Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Heroes: Trails to Azure için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı NIS America ve geliştirici Falcom, The Legend of Heroes: Trails to Azure için Crossbell Polis Departmanı'nın Özel Destek Bölümü'ndeki karakteri Lloyd Bannings ve arkadaşlarını tanıtan yeni bir fragman yayınladı.
 
İlham verici kahraman Lloyd Bannings'in hikâyesi Trails to Azure'da devam ediyor.

Trails from Zero'daki olayların yalnızca birkaç ay sonrasında geçen bu oyunda Crossbell'e geçici bir barış ortamı hâkim ve Özel Destek Birimi (Special Support Section) kahramanca aksiyonları sayesinde kendilerini yeni bir şana ve statüye sahip olarak buldu.

Ancak bu barış yakında art niyetlere sahip birden çok organizasyonun yükselmesi ile son bulacak. Crossbell'i ortasına alan Erebonian Empire ve Republic of Calvard arasındaki artan baskı, oyuna arka planını veren yükselen tansiyon. Evlerinin güvenliği ve ekiplerinin temeli tehlikedeyken Lloyd ve dostları onları bekleyen tehditler için sıkıca hazırlanıp kuşanmalı. Crossbell'in çok yakında geleceğini belirleyen sarsıcı bir çatışma için bir sahne olacağı konusunda çok az şey biliyorlar... 
 
The Legend of Heroes: Trails to Azure, 2023'ün başlarında PlayStation 4, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo pc Nihon Falcom NIS America Inc. The Legend of Heroes: Trails to Azure
Severed Steel 20 Temmuz'da PlayStation Konsollarına Geliyor İnşaat Simülasyonu Oyunu The Constructors PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Heroes: Trails to Azure
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız