Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda: Twilight Princess'in HD Sürümü Göründü


    Son dönemde The Legend of Zelda serisinin bazı oyunlarını HD uyarlamalarla beraber güncel platformlara çıkaran Nintendo, Wii U'ya özel Zelda oyunu gelene kadar bu yöntemi devam ettirecek gibi görünüyor. Nintendo'nun güncelleme sunucularında The Legend of Zelda: Twilight Princess'in HD sürümü listelendi.
 
    Nintendo sunucularındaki listelemenin Wii U için gerçekleştirildiğini belirtmekte fayda var. The Legend of Zelda: Twilight Princess Wii'ye özel olarak çıkışını yapmıştı. Serinin diğer oyunlarında olduğu gibi Twilight Princess de oldukça olumlu inceleme sonuçlarıyla karşımıza çıkmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
nintendo gamecube wii u nintendo direct zelda the legend of zelda: the wind waker remake adventure
AC: Syndicate'ta Karşımıza Çıkacak Tarihi İsimler Bu Videoda (Türkçe Altyazılı) Assassin's Creed Film Setinden İlk Görüntüler Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Adol125

15.10.2015 20:33:07

0
forums dolphin emu da en çok hd texture pack ı olan oyun; 5-6 tane vardı en son. Ben tomoyanınkini kullanıyorum mesela. O değilde Ocarina ya FF7 de olduğıu gibi bi remake gelse ortalık yıkılır.

Bowser Zeki

15.10.2015 01:22:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Midorima Twilight Princess gerçekten muhteşem bir oyun. Tek başına konsol sattıracak kalitede. Alxy le birlikte gördüğüm en muhteşem yardımcı karakter (ki Alyx den daha iyi diyene itiraz etmem) bu oyunda. İsmini vermeyeyim, henüz oynamayanlar vardır ama şu kadarını söyleyim, muhteşem bir yardımcı karakter, epikliğin, sanatsallığın, muhteşemliğin tanımını baştan yazmış mükemmel bir oyun sizi bekliyor.
Bu yaz wii u un wii modunda başlamıştım gamecube versiyonuna ama başka oyunlar girdi araya (xenoblade gibi uzun oyunlar) başında bıraktım ama çok istiyorum oynamayı. Bu haberi de duyunca offf artık kesin beklemeliyim HD olarak gelicekse :D

Adol125

14.10.2015 21:22:13

0
Twilight Princess gerçekten muhteşem bir oyun. Tek başına konsol sattıracak kalitede. Alxy le birlikte gördüğüm en muhteşem yardımcı karakter (ki Alyx den daha iyi diyene itiraz etmem) bu oyunda. İsmini vermeyeyim, henüz oynamayanlar vardır ama şu kadarını söyleyim, muhteşem bir yardımcı karakter, epikliğin, sanatsallığın, muhteşemliğin tanımını baştan yazmış mükemmel bir oyun sizi bekliyor.

lostrock

14.10.2015 17:10:26

0
wind waker dan sonra bide bu gelio artık dayanamam alırım wii u yu zaten xenoblade gelio aralıkta kaçarı yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız