Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phantom Dust'ı Geliştiren Stüdyo Kapandı, Oyunu Microsoft Devraldı


    2005 yılında Xbox için çıkan JRPG oyunu Phantom Dust'ı yeni haliyle karşımıza çıkarmaya hazırlanan bağımsız yapımcı Darkside Games için kötü bir haber geldi. Microsoft, bağımsız yapımcının geliştirdiği proje Phantom Dust'ın o halini iptal edince firma da kepenk indirme kararı aldı.
 
    Haberler böyle olsa da Microsoft yetkilileri Phantom Dust'ın başka bir stüdyo tarafından geliştirilmeye devam edeceğini belirtiyor. Yine de firma yetkilileri bu stüdyonun hangisi olduğunu ve Darkside Games'in geliştirdiği Phantom Dust üzerinden mi devam edileceğini açıklamadı.
 
    Phantom Dust, Darkside Games'in tek başına görev aldığı ilk projeydi. Küçük çaplı bir stüdyo olan firma daha önce Borderlands ve Sunset Overdrive'ın yapımında yardımcı yapımcı olarak görev almıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Phantom Dust Xbox Xbox One Microsoft Game Studios reboot
The Order: 1886'nın İlk İncelemesi Yayınlandı! PS4 20. Yıl Açık Arttırmasını Kazanan Kişi Parayı Ödemeyince İş Sony'e Kaldı

Sir Maximus is BACK

18.2.2015 13:56:46

0
tek başlarına böyle kült bir seriyi geliştirmek zor gelmiş olmalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Phantom Dust
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız