Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Order: 1886 ve Bloodborne'dan Yeni Videoları TGA'da Göreceğiz


     PlayStation 4 kullanıcılarının en çok beklediği yapımlardan olan The Order: 1886 ve Bloodborne'un The Game Awards sunumunda olacağı, Geoff Keighley tarafından onaylandı.
 
     Yeni Metal Gear Online gibi oyunların da duyurulacağı bu etkinlikte her iki oyuna ait yeni videoların yayınlanacağı söyleniyor. Cuma gecesi düzenlenecek olan TGA'da gerçekleşen gelişmeleri sizlere ileteceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Demon's Souls 2 Demon's Souls Dark Souls Project Beast PS4 Playstation 4 RPG JRPG Korku BloodBorne Sony
Hatalı Üretilmiş Samus Amiibo'su 2500 Dolara Satıldı Paradox Interactive Oyunları Humble'da İndirimde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

St Batuhan

3.12.2014 21:57:31

0
@KUMANDANASKER Kusura bakma sataşmak gibi bir niyetim yok ama CGI kısaltmasını bilmemen bence 10 Kaplan kısmında sıkıntı yaratıyor :) Kesinlikle PS4 Xbox One'a göre daha güçlü ama PS3 de olduğu usülle düşünmemek lazım. O zamanki işlemci ve grafik birimlerinin özelleştirilmiş hali tabii ki uzun sürede uzmanlaşılması, bu sayede görsel gelişim olması vb durumları getirdi ama şu an ortada olan durum katiyyen böyle değil. Ortada olan durum alışılagelmiş, rahat bir yapı, standart cpu ve gpu. Bu nedenle U4 çok güzel olsa bile aynı devrimi kimse herhangi bir U5 gelirse (ki gelmeyecek) beklemesin ya da diyelim ki sıradaki ND oyununda. Tabii ki yapacakları oyunun yapısına göre gerçekten yine çok başarılı grafikler sunulacaktır ama bundan daha ötesi olmayacaktır :)

ASKERTUNGA

3.12.2014 17:50:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scof1eld

Boşa yazmışsın kardeş CGI bu diyenler çullanır şimdi sana.
CGI ne demek onu bilmiyorum. 10 KAPLAN gücündeyim sıkıntı yok :) Ben doğruları yazdım, MART sonu tekrar hortlayabilir konu. Sorun yok ;)

Scof1eld

2.12.2014 14:09:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER PS4 ün gücü INFAMOUS ile start almıştı. THE ORDER ile ikinci atağını yapacak UNCHARTED 4 ile başlıyoruz diyecekler, göreceksiniz. SONY konsolü üst düzey bir konsol oldu. Günümüzde 1080P ve 60FPS gayet yeterlidir. SONY göreceksiniz ki UNCHARTED4 ü bu değerlerde çıkaracak ve daha sonra gelecek EXC oyunlarını da... Çünkü multiplatform oyunlarda MICROSOFT firmalara ve SONY e ambargo koyuyor. yoksa SONY tokatlayacak XBOXONE konsolunu. Bu söylediklerimi yazın bir kenarı. PS4 daha EXC oyunlarına başlamadı. UNCHARTED 1 deki grafikleri hatırlayın ve UNCHARTED3 teki grafikleri hatırlayın. Eski nesilde 3 UNCHARTED gördük. PS4 te UNCHARTED4 ü görünce 5 - 6 yıl sonrasını hayal edin bir de... Daha NAUHGTY DOGS, SANTA MONICA, QUANTIC DREAM neler yapacaklar neler... İzleyin ve görün.
Boşa yazmışsın kardeş CGI bu diyenler çullanır şimdi sana.

BSC Misafiri

2.12.2014 11:17:37

+1
İNŞAALLAH. Bizde onlar iyi oyun yapıyor diye ps4'e para verdik.

emretor23

2.12.2014 10:59:04

0
Beklemeye değer bir VGA olacak gibi

ekene

2.12.2014 10:40:13

0
Wallaha izleyip görmeyelim psni adam etsin yeter bana gücünü kullanamadıkça anlamı kalmıyor. Arkadaşımdan gelen mesajı 1 saatte açabiliyorsa oyundan önce sistemi düzeltsinler.

ASKERTUNGA

2.12.2014 09:03:20

+4
PS4 ün gücü INFAMOUS ile start almıştı. THE ORDER ile ikinci atağını yapacak UNCHARTED 4 ile başlıyoruz diyecekler, göreceksiniz. SONY konsolü üst düzey bir konsol oldu. Günümüzde 1080P ve 60FPS gayet yeterlidir. SONY göreceksiniz ki UNCHARTED4 ü bu değerlerde çıkaracak ve daha sonra gelecek EXC oyunlarını da... Çünkü multiplatform oyunlarda MICROSOFT firmalara ve SONY e ambargo koyuyor. yoksa SONY tokatlayacak XBOXONE konsolunu. Bu söylediklerimi yazın bir kenarı. PS4 daha EXC oyunlarına başlamadı. UNCHARTED 1 deki grafikleri hatırlayın ve UNCHARTED3 teki grafikleri hatırlayın. Eski nesilde 3 UNCHARTED gördük. PS4 te UNCHARTED4 ü görünce 5 - 6 yıl sonrasını hayal edin bir de... Daha NAUHGTY DOGS, SANTA MONICA, QUANTIC DREAM neler yapacaklar neler... İzleyin ve görün.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodborne
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız