Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III 23 Mart'ta PC'ye Geliyor

 
Yayıncı NIS America, PAX South 2020 etkinliği sırasında yaptığı duyuruda, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III'ün 23 Mart'ta PC (Steam & GOG) için çıkış yapacağını duyurdu.

PC versiyonunu 30 Mart'tan önce satın alanlar ücretsiz kozmetik indirilebilir içeriğe sahip olabilecek.
 
PC versiyonu ultra geniş ekran desteği, tamamen özelleştirilebilir klavye komut tuşları, geliştirilmiş görseller, 6 kata kadar daha hızlı yüksek hız modu seçenekleri ve otomatik veri kayıt özelliği sunacak. PC versiyonu portunu Engine Software ve PH3 Games üstleniyor.
 
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III ilk olarak 28 Eylül 2017'de Japonya'da ve 22 Ekim 2019'da Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için çıktı. Switch versiyonu 19 Mart 2020'de Japonya'da ve bu ilkbaharda Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkacak.

Sıra tabanlı rol yapma oyunununda, ana karakterimiz Rean Schwarzer anavatanını tehdit eden karanlık bir komplo ortaya çıkarır ve bu komplo ve düşmanlarla yüzleşmek için yeni nesil kahramanları savaşa hazırlaması gereklidir.
 
PC versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III NIS America Nihon Falcom PS4 Switch PC RPG
Little Town Hero Fiziksel Sürümü İlkbaharda Çıkacak CD Projekt Red: Cyberpunk 2077 Ertelendiğine Değecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cemlat

18.1.2020 14:54:06

0
Var. Steam de yok. Crossbell Arcs 2 oyununda resmi olmayan patch i var, gayet yeterliler oynayabilirsin.

BSC Misafiri

18.1.2020 13:47:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: Adol125 Direkt devam oyunu yalnız en kötü Cold Steel 1-2 yi oynamadan buna girmeyin. Legend of Heroes serisi için tavsiye edilen oynama sırası ise şöyle; Trials in Sky First Chapter -> Trials in Sky Second Chapter -> Trials in Sky 3rd -> Zero -> Azure -> Cold Steel I -> Cold Steel II -> Cold Steel III -> Cold Steel IV Legend of Heroes'i yapan Nihon Falcom aynı zamanda YS serisinin de geliştiricisi. Bana göre son 10 yılın en iyi 10 oyunundan biri olan YS VIII: Lacrimosa of Dana şu an hi2gamesde sadece 28 tl, steamdan alırım derseniz 44.5 tl. Üstelik herhangi bir dlcde almanıza gerek yok. Kaçırmayın derim. Dün oyuna 3.5 gblik devasa bir güncelleme + 5 gblik high res texture pack geldi. Ben 1660ti ile tüm ayarlar en sonda vsync açık 100+ fpslerde oynuyorum. O konuda bir sıkıntınız olmasın. PCniz patates değilse çok rahat oynarsınız.
Azure PC'de var mı?

Adol125

18.1.2020 12:15:29

+1
Direkt devam oyunu yalnız en kötü Cold Steel 1-2 yi oynamadan buna girmeyin. Legend of Heroes serisi için tavsiye edilen oynama sırası ise şöyle; Trials in Sky First Chapter -> Trials in Sky Second Chapter -> Trials in Sky 3rd -> Zero -> Azure -> Cold Steel I -> Cold Steel II -> Cold Steel III -> Cold Steel IV Legend of Heroes'i yapan Nihon Falcom aynı zamanda YS serisinin de geliştiricisi. Bana göre son 10 yılın en iyi 10 oyunundan biri olan YS VIII: Lacrimosa of Dana şu an hi2gamesde sadece 28 tl, steamdan alırım derseniz 44.5 tl. Üstelik herhangi bir dlcde almanıza gerek yok. Kaçırmayın derim. Dün oyuna 3.5 gblik devasa bir güncelleme + 5 gblik high res texture pack geldi. Ben 1660ti ile tüm ayarlar en sonda vsync açık 100+ fpslerde oynuyorum. O konuda bir sıkıntınız olmasın. PCniz patates değilse çok rahat oynarsınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız