 10:11:06

0
Yakışır Indie-Station 4'üme. Bin türlü tırt indie oyun yetmediği gibi Watchdogs'tu, AC'ydi gibi kıytırık oyunlarla idare ederken nihayet The Order'ın da MGS4 gibi "interaktif sinema filmi ama ben seviyorum hacı, oyun değil film mübarek" tadında çıkması beni şaşırtmadı. Darısı daha nice fos çıkan PS4 oyunlarının başına. Bari Bloodborne u düzgün yapın be.

neo-life

19.2.2015 11:41:05

+1
millet ne kadar hevesliymiş oyunun oynanabilirlik özgürlüğünün elinden alınmasına sadece sıra sana geliyor sana şu tuşa bas deniliyor sende basıyorsun bir de buna yenilik diyorlar sony de x1 den sonra bir teknoloji demosu gibi bir şey yapmak istemiştir o demonun da 1080p 30 fps de çalışması için oyunun oynanabilirliğinin böyle olması gerekir,sabit kameranın getirdiği sıra sana gelince tuşa bas şeklinde bunu da tüketiciye yedirmek için yeni bir şey yapıyoruz diye yutturmaya çalışması kimse yutmuyor ama sony fanları bunu kabullenemedikleri için tabi mecbur yutmuş numarası yapıyorlar.2015 yılında böyle bir oyunun çıkması tüketiciye saygısızlıktır kimse kusura bakmasın.Bir de unutmadan bu konsolcu arkadaşlarımıza ne olduysa pc cilere laf atıyorlardı her şey grafik değil diye ne oldu da bir anda grafik hayranı olundu.Tabi bu sözleri bütün konsolcular için demiyorum bu işe çok gerçekçi yaklaşan konsolcular da var.

Master_Evil

19.2.2015 11:10:21

+1
yazık, bildiğin call of duty olmuş oyun

cikopelo

19.2.2015 10:13:26

+1
3.5 saatlik oynanisin 3de 1 indede kesin su tuşa bas bu tuşa bas derler. Hayatta para verilmemesi gereken bir oyun.

melihdeniz

19.2.2015 09:48:48

-1
CGI grafikli videoları yakında oyun diye satmaya başlarlar. :) Amk. 5 saat nedir.

İdrak İstimlak

19.2.2015 07:51:15

0
Nedense en endişeli olanlarımız hep PS4'ü bile olmayan XBox kullanıcıları...

stun

19.2.2015 01:52:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Bu kadar beklenen ve bu fiyattan çıkan bir oyunun bu kadar kısa sürmesi gerçekten pek kabul edilebilir gibi değil. Zamanında herkes Metal Gear Solid V: Ground Zeroes için aynı şeyleri demişti ama o oyunun fiyatı oldukça uygundu. Ben açıkçası sinematik bir deneyim sunan oyunları severim ama oyunu almayı düşünüyordum bu haberden sonra gidip de 180TL'ye gidip almam anca ucuzladığı zaman alırım. Bu arada Ready at Dawn'ı PSP'ye çıkardığı harika oyunlardan biliyoruz gerçekten el konsolunun sınırlarını zorlayıp harika oyunlar yapmışlardı ama hiç bir zaman bu kadar sinematiklere kafayı takmamışlardı üstelik oyunun yayınlanan her videosunda aşırı derecede kontrolü oyuncudan alması ile eleştirilmişti yani geliştirici ekip oyunu da erteledi zaten neden bu yorumlara göre değişikliğe gitmemişler anlamak mümkün değil. Eğer gerçekten ki oyun inceleyen bir kuruluşun oyun süresi hakkında yalan atacağını sanmıyorum 7 saat süren bir oyunu savunmanın bir manası yok bende PS4 sahibiyim bende sinematik deneyim sunan oyunları seviyorum bu oyunu da merakla bekliyorum oynamayı fakat bu oyun süresi için bu fiyat gerçekten çok fazla ben 20 saat sürmesini beklemesem de bir 12-15 saat sürmesini beklerdim.
aldım oynuyorum basındayım gercekten muazzam ama.. bu bıtınce 20 tl verip dying lightla takaslarım 180 tl verıcek halım yok ... piyasada oyun yok.. evolve dan kat kat daha iyi bir yapım oldugu kesin single var saglam .. kısa..

2K

19.2.2015 01:23:26

+1
Bu kadar beklenen ve bu fiyattan çıkan bir oyunun bu kadar kısa sürmesi gerçekten pek kabul edilebilir gibi değil. Zamanında herkes Metal Gear Solid V: Ground Zeroes için aynı şeyleri demişti ama o oyunun fiyatı oldukça uygundu. Ben açıkçası sinematik bir deneyim sunan oyunları severim ama oyunu almayı düşünüyordum bu haberden sonra gidip de 180TL'ye gidip almam anca ucuzladığı zaman alırım. Bu arada Ready at Dawn'ı PSP'ye çıkardığı harika oyunlardan biliyoruz gerçekten el konsolunun sınırlarını zorlayıp harika oyunlar yapmışlardı ama hiç bir zaman bu kadar sinematiklere kafayı takmamışlardı üstelik oyunun yayınlanan her videosunda aşırı derecede kontrolü oyuncudan alması ile eleştirilmişti yani geliştirici ekip oyunu da erteledi zaten neden bu yorumlara göre değişikliğe gitmemişler anlamak mümkün değil. Eğer gerçekten ki oyun inceleyen bir kuruluşun oyun süresi hakkında yalan atacağını sanmıyorum 7 saat süren bir oyunu savunmanın bir manası yok bende PS4 sahibiyim bende sinematik deneyim sunan oyunları seviyorum bu oyunu da merakla bekliyorum oynamayı fakat bu oyun süresi için bu fiyat gerçekten çok fazla ben 20 saat sürmesini beklemesem de bir 12-15 saat sürmesini beklerdim.

BSC Misafiri

19.2.2015 01:05:36

-2
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Bir şey demeyeyim diyorum da olmuyor işte ... İki tane ara sahneden alınma, çözünürlüğü, boyutu, oyunların hangi versiyonlarından hangi sürümlerinden olduğu belli olmayan iki tane gif...

Ryse'ı hem XO'da hemde PC'de bitirdim. (evet XO sahibiyim)

O gördüğünüz ara sahnelerin hepsi Crysis serisinden de aşina olduğumuz yakınlaşınca bam başka bir render boyutu kazanan oyun motorunun bir tür ilizyonu ile ortaya çıkıyor. Bilmeyen, görmeyen kalamdı. Eğer bu Order'ın sizin tabiriniz ile downgrade yememiş hali ise o zaman bu da sağlıklı bir yaklaşım değil.

Hayır eliniz bir tek bu işlere mi çalışıyor. Gir bak Twitche patır patır oynuyor millet. Duvarlar, neredeyse etraftaki bütün nesnelerin fiziği, bir bariyerin arkasına geçtiğinde ateş edildiğinde oluşan deformasyonların detayı (demir bir plakanın arkasına geçtikleri bir ana denk geldim tek tek kurşun izlerinin çıkışı...) , her bir kıyafetin, her bir karakterin (düşmanlar dahi) saçı kılı tüyü, düğmesi neyi varsa oynaması etkileşime girmesi. Dinamik ışık oyunları. Silah efektleri, şarjör değiştirme-çatışma esnasında ki mimikler, ağız hareketleri...

Bu arada oyunun ara sinematik mi yoksa o an kontrollerinize mi geçtiği anlaşılamayacak türde bir görsel kalitesi var. Cryengine'de kesinlikle iyi işler çıkartıyor ancak en yakın örneği Ryse ve Crysis 3'te olmak üzere ara sahnelerde scriptlerde abartı bir forma geçiyor motor, oyun esnasında ise o kaliteden eser kalmıyor.

Ryse kup kuru bir oyundu. Üstünden geçtiğin otun sana selamı yoktu. 8 bitlik mario da daha fazla etkileşim vardı oyun alanı ile.

Oyun bildiğin CGI ! Adamlar yakalamış, görsellerine laf edebilecek bir tek oyuncu olamaz. Oyun içi doku çözünürlükleri (aktif oynanış sırasında) aşmış durumda. PC'de ki Ryse da yoktu bunlar. Oynadık biliyoruz.

Aç bir izle Twitch'i, orada. Satın almama rağmen 1 saatini izledim duramadan. Oynayamayacaksın bari otur izle, giflerleden zor oluyordur takip etmek Gerçi Ryse'ı bile oynadığınızdan şüpheliyim...
sende eminim nintendo da vardır.Geç hocam ryse pc de oynadın da herhalde 800*600 çözünürlüğünde oynadın boş konuşmanın bir anlamı yok bir koridor oyunun da istenilse görülebilecek bir grafik kaldı ki bundan sonra çıkacak böyle tek düze giden oyunlarda da göreceğiz bu tip grafikler evet ryse bende sevmedim fakat ryse grafiğini yok sadece ara sahnede oyun motoru ilizyonu falan dersen kusura bakma hiç bir şey anlamadığı çıkar ortaya bana kalırsa açık dünyası ve sunduğu grafiğe bakılırsa ac unity hala grafiksel anlamda ama şimdi çıkıp bir sürü sorunu vardı deme!laf salatası yapmanın bir anlamı yok etkilişim ayrı bir şey grafik kalitesi ayrı bir şey.

kav1nsky

19.2.2015 01:01:27

+1
Konudaki bazı kişiler ciddi anlamda Sony ve Microsofttan para alıyor sanırım. Marka kapıştırmaktan oyunları unuttu millet.

Barxxx

19.2.2015 00:51:33

0
Teltale games oyunlarının hastası biri olarak bu oyunu oynasam severim kesin.

Aimstein

19.2.2015 00:28:45

+1
Çok heycanla bekliyordum, gerçekten bu haber çok üzdü. 3.5 saatlik bir oyuna 30 dolar anca veririm.

eskioyuncu

18.2.2015 22:48:32

+1
Yanaklarim agri girdiii

IslakBanyoTerliği

18.2.2015 21:03:30

+1
Grafikler gerçekten harika da. Oyun değil ki bu. Film gibi arada tuşlara basıyorsun sadece. Görüntüler sabit olduğu için iyi grafikli olması doğal zaten.

Deswaaa

18.2.2015 20:46:30

-1
pc ve xbox one ciler basmış burayı sizin için twich tv den canlı yayın yapıcam merak etmeyin izlersiniz ay yazık bu kuzulara

freshmind

18.2.2015 18:45:00

-4
Bir şey demeyeyim diyorum da olmuyor işte ... İki tane ara sahneden alınma, çözünürlüğü, boyutu, oyunların hangi versiyonlarından hangi sürümlerinden olduğu belli olmayan iki tane gif... Ryse'ı hem XO'da hemde PC'de bitirdim. (evet XO sahibiyim) O gördüğünüz ara sahnelerin hepsi Crysis serisinden de aşina olduğumuz yakınlaşınca bam başka bir render boyutu kazanan oyun motorunun bir tür ilizyonu ile ortaya çıkıyor. Bilmeyen, görmeyen kalamdı. Eğer bu Order'ın sizin tabiriniz ile downgrade yememiş hali ise o zaman bu da sağlıklı bir yaklaşım değil. Hayır eliniz bir tek bu işlere mi çalışıyor. Gir bak Twitche patır patır oynuyor millet. Duvarlar, neredeyse etraftaki bütün nesnelerin fiziği, bir bariyerin arkasına geçtiğinde ateş edildiğinde oluşan deformasyonların detayı (demir bir plakanın arkasına geçtikleri bir ana denk geldim tek tek kurşun izlerinin çıkışı...) , her bir kıyafetin, her bir karakterin (düşmanlar dahi) saçı kılı tüyü, düğmesi neyi varsa oynaması etkileşime girmesi. Dinamik ışık oyunları. Silah efektleri, şarjör değiştirme-çatışma esnasında ki mimikler, ağız hareketleri... Bu arada oyunun ara sinematik mi yoksa o an kontrollerinize mi geçtiği anlaşılamayacak türde bir görsel kalitesi var. Cryengine'de kesinlikle iyi işler çıkartıyor ancak en yakın örneği Ryse ve Crysis 3'te olmak üzere ara sahnelerde scriptlerde abartı bir forma geçiyor motor, oyun esnasında ise o kaliteden eser kalmıyor. Ryse kup kuru bir oyundu. Üstünden geçtiğin otun sana selamı yoktu. 8 bitlik mario da daha fazla etkileşim vardı oyun alanı ile. Oyun bildiğin CGI ! Adamlar yakalamış, görsellerine laf edebilecek bir tek oyuncu olamaz. Oyun içi doku çözünürlükleri (aktif oynanış sırasında) aşmış durumda. PC'de ki Ryse da yoktu bunlar. Oynadık biliyoruz. Aç bir izle Twitch'i, orada. Satın almama rağmen 1 saatini izledim duramadan. Oynayamayacaksın bari otur izle, giflerleden zor oluyordur takip etmek [:'(] Gerçi Ryse'ı bile oynadığınızdan şüpheliyim...

BSC Misafiri

18.2.2015 18:43:11

+2
quote:

Orijinalden alıntı: talhanuh43 Laf edecekler Ps4 almayacaktı ,adamlar en iyi zamanlamayı yapmış oyunu uzun yapıyolar sonra tekrar etmesinden şikayet ediyorsunuz.. şimdide kısa diyosunuz.Gayet oyunu tadında bırakmışlar ben beğendim..fiyatlar malum yüksek maliyetli madem imkanınız yok ve fiyatlara laf edeceksiniz almayın abi şu Ps4 ü.....
yoruma bak izaya gel adam sanki oynamışta beğendiğini beyan ediyor.Bi eleştirenleri dövmediğin kalmış neden bu kadar eleştiriyi kabul edemeyen bir toplum olduğumuzu çok merak ediyorum.

BSC Misafiri

18.2.2015 18:43:08

-1
quote:

Orijinalden alıntı: eskioyuncu
alıntı:

Orijinalden alıntı: freshmind

Yalnız oyunu Twitch'te falan izliyorum da yok böyle bir şey ... Ryse, Uncharted, GTA, Crysis, AC:U, Infamous, Sunset falan resmi olarak artık hep bir ağızdan söylenebilecek derecede fersah fersah altta kalmış şu oyundan.(görsel manada) Fizikler, her şeyde bir hareketlilik bir dinamizm olması, atmosfer, o nasıl bir kaplama kalitesidir Ama yalan yok, oynanış süresini duyduğumda üzüldüm. Fotoğraf gibi oyun. Hani co-op ve multiplayer da yokken oynamak isterdim şöyle bir 15 saat Ön sipariş yaptık bekliyoruz bakalım. Kardeşlikle 57 liraya geldi oyun adam başı. Akıcı bir deneyim yaşatsın da çok üzülmeyiz sanıyorum. Oynamadan diğer unsurları bilemeyiz ama net bir şekilde söylüyorum ki görsel çıtayı bu nesilde yukarı çeken en bariz oyun olmuş.


Genelde oyunun üst düzey grafikleri olmasi ve de cözünürlük muhabbeti yapmam ama "fersah fersah altinda kalmis" deyince



Buda daha downgrade edilmemis hali:)

BSC Misafiri

18.2.2015 18:43:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Yalnız oyunu Twitch'te falan izliyorum da yok böyle bir şey ... Ryse, Uncharted, GTA, Crysis, AC:U, Infamous, Sunset falan resmi olarak artık hep bir ağızdan söylenebilecek derecede fersah fersah altta kalmış şu oyundan.(görsel manada)

Fizikler, her şeyde bir hareketlilik bir dinamizm olması, atmosfer, o nasıl bir kaplama kalitesidir

Ama yalan yok, oynanış süresini duyduğumda üzüldüm. Fotoğraf gibi oyun. Hani co-op ve multiplayer da yokken oynamak isterdim şöyle bir 15 saat .

Ön sipariş yaptık bekliyoruz bakalım. Kardeşlikle 57 liraya geldi oyun adam başı. Akıcı bir deneyim yaşatsın da çok üzülmeyiz sanıyorum.

Oynamadan diğer unsurları bilemeyiz ama net bir şekilde söylüyorum ki görsel çıtayı bu nesilde yukarı çeken en bariz oyun olmuş.
sen bence oyun görmemişsin bildiğin koridor oyunu için grafiksel kalite o kadar fazla değil bunu daha önce ryse da gördük kaldiki x1 bu nesilin en güçsüz cihazı olmasına rağmen bloodborne da yapsaydı alkışlardım açık dünyasını sayarsak bence ac unity hala grafiksel olarak önde.

Rai-gy

18.2.2015 18:28:36

-3
Ryse gibi beş para etmez çöp olmayacağı kesin.

alito

18.2.2015 18:26:03

+2
Ben şahsen oynanış süresi ile ilgili büyük hayal kırıklığı yaşadım ama yinede almaya karar verdim. Bunda en büyük avuntum oyunun Türkçe altyazılı olmasıdır. Eğer Türkçe olmasaydı almaktan vazgeçme ihtimalim yüksekti. Ne yapalım, PS4'de zaten oyun kıtlığıda var oynayacaz artık.

NoahReign

18.2.2015 18:15:41

-2
Laf edecekler Ps4 almayacaktı ,adamlar en iyi zamanlamayı yapmış oyunu uzun yapıyolar sonra tekrar etmesinden şikayet ediyorsunuz.. şimdide kısa diyosunuz.Gayet oyunu tadında bırakmışlar ben beğendim..fiyatlar malum yüksek maliyetli madem imkanınız yok ve fiyatlara laf edeceksiniz almayın abi şu Ps4 ü..... Edit: vay be ne agresiflik ama

eskioyuncu

18.2.2015 17:31:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Yalnız oyunu Twitch'te falan izliyorum da yok böyle bir şey ... Ryse, Uncharted, GTA, Crysis, AC:U, Infamous, Sunset falan resmi olarak artık hep bir ağızdan söylenebilecek derecede fersah fersah altta kalmış şu oyundan.(görsel manada) Fizikler, her şeyde bir hareketlilik bir dinamizm olması, atmosfer, o nasıl bir kaplama kalitesidir Ama yalan yok, oynanış süresini duyduğumda üzüldüm. Fotoğraf gibi oyun. Hani co-op ve multiplayer da yokken oynamak isterdim şöyle bir 15 saat Ön sipariş yaptık bekliyoruz bakalım. Kardeşlikle 57 liraya geldi oyun adam başı. Akıcı bir deneyim yaşatsın da çok üzülmeyiz sanıyorum. Oynamadan diğer unsurları bilemeyiz ama net bir şekilde söylüyorum ki görsel çıtayı bu nesilde yukarı çeken en bariz oyun olmuş.
Genelde oyunun üst düzey grafikleri olmasi ve de cözünürlük muhabbeti yapmam ama "fersah fersah altinda kalmis" deyince Buda daha downgrade edilmemis hali:)

*Meteora*

18.2.2015 17:21:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Chapter 13... Şu oyuna 30 dolar deseler kimse laf etmezdi. Ancak 7 saatin yarısının ara sahne olması ayıp.
Aman Tanrım! bir an ara sahnelerin süresinin Max Payne 3'ten uzun sürdüğünü sandım. Ara sahne konusunda Max Payne 3 bir efsanedir. Zaten Rockstar film yaparken canları sıkılmış filmi oyuna çevirelim demişler öyle çıkmış ortaya. Berbat bir oyundu o da. Rambo The Video Game kadar gözüm de değeri yok şu iki oyunun. Half-Life'ta tek bir ara sahne yok. Oyun dediğin öyle olacak!

Alondate

18.2.2015 17:17:48

0
Şu ara sahne olayı bence aşırı derecede abartıldı. Bir arkadaş mgs4 örneği vermiş, ona kesinlikle katılıyorum. Yine bir kaç tane efsane olarak adlandırılan oyun var ki onlar da çok fazla ara sahne içeriyor fakat kimse bu konu hakkında ses etmedi. Oyun çıktıktan sonra net olarak iyi ya da kötü oyun dersek daha mantıklı bir yorum olur

halflıfe

18.2.2015 17:15:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: mycryengine
alıntı:

Orijinalden alıntı: halflıfe

Ben bu oyun dünyasının özgünlüğü bir türlü kabullenememesini anlamış değilim durmadan bir sinema filmi havası katılma amacı nedir oyun dediğin oyun gibi olmalıdır.Film izlemek isteyen gider bir sürü sinema salonu bir sürü dijital servisler vardır gider filmini orada izler.

Ben bir oyunun sinematik bir kaliteye yaklaşmasını sadece görsellik kalitesi yönünde isterim yoksa bana iki adım at videoya gir bir adım at videoya gir tipi bir iş ise sinematik sunum sinematik hava denmesini anlamış değilim.Sony o kadar hevesliyse yapsın şu oyunun filmini hepimiz izleyelim ama lütfen oyun dünyası artık grafik kalitesi dışındaa şu sinematik sunuma bir sinema filmine özenmeyi bıraksın sonu olur. O zaman gider film izlerim ne diye oyun oynayayım.

Yeni bir şeyler denenmesi kötü mü? Oyunu ilk duyurduklarından beri film tadında oyun vaadettiler, bu tarz hoşuna gitmiyorsa bu habere girip okumana gerek bile yoktu ama elbette düşüncelerini belirtebilirsin.
Ek: Film tadında oyun sunup yarısını ara sahne yapıyosan fiyatını da DVD fiyatında koy madem, 40-50 liraya DVD alır gibi alalım arada da Y B X felan basıp geçeriz.
Öncelikle bu benim fikrimdir benim bura da hangi haberi okuyup okumayacağım veya yorum yapıp yapmayacağıma değil sen feriştahın gelse karar veremez bunu o eleştiri götüremeyen beyninin bir köşesine yaz.Kusura bakma ama üslubuda sertleştirmesem yarın bir gün ne yazdıımızı İsteyip kontrol etmek isteyeceksiniz neredeyse Bir daha karşında ki insanın ne yazdığını anlayıp bilmeden bir de onu eleştirme ben zaten oyun çıktığından beri film tadın da oyun vaad edilmesini eleştiriyorum o zaman otur film yap diyorum ki sony de film dünyasında köklü bir yeri olan şirket.Yoksa kimse yeni bir şey denenmesini eleştirmiyor fakat ben bir oyunun bu kadar filme benzetilme çabasını anlayamıyorum.Keşke yeni bir şey denense tabi ki biz de sıkıldık her sene cod bf oynamaktan fakat daha çok oyuna benzeyerek denense. Sony bunu son dönemlerde deneme taraftarı oyunları grafik ve atmosfer dışında oynanışı da oynayan kişiden alıp sadece sahne sana geldiğinde şu tuşa bas demeye sen bundan hoşlanıyorsan buyur al oyna ama ben bu tip bir oyunun bu kadar kendi oyun özgünlüğünden çıkıp ta sadece film gibi zaten 7 saatlik bir oynanış sunan oyunu oturup yarısını film gibi izlenmesinden hoşlanmıyorum.Ben bir şey izlemek istersem her zaman tercihim bir film olur.

mycryengine

18.2.2015 16:42:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: halflıfe Ben bu oyun dünyasının özgünlüğü bir türlü kabullenememesini anlamış değilim durmadan bir sinema filmi havası katılma amacı nedir oyun dediğin oyun gibi olmalıdır.Film izlemek isteyen gider bir sürü sinema salonu bir sürü dijital servisler vardır gider filmini orada izler.

Ben bir oyunun sinematik bir kaliteye yaklaşmasını sadece görsellik kalitesi yönünde isterim yoksa bana iki adım at videoya gir bir adım at videoya gir tipi bir iş ise sinematik sunum sinematik hava denmesini anlamış değilim.Sony o kadar hevesliyse yapsın şu oyunun filmini hepimiz izleyelim ama lütfen oyun dünyası artık grafik kalitesi dışındaa şu sinematik sunuma bir sinema filmine özenmeyi bıraksın sonu olur. O zaman gider film izlerim ne diye oyun oynayayım.
Yeni bir şeyler denenmesi kötü mü? Oyunu ilk duyurduklarından beri film tadında oyun vaadettiler, bu tarz hoşuna gitmiyorsa bu habere girip okumana gerek bile yoktu ama elbette düşüncelerini belirtebilirsin. Ek: Film tadında oyun sunup yarısını ara sahne yapıyosan fiyatını da DVD fiyatında koy madem, 40-50 liraya DVD alır gibi alalım arada da Y B X felan basıp geçeriz.

mycryengine

18.2.2015 16:38:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: halflıfe Ben bu oyun dünyasının özgünlüğü bir türlü kabullenememesini anlamış değilim durmadan bir sinema filmi havası katılma amacı nedir oyun dediğin oyun gibi olmalıdır.Film izlemek isteyen gider bir sürü sinema salonu bir sürü dijital servisler vardır gider filmini orada izler.

Ben bir oyunun sinematik bir kaliteye yaklaşmasını sadece görsellik kalitesi yönünde isterim yoksa bana iki adım at videoya gir bir adım at videoya gir tipi bir iş ise sinematik sunum sinematik hava denmesini anlamış değilim.Sony o kadar hevesliyse yapsın şu oyunun filmini hepimiz izleyelim ama lütfen oyun dünyası artık grafik kalitesi dışındaa şu sinematik sunuma bir sinema filmine özenmeyi bıraksın sonu olur. O zaman gider film izlerim ne diye oyun oynayayım.
Yeni bir şeyler denenmesi kötü mü? Oyunu ilk duyurduklarından beri film tadında oyun vaadettiler, bu tarz hoşuna gitmiyorsa bu habere girip okumana gerek bile yoktu ama elbette düşüncelerini belirtebilirsin. Ek: Film tadında oyun sunup yarısını ara sahne yapıyosan fiyatını da DVD fiyatında koy madem, 40-50 liraya DVD alır gibi alalım arada da Y B X felan basıp geçeriz.

Quirah

18.2.2015 16:23:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: --NighTBLue-- haber yapmakta ambargoyu bozmak anlamına gelir sonuçta daha çıkış yapmamış ambargolu oyunun haberini paylaşıyorsunuz playstation türkiye yetkilileri forumda geziyordur ben baştan bilgi verdim sonradan başınız ağrırsa anlarsınız
Ambargo sadece inceleme için var. Teşekkürler bizi düşündüğünüz için. :)

Quirah

18.2.2015 16:17:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: --NighTBLue-- resmi ambargo süresi 19.02.2015 15.00 da kalkacak siz ambargoyu bozarak haber yapıyorsunuz playstation türkiye tarafından bu haber görülürse sizin başınız ağrıyacak
İnceleme ambargosu yarın kalkıyor biz yapılmış incelemenin haberini yapıyoruz.

BSC Misafiri

18.2.2015 16:15:56

+1
Bu kadar sinamatigin olmasi oyun akisini engelleyecegini dusunuyorum. Mgs 4 te de oyunun yarisini ara videolar olusturuyodu ama hikaye bu eksigi kapatmaya yetiyordu. Umarim oynarken eglenebilecegim bir oyun olur ama pek oyle sanmiyorum.

S A M C R O

18.2.2015 16:07:17

-2
Xboylar hemen damlamış gene. Order ile ryse karşılaştırılamaz. Ryse'ı pc de xbox one daki grafiklerden çok daha iyi seviyede oynadım ama grafikler bile kar etmedi oyun kötüydü. Order hem grafik bakımından hem de oynanış bakımından(twich yayınlarına dayanarak söylüyorum, vr incelemede aksiyon sahneleri iyi deniyor) ilaveten ses konusunda da daha iyi olacak.

freshmind

18.2.2015 16:06:46

0
Yalnız oyunu Twitch'te falan izliyorum da yok böyle bir şey ... Ryse, Uncharted, GTA, Crysis, AC:U, Infamous, Sunset falan resmi olarak artık hep bir ağızdan söylenebilecek derecede fersah fersah altta kalmış şu oyundan.(görsel manada) Fizikler, her şeyde bir hareketlilik bir dinamizm olması, atmosfer, o nasıl bir kaplama kalitesidir Ama yalan yok, oynanış süresini duyduğumda üzüldüm. Fotoğraf gibi oyun. Hani co-op ve multiplayer da yokken oynamak isterdim şöyle bir 15 saat . Ön sipariş yaptık bekliyoruz bakalım. Kardeşlikle 57 liraya geldi oyun adam başı. Akıcı bir deneyim yaşatsın da çok üzülmeyiz sanıyorum. Oynamadan diğer unsurları bilemeyiz ama net bir şekilde söylüyorum ki görsel çıtayı bu nesilde yukarı çeken en bariz oyun olmuş.

Persona_Non_Grata

18.2.2015 15:49:26

-1
nedense ps4 kullanıcılarından çok xboylar basmış konuyu. kardeşim dönün düşük çözünürlüklü konsolunuza da limbo falan oynayın siz. milyonlarca satacak oyuna laf etmek size kalmadı.xbox a adam gibi exclusive oyun çıkartsınlar da görelim, öyle multiplatform oyuna parayı basıp timed ex yapmakla olmaz bu işler.. bu nesil ne çektiniz be arkadaş! :))

BSC Misafiri

18.2.2015 15:33:08

-2
ÇÖP

BSC Misafiri

18.2.2015 15:33:06

-2
Yav Hem Remastered oyunlardan bıktık diyorsunuz, hem de gerçek yeni nesil oyunlara laf ediyorsunuz şaka gibi Az ama öz tadında yeni neslin hakkını veren bir oyun isteyen oynar. GOW Uncharted da 7 saatte bitiyordu ama zevkle oynadım. Göreceksiniz şubat ayını da, 2015'i de PS4 kazanacak. Diğer platformlarda karşılık verecek bir exc oyun bile yok şu anda.

StrangerLovely

18.2.2015 15:25:31

-1
Hikayesi, oynanışı sürükleyici ise çok da kötü bir süre değil 7-8 saat sonuçta Uncharted bile o cıvarda sürüyor ama tadı damağımızda kalıyor.

Arthur_Morgan

18.2.2015 15:22:10

+1
Arkadas gecenlerse the order 1886 in oyun sonu videosunu paylasmisti dogru mudur bilmem ama oyle ise oyun sonundaki boss da sadece izliyoruz ve 4-5 kere ekranda gelen tuslara basiyoruz. Yani tamam grafikleri iyi olsun teknoloji demosu olsun hadi ama bunu bir oyun diye satiyorsan oyun yapman lazim final boss da tusa basmadan senin yonettigin adam kendi kendine bitiriyor oyunu yani sen sadece izliyorsun. Oyunun amaci sana başarma hissini vermektir ama sadece izliyorsun arkadas. The order 1886 sadece "grafikler muhtesem off kesin alacagim" diyen kitleye satmayi hedefleyen bir oyundur. Oyun algisi inanilmaz degisti. Arkadaslar cidden onceki ps3 ve xbox360 nesili bundan 100 kat daha kaliteli ve iyi bir nesildir en azindan millet birbirini yemiyordu grafik vs diye ve cikis zamanlarinda da gercekten 2 konsolada yakisir oyunlar cikmisti. Milletin derdi pikseller ve grafik olmus. Su oyunu "oynamadiktan" sonra 200 lira versen ne vermesen ne oyun kendisini oynuyor arkadas gercekten firmalar artik birseyleri unutmaya basladi.

alike03

18.2.2015 15:15:23

+1
Oyun tamda tahmin ettigim gibi Sunumu yüksek Gameplayi az. Iyiki Alkan incelemiyor 5 felan verirdi. (Alkan Gameplaye cok önem veriyor cünkü)

weNM

18.2.2015 15:05:42

+1
Bu oyunu 30$ gibi bir fiyata satamazlardı. Çünkü oyuna ayırdıkları bütçe bir hayli fazla. Geliştirici ekip 5-7 saat arasında güzel daha ufak bir oyun yapmak istemiş ama Sony, PS4'e olan ilgiyi arttırmak için reklam olsun oyun masrafı olsun parayı bol keseden atınca ortaya süre olarak biraz ufak, etkileyici ama o fiyata değmeyen bir oyun ortaya çıktı.

FRIENDS

18.2.2015 15:01:02

+1
Hiç umudum yoktu bu oyundan

eskioyuncu

18.2.2015 14:48:06

-1
Hemen hemen ayni yönleri ile elestirilen Ryse Son of Rome,medya tarafindan yerin dibine sokuldu ve de sahsi fikrim:Ryse'in hikayesi ve sunumu oldukca basarili idi,zorlayici ve iyi yapaya zeka'ya sahipti ama QTE'ler,kisa ve kendini cabuk tekrara baglayan oynanis yüzünden eridi gitti oyun.Demem o ki;bu oyun medya tarafindan Ryse'in üstüne koyulursa,ortada bir taraf olundugunun resmidir

michael01

18.2.2015 14:32:56

+1
the last of us'ı oynadım heavy rain' oynamadım. TLOU da sinematik vardı ama kontrol her zaman bizdeydi. Burada The Order: 1886'ı eleştire bileceğim tek bir şey var o kadar az oynanış ve o kadar sinematik sunum ve online içerik olmayan bir oyunu 60 dolara satılacak olması. 30 dolara satılsa bence kimse bir şey demezdi diye düşünüyorum.

Project Scorpio

18.2.2015 14:26:36

-4
4 saatlık oyuna benden 10TL çalışır.

Burakhan97

18.2.2015 14:08:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: prexz 3.5 saatlik( hem de acele etmeden) oyun için 200 tl vermek aptallık değil de ne?
Oyunu aşırı hızla oynarsan maximum 5 saatte bitirebilirsin kafandan sallama oyunu normal tempoda oynadığın zaman incelemelerde ve oynayanlarında söylediği gibi 7-8-9 saat sürüyo, oyunun kısa olmasına bu kadar laf etme böyle bir konuya daha uzun bir süre olsaydı oyunun saçmalama veya sıkıcı olma ihtimali yüksek olurdu adamlar en doğru sürede en mükemmel deneyimi yaşatmak istemişler oyunu oynamadan hüküm koyma oyunu hakkıyla zevkiyle bitirdiğin zaman emin ol inanılmaz bir deneyim yaşıycaksın.

WyrQueX

18.2.2015 13:57:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: fuatfui Oculus rift çıktığında bu tür oyunlar daha da artacak. Gelecekte de oyun değil, Interactive Movie derler olur biter ;-) herkes için farklı zevkler tabi. Benim bir şikayetim yok sevdiğim bir tarz. Ama oyun değil, film deseler daha iyi. Fiyatlandırmayı da ona göre yapsınlar. Şimdi bu oyun çıktımı sevgili dağıtıcımız (Aral) 240 tl'den sürer piyasaya. Türk oyun sektörünün baltacısı firma. İlerde Türkçe altyazılı desteği de kalkar bunların yüzünden. Firma kaçak oyun alalım diye elinden geleni yapıyor. Kaçak 130, 140, bandrollü 240, 280 el insaf ya. 160, 170 olsa sanki sürümden kazanamayacak. Aral duy sesimizi yeter artık.
Oyunun dağıtımcısı Aral değil, Sony.

emreozkan666

18.2.2015 13:54:49

+1
yeter artık yahu !!! ben ps2 imi özledim arkadaş.

İdrak İstimlak

18.2.2015 13:51:00

+1
CGI Gaming, oyun kaliteli ise kim takar suresini, iyi cikarsa keyifle oynariz, kotu cikarsa iyice ucuzladiktan sonra oynariz. Fazla takilmayin boyle islere piyasada birbirine benzeyen bir dunya oyun varken, bir benzerini de bu adamlardan bekleyeceginize farkli bir deneyim icin heyecaniniz artmali. Ama olur mu multi yok, oyun kisa...

fuatfui

18.2.2015 13:49:13

-1
Oculus rift çıktığında bu tür oyunlar daha da artacak. Gelecekte de oyun değil, Interactive Movie derler olur biter ;-) herkes için farklı zevkler tabi. Benim bir şikayetim yok sevdiğim bir tarz. Ama oyun değil, film deseler daha iyi. Fiyatlandırmayı da ona göre yapsınlar. Şimdi bu oyun çıktımı sevgili dağıtıcımız (Aral) 240 tl'den sürer piyasaya. Türk oyun sektörünün baltacısı firma. İlerde Türkçe altyazılı desteği de kalkar bunların yüzünden. Firma kaçak oyun alalım diye elinden geleni yapıyor. Kaçak 130, 140, bandrollü 240, 280 el insaf ya. 160, 170 olsa sanki sürümden kazanamayacak. Aral duy sesimizi yeter artık.

Wayward Son

18.2.2015 13:38:11

+1
quote:

Orijinalden alıntı: eskioyuncu Prologue - Total | 12:28 --> Gameplay | 3:39 - QTE | 1:58 - Cutscenes | 6:50
Chapter 1 - Total | 29:23 --> Gameplay | 20:20 - Cutscenes | 9:03
Chapter 2 - Total | 16:33 --> Gameplay | 6:43 - Cutscenes | 9:49
Chapter 3 - Total | 46:00 --> Gameplay | 32:36 - QTE | 0:54 - Cutscenes | 12:30
Chapter 4 - Total | 24:25 ---> Gameplay | 12:20 - QTE | 2:21 - Cutscenes | 9:46
Chapter 5 - Total | 32:41 --> Gameplay | 24:17 - QTE | 0:32 - Cutscenes | 7:52
Chapter 6 - Total | 7:32 --> Gameplay | 1:42 - QTE | 0.18 - Cutscenes | 5:32
Chapter 7 - Total | 6:41 ---> Cutscenes | 6:41
Chapter 8 - Total | 21:37 --> Gameplay | 9:30 - QTE | 0:07 - Cutscenes | 12:00
Chapter 9 - Total | 43:07 --> Gameplay | 31:13 - QTE | 1:13 - Cutscenes | 10:41
Chapter 10 - Total | 4:07 --> Cutscenes | 4:07
Chapter 11 - Total | 44:15 --> Gameplay | 33:13 - QTE | 1:07 - Cutscenes | 9:55
Chapter 12 - Total | 5:37 --> Cutscenes | 5:37
Chapter 13 - Total | 5:17 --> Gameplay | 0:04 - Cutscenes | 5:13
Chapter 14 - Total | 5:31 --> Gameplay | 1:47 - Cutscenes | 3:44
Chapter 15 - Total | 10:48 --> Gameplay | 9:24 - Cutscenes | 1:24
Chapter 16 - Total | 9:23 --> QTE | 2:33 - Cutscenes | 6:50

Walkthrough - Total | 325:17 --> Gameplay | 186:48 - QTE | 11:03 - Cutscenes | 127:26

Percentages
Gameplay | 57,43%
QTE | 3.4%
Cutscenes | 39.17%

Oynanabilirlik ile ara sahneler nerdeyse yari yariya yani oyunun ortalama 5-7 saat sürdügünü düsünürseniz hemen hemen 3.5-4 saat gameplay var.Bence bu oyunun fiyati 60$ veya € olmamali.
Chapter 13... Şu oyuna 30 dolar deseler kimse laf etmezdi. Ancak 7 saatin yarısının ara sahne olması ayıp.

kenturk1750

18.2.2015 13:32:09

-1
quote:

Orijinalden alıntı: michael01

ara sinematikleri bol olan oyunlar?? baş yapıt oluyormuş sana göre ilginç.Bütün filmler baş yapıt o zaman
Tabi herkesin zevki düşüncesi farklı olabilir. Bu benim şahsi düşüncem. Her iki oyunuda çok büyük keyif alarak kimi yerde üzülerek kimi yerde gülerek oynadım. Benim için başyapıttır. Bu iki oyunu oynamış olsaydın anlatmak istediğimin nomal film izlemekten farklı olduğunu anlardın. Gerçi şimdi ben oynadım dersin de neyse

michael01

18.2.2015 13:11:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: kenturk1750 Çoktan ön siparişi verdim. Pişman olacağımı düşünmüyorum. Bu sabah ps4 canlı yayında iki kişi oyunu yayınladılar. Oyun grafik ve atmosfer olarak çok iyi duruyor. Sonuçta başyapıt dediğimiz oyunlar (last of us,heavy rain vs)ara sinematikleri bol olan oyunlar. The order da umarım senaryo olarakta tatmin edici olur
ara sinematikleri bol olan oyunlar?? baş yapıt oluyormuş sana göre ilginç.Bütün filmler baş yapıt o zaman

mementopolis

18.2.2015 13:10:42

+1
Valla çıksın bir an öncede oynayayım artık.

halflıfe

18.2.2015 13:10:39

+1
Ben bu oyun dünyasının özgünlüğü bir türlü kabullenememesini anlamış değilim durmadan bir sinema filmi havası katılma amacı nedir oyun dediğin oyun gibi olmalıdır.Film izlemek isteyen gider bir sürü sinema salonu bir sürü dijital servisler vardır gider filmini orada izler. Ben bir oyunun sinematik bir kaliteye yaklaşmasını sadece görsellik kalitesi yönünde isterim yoksa bana iki adım at videoya gir bir adım at videoya gir tipi bir iş ise sinematik sunum sinematik hava denmesini anlamış değilim.Sony o kadar hevesliyse yapsın şu oyunun filmini hepimiz izleyelim ama lütfen oyun dünyası artık grafik kalitesi dışındaa şu sinematik sunuma bir sinema filmine özenmeyi bıraksın sonu olur. O zaman gider film izlerim ne diye oyun oynayayım.

eskioyuncu

18.2.2015 13:00:41

+1
Prologue - Total | 12:28 --> Gameplay | 3:39 - QTE | 1:58 - Cutscenes | 6:50 Chapter 1 - Total | 29:23 --> Gameplay | 20:20 - Cutscenes | 9:03 Chapter 2 - Total | 16:33 --> Gameplay | 6:43 - Cutscenes | 9:49 Chapter 3 - Total | 46:00 --> Gameplay | 32:36 - QTE | 0:54 - Cutscenes | 12:30 Chapter 4 - Total | 24:25 ---> Gameplay | 12:20 - QTE | 2:21 - Cutscenes | 9:46 Chapter 5 - Total | 32:41 --> Gameplay | 24:17 - QTE | 0:32 - Cutscenes | 7:52 Chapter 6 - Total | 7:32 --> Gameplay | 1:42 - QTE | 0.18 - Cutscenes | 5:32 Chapter 7 - Total | 6:41 ---> Cutscenes | 6:41 Chapter 8 - Total | 21:37 --> Gameplay | 9:30 - QTE | 0:07 - Cutscenes | 12:00 Chapter 9 - Total | 43:07 --> Gameplay | 31:13 - QTE | 1:13 - Cutscenes | 10:41 Chapter 10 - Total | 4:07 --> Cutscenes | 4:07 Chapter 11 - Total | 44:15 --> Gameplay | 33:13 - QTE | 1:07 - Cutscenes | 9:55 Chapter 12 - Total | 5:37 --> Cutscenes | 5:37 Chapter 13 - Total | 5:17 --> Gameplay | 0:04 - Cutscenes | 5:13 Chapter 14 - Total | 5:31 --> Gameplay | 1:47 - Cutscenes | 3:44 Chapter 15 - Total | 10:48 --> Gameplay | 9:24 - Cutscenes | 1:24 Chapter 16 - Total | 9:23 --> QTE | 2:33 - Cutscenes | 6:50 Walkthrough - Total | 325:17 --> Gameplay | 186:48 - QTE | 11:03 - Cutscenes | 127:26 Percentages Gameplay | 57,43% QTE | 3.4% Cutscenes | 39.17% Oynanabilirlik ile ara sahneler nerdeyse yari yariya yani oyunun ortalama 5-7 saat sürdügünü düsünürseniz hemen hemen 3.5-4 saat gameplay var.Bence bu oyunun fiyati 60$ veya € olmamali.

kenturk1750

18.2.2015 12:56:35

-1
Çoktan ön siparişi verdim. Pişman olacağımı düşünmüyorum. Bu sabah ps4 canlı yayında iki kişi oyunu yayınladılar. Oyun grafik ve atmosfer olarak çok iyi duruyor. Sonuçta başyapıt dediğimiz oyunlar (last of us,heavy rain vs)ara sinematikleri bol olan oyunlar. The order da umarım senaryo olarakta tatmin edici olur

qqqqrpppp

18.2.2015 12:52:08

0
ucuzlayınca alınacak bi oyun olduğu anlaşıldı.2. el filan ideal hatta.

hayansame

18.2.2015 12:48:19

0
Haberdeki bilgilere gore, acele etmeden 7 saat de bitirillcegi soylenmis ve yarisi sinematik ara sahnelerden olusuyormus... Oyundan daha cok, yeni bir deneyim olacak gibi dusunuyorum. Film izlerken bazi anlarda kontrol bize verilecek.Belki Etkilesimli film diyebiliriz.

BSC Misafiri

18.2.2015 12:46:50

-1
bence the order aynen microsoftun ryse da yaptığı işlemin sony tarafından yapımıdır.Sadece grafiksel bir demodur eğer grafik dışında bir oyuna başka yönlerinden de değer verenlerdenseniz paranızı bloodborne saklayın derim.

hayansame

18.2.2015 12:44:30

0
Haberdeki bilgilere gore, acele etmeden 7 saat de bitirillcegi soylenmis ve yarisi sinematik ara sahnelerden olusuyormus... Oyundan daha cok, yeni bir deneyim olacak gibi dusunuyorum. Film izlerken bazi anlarda kontrol bize verilecek.Belki Etkilesimli film diyebiliriz.

MytHnfr

18.2.2015 12:42:54

0
Oyun güzel olabilir veya kötü olabilir fakat oyunu "5 saatte bitirmek imkansız" dedikten sonra 7 saatte bitirebildiğini duymak üzücü. Yani ben mi yalnış düşünüyorum oyunun uzun süren bir yapım aşaması olmasından ve multiplayer kısmı olmamasından yola çıkarak uzun bir hikaye modu bekleyen oyuncular çok fazla şey istedi heralde.

omris2013

18.2.2015 12:42:01

+1
Hep böyle oluyor güzel gösteriyorlar reklam reklam ardından facia oluyor bunu bu sözle açıklarım" Kendinden emin olan daima kaybeder."

prexz

18.2.2015 12:38:03

+3
3.5 saatlik( hem de acele etmeden) oyun için 200 tl vermek aptallık değil de ne?

prexz

18.2.2015 12:36:34

0
FAIL!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Order: 1886
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız