Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Lord of The Rings Dizisinin Çekimlerine Ara Verildi

 
Corona virüs sebebiyle dizi ve filmlerin olumsuz etkilenmeleri devam ediyor. Günün ilk saatlerinde sizlere de aktardığımız gibi The Witcher'ın ikinci sezonu için çekimlere iki hafta ara verilmişti. Şimdi Lord of The Rings dizisinin çekimlerine ara verildi.
 
Dün, dizinin tüm ekibine çekim sürecine en az iki hafta ara verildiği söylenmiş. Çekimlerin tekrar ne zaman başlayacağına dair net bir şey söylenmemiş. Lord of The Rings dizisinin çekimleri Yeni Zelanda'da yapılıyordu ve yaklaşık 800 çalışanı vardı. Bu yüzden çekimlerin ara verilmesi mantıklı bir karar olmuş diyebiliriz.
 
Dizinin yayın tarihi zaten belli değildi ancak bu durum açıklanmayan bir ertelenme yaratabilir. Buraya tıklayarak dizinin konusunun ve oyuncularının bulunduğu habere ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot The Lord of The Rings Dizisi The Lord of The Rings yüzüklerin efendisi yüzükleri nefendisi dizisi oyuncular vizyon tarihi amazon yayın tarihi ne zaman konusu hangi dönem
Final Fantasy VII Remake Geliştirici Günlüğü Bölüm 1: Giriş Xbox Series X'in Yükleme Süreleri ve Oyunlar Arası Hızlı Geçiş Özelliği Gösterildi

lohan777

16.3.2020 22:54:59

0
bu 2 yıl süreç hayatımızın çöp anları olacak virüs yüzünden ne dizi ne oyun ne teknoloji kaldı tabi can meselesi !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Lord of The Rings Dizisi
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız