Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Longest Journey Geri Dönüyor!


    Adventure türünün önemli klasiklerinden The Longest Journey serisi, daha önce duyurulan üçüncü oyununa en sonunda kavuşuyor. Duyurulduktan sonra araya giren oyunlardan dolayı bir türlü geliştirilme aşamasına giremeyen Dreamfall Chapters, en nihayetinde bu konudaki önceliği aldı.
 
   Bugün gelen duyuruya göre Funcom'dan ayrılan Ragnar Tornquist, kurduğu bağımsız Red Thread Games isimli stüdyoyla birlikte Dreamfall Chapters'in yapımına başladı. Serinin haklarını halen elinde bulunduran fakat bu konunda Tornquist'le bir anlaşma sağlayan Funcom, Dreamfall Chapters'in arka planında Red Thread'e destekçi olarak karşımıza çıkacak.
 
   Yaptığı açıklamalarda serinin baş yapımcısı Ragnar Tornquist, "The Longest Journey serisini devam ettirebilme şansına eriştiğimden dolayı çok mutluyum." sözlerine yer verirken, Funcom'a kendilerine bu şansı verdiklerinden ötürü teşekkür de etti.
 
Dreamfall Chapters adına daha ayrıntılı bilgilerin önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor zira şu an için platformlar bile resmileşmiş değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the longest journey adventure macera dreamfall dreamfall chapters funcom red thread studios
GTA V İçin İlginç DLC Fikirleri Var Mass Effect Trilogy'nin PS3 için Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

2.11.2012 00:54:50

0
Oh be işte bu Ben diyodum 2. Oyunun Sonu çok acayip bitti Bu Oyuna devam Oyunu Gelir diye.uzun zamandan sonra Çok Süper Bir Haber valla.

Project Scorpio

2.11.2012 00:24:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ontes İşte budur... Hayatımın haberi. 4 yıldır her ay yeni TLJ oyunu çıkacak mı diye sabrısızlıkal beklediğim yılların efsanesi, adventureların anası babası, dünyanın en mükemmel oyununa devam oyunu geliyor. Bugün en mutlu günüm oldu. Haberdar ettiğiniz için yüzbinlerce kez minnettarım. Her 2 oyununuda 20 kez bitirmişimdir baştan sona tamamen bir sanat eseri... Her gün bu oyunu takip edeceğim artık... Hayal kırıklığına uğratırlarsa oyun dünyasını bırakrıım...
Uzun zamandır bir oyuna bu kadar hayranlık besleyen biri görmemiştim şaşırttın beni dostum.

JiggySaw

1.11.2012 22:03:56

0
Sonunda geliyor! Ben de yıllardır üçüncü oyunu bekliyorum, adventure türünün baştacıdır bu seri, oynamayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

Ontes

1.11.2012 21:02:45

-1
İşte budur... Hayatımın haberi. 4 yıldır her ay yeni TLJ oyunu çıkacak mı diye sabrısızlıkal beklediğim yılların efsanesi, adventureların anası babası, dünyanın en mükemmel oyununa devam oyunu geliyor. Bugün en mutlu günüm oldu. Haberdar ettiğiniz için yüzbinlerce kez minnettarım. Her 2 oyununuda 20 kez bitirmişimdir baştan sona tamamen bir sanat eseri... Her gün bu oyunu takip edeceğim artık... Hayal kırıklığına uğratırlarsa oyun dünyasını bırakrıım...

BSC Misafiri

1.11.2012 20:00:36

0
güzel oyun devamının gelmesi iyi olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreamfall Chapters: The Longest Journey
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız