Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Lord of The Rings Dizisinin Çekimleri Tekrar Başladı

 
Bildiğiniz gibi Yüzüklerin Efendisi serisinin bir dizi uyarlaması geliyor. Salgın başlamadan hemen önce dizinin çekimleri başlamıştı, ancak salgın sebebiyle ne yazık ki çekimler durdurulmuştu.
 
Bugün yapılan resmi bir açıklamaya göre dizinin çekimleri yeniden başladı. Salgın öncesinde dizinin ilk iki bölümünün çekimi tamamlanmış. Dizi çoktan ikinci sezon onayını aldı ve söylenene göre dizi tarihinin en büyük prodüksiyonlarından birine sahip Yüzüklerin Efendisi dizisi.
 
Dizinin yaratıcılığını Patrick McKay ve John D. Payne üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Bonladi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawie, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman ve Maxim Baldry bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book The Lord of The Rings Dizisi The Lord of The Rings yüzüklerin efendisi yüzükleri nefendisi dizisi oyuncular vizyon tarihi amazon yayın tarihi ne zaman konusu hangi dönem
Enola Holmes Filminden Kamera Arkası Görüntülerin Bulunduğu Bir Video Paylaşıldı Söylentiye Göre Hawkeye Dizisinde Madame Masque Karakteri Bulunacak

BSC Misafiri

29.9.2020 11:48:15

0
bekleye bekleye hiç beklenti bırakmadılar zaten diziden 0 beklenti umrumda bile değil yani isterse hiç çekmesinler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Lord of The Rings Dizisi
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız