Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı!

 
     Dünyanın en iyi VALORANT takımlarının Çin'in Şanghay şehrinde mücadele ettiği VALORANT Champions Tour 2024: Masters Şanghay turnuvasında 1. Round karşılaşmaları tamamlandı.
 
     Karşılaşmaların sonucunda galibiyet elde eden takımlar; G2 Esports, FunPlus Phoenix, Gen.G Esports ve Team Heretics oldu.
 
1. Round Karşılaşmalarının Sonuçları
23.05.2024 / 24.05.2024
G2 Esports 2-1 T1 
FunPlus Phoenix 2-1 FUT Esports
Gen.G Esports 2-1 Leviatán 
Team Heretics 2-0 Dragon Ranger 
 
     Galip olan takımlarda; FunPlus Phoenix ile Gen.G Esports ve  G2 Esports ile Team Heretics, 2. Round üst turunda eşleştirildi. Mağlup olan takımlarda ise Leviatán ile T1 ve Dragon Ranger ile FUT Esports eşleştirildi. 2. Round üst tur karşılaşmaları cumartesi, alt tur karşılaşmaları ise pazar günü oynanacak.
 
    VALORANT Champions Tour 2024: Masters Şanghay turnuvası, 9 Haziran Pazar günü sonlanacak. Şampiyon olan takım dünya şampiyonu ilan edilirken 350.000 Dolar ödülün sahibi olacak.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız