Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Satış Rekoru Kırdı

 
 
GfK verilerine göre Nintendo'nun en son Remaster oyunu The Legend of Zelda: Skyward Sword HD geçen hafta İngiltere'de en çok satan kutulu oyun oldu.
 
Skyward Sword HD, lansmanda Link's Awakening'in 2019'daki Remaster'ından daha iyi satış yaptı.
Oyun Hakkında:
 
İlk olarak 2011'de Wii için piyasaya sürülen ve serinin zaman çizelgesindeki en eski hikayenin yanı sıra Usta Kılıcın yaratılışını tasvir eden The Legend of Zelda: Skyward Sword şimdi Nintendo Switch'e ek olarak gelişmiş kare hızı, grafikler, daha yumuşak ve daha sezgisel kontrollerle geliyor. Oyunla birlikte bir dizi temalı Joy-Con kumandası de piyasaya sürülecek: Joy-Con kolunun sağında Master Sword'un görseli solda ise Hylian Shield motifi yer alacak. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD ve temalı Joy-Con, 16 Temmuz'da Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Nintendo Switch
Nintendo En Çok Satan Konsoluyla İlgili Söylentilere Cevap Verdi GTA Online'ın PS5 ve Xbox Series X|S Sürümleri Özel Yükseltmelere Sahip Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.7.2021 20:37:52

0
Breath of the wild Switch oyunu değildi zaten arkadaşla Wii u için çıkan son Zelda oyunuydu, switchde de eklendi, şu an yıllardır Switch için özel çıkan bir yeni Zelda oyunu yok, ilerde olacak o da breath of wild 2 olacak

BSC Misafiri

20.7.2021 09:19:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Bu Wii Oyunu.. Bunu Wii U ya Remaster yaptılar zaten. Şimdi Switch e Remaster ın remaster ı çıkıyor. Bir de bunu 60 Avrodan satıyorlar.
Bu oyun WiiU'ya remaster edilmedi, WiiU konsolu Wii oyunlarını da çalıştırabildiği için Wii versiyonu WiiU'da da oynanabiliyordu. Nintendo'nun port bir oyuna $60 istemesi can sıkıcı olsa da bu portun en can alıcı kısmı 60 FPS olması ve harekete duyarlı kontrollerin yanı sıra normal tuşlarla oynayabildiğimiz bir kontrol şeması eklenmiş olması.

1ht1baron

19.7.2021 20:59:26

0
Bu Switch'te neredeyse her oyun remastered. Skyward Sword, Breath of the Wild, Mario Kart 8, New Super Mario Bros, Pokken Tournament, Donkey Kong Country: Tropical Freeze falan ilk aklıma gelen ve Nintendo tarafından yapılan remastered oyunlar.

mehmetalpertr

19.7.2021 19:35:00

+1
Bu Wii Oyunu.. Bunu Wii U ya Remaster yaptılar zaten. Şimdi Switch e Remaster ın remaster ı çıkıyor. Bir de bunu 60 Avrodan satıyorlar.

Rachsuchtig

19.7.2021 17:12:42

0
Ön siparişi verdim Gizaladan bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız