Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda Neden Daha Sık Çıkmıyor?


     Hemen hemen her yıl Mario'nun bir platform oyunuyla karşılaşırken The Legend of Zelda serisi ile daha geç karşılaşıyoruz. Serinin yönetmeni olan Eiji Aonuma bu konu ile ilgili bir açıklama yaptı.
 
     Aonuma, The Legend of Zelda serisinin Super Mario Bros gibi 5-6-7 milyon gibi rakamlara ulaşamadığını, Zelda'nın öylesine büyük olmadığını belirtirken, ayrıca bir Mario oyununu sıkı çalışarak 1 yılda bitirebileceklerini, buna karşın The Legend of Zelda'nın ise en az 3 yılda geliştirilebildiğini söyledi.
 
     Eiji Aonuma, oyuncuların The Legend of Zelda serisinden beklentilerinin çok yüksek olmasından dolayı, bu beklentileri karşılayacak bir oyun yapmanın zorluğuna da değindi. Aonuma ayrıca Mario serisinin 2 yapımcısı varken, The Legend of Zelda'da ise sadece kendisinin olduğunu vurguluıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews nintendo gamecube wii u nintendo direct zelda the legend of zelda: the wind waker remake adventure
Sunset Overdrive'a Cloud Desteği Douglas C. Engelbart Hayata Gözlerini Yumdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.7.2013 08:34:26

0
@WiiSmash Nintendo'nun maskotu Mario'dur ve her türlü yapımla hatırı sayılır iyi puan ve bazıları 30 milyona ulaşmış oyun satışlarına ulaşmıştır. Gamerankings'te tüm zamanların en yüksek puan ortalamasına sahip oyunu 11 yıl boyunca LoZ Ocarina of Time'a aitken yerini 2007 yılında Super Mario Galaxy'e bırakmıştır. Nintendo o yüzden özellikle 3 boyutlu Super Mario serisi oyunlara daha çok özen gösteriyor ve SMG 1 2007 yılında çıkmışken SMG 2 ise 2010 yılında piyasaya çıkmıştır. Yıl 2013 ve halen Wii U için SMG 3 veya 3 boyutlu platform Mario oyunu duyurulmadı bile.

furkangoth

5.7.2013 10:34:59

0
Mario'nun 2 boyutluları çok aynıymış gibi gelse de 3 boyutluları gerçekten muhteşem. Zelda serisi eğer her yıl çıkarsa havası bozulur gibi geliyor zaten böyle kalması daha iyi.

BSC Misafiri

4.7.2013 22:27:50

0
3 senede bir çıksın , hep böyle başyapıt çıksın.

WiiSmash

4.7.2013 14:00:10

0
Mario oyunu yapan çok fazla firma var nintendo haricinde ve her mario oyunu kaliteli olmuyor ama her legend of zelda kaliteli oluyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız