Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us'a Yeni Bir Yama Geliyor


     The Last of Us oynayıp Grounded DLC'sini bekleyenler için önümüzdeki 24 saat içerisinde yayımlanacak olan bir yama var şimdilik. 
 
     1.0.7 sürüm numarasına sahip olan yamanın boyutu 151 MB olacak ve oyunda tek kişilik moda "Grounded" isimli yeni bir zorluk seviyesi ekleyecek. Bu yeni zorluk seviyesinde yapay zekanın aşırı saldırgan olacağı söyleniyor.
 
     Bunun dışında düzeltilen bug'ların tam listesi için şuraya göz atabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN the last of us ps3 naughty dog sony ps4
The Stomping Land'ın Early Access Sürümü, Ay Sonunda Yayınlanacak World of Warcraft'ın Aktif Üye Sayısı 7.6 Milyona Geriledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.5.2014 17:12:55

0
Reklam olacak tabii, lafımız yok. Ama o ses nedir arkadaş, kabus gibi rüyalarıma girecek.

oa454

7.5.2014 09:20:33

0
@Wayward sonuna kadar katılıyorum. Bence bu tür zorlama reklamlar iyi izlenimden ziyade kötü izlenim bırakıyor. Şu an oynamasam bile verdikleri bu saçma reklam yüzünden markayı tanır oldum. Tamam bu bir artı... Fakat bu markayı ne oynarım ne oynatırım ondan da emin oldum. Ayrıca BSC yönetiminin kullanıcıları duymazdan gelmesinden sıkıldım. Ne mobil video gösterim sorunu hakkında ne de şu reklam hakkında bir açıklama göremiyoruz. Ayrıca sanki BSC ofis ciddiyeti ile yönetilen site değilde bir kaç arkadaşın makarasına yönettiği siteye döndü. Söylemek istemezdim ama Erdinç İyikul ' un yaptığını kimse yapamıyormuş demekki... Not: Hakkınızda kısmına tıkladım da kim var kim yok diye, orada da aynı reklam çıktı. İnsan sadece haberlere koyar bari reklamı.. Şu durum hakikaten komikmiş..

Wayward Son

7.5.2014 09:12:00

0
Adamlar para kazanıyor eyvallah da bu site de ziyaretçileri sayesinde var:) Ziyaretçiler olmadan bir şey ifade etmiyor. Adamlara hakaret etmiyorum bir şey yapmıyorum. Eleştiri bu. Sitenin bir kullanıcısı olarak eleştiri getirmem de en doğal hakkım. Küfür edenlerle bir tutma yani.

BSC Misafiri

7.5.2014 08:21:25

0
@Wayward son bir reklam ikonuna bu kadar takanı ilk defa gördüm. Adamlar burdan sonucta para kazaniyor onlarda herhalde bu tarz reklam koymak istemiyordur belki bi nedenide vardir bilmiyorum. Ama sen bu sitenin içeriği iyi mi kötü mü ona bak bence böyle oyun sitesi bulmak ülkemizde zor kıymetini bilin azcık adamlar uğraşıyor. (Adamlar ufak bir hata yapıyor herkes laf ediyor , incelemeyi beğenmiyor laf ediyor sövüyor yada senin olay gibi birşey oluyor yani her konu için söyledim bu yaziyi)

veli@1144

7.5.2014 00:47:04

-1
Dlc mi yama mı anlamadım ki ben:(hani dlc yayınlanıyordu bugün hiç bişey anlamadim

Wayward Son

6.5.2014 23:39:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: edd121 madem çok isityorsunuz o çark bedava suyla dönmüyor verin parasını reklamı kaldırsın adamlar da
Kardeşim biz reklam alınmasın demiyoruz. Ancak kullanıcı deneyimi diye bir şey var, geri bildirim diye bir şey var. Bak şimdi, bu kullanıcının isteği dışında, "gerilla marketing" tadında zırt pırt önümüze çıkan reklamdan birçok kişi şikayetçi. Web sitesi için olumsuz kullanıcı deneyimi yaratıyor. 1- Benim vaktimi çalıyor. 2- Rahatsız ediyor. Ayrıca Lost Saga'nın firması için ele alalım, bizim söylediklerimiz birer geri bildirim. Zira biz, bu reklamın hedef kitlesiyiz. Hedef kitleden aldığın geri bildirimi de para vererek alamazsın. Basın bülteni yaptılar, mantıklı. Banner verdiler, mantıklı. İnceleme yapıldı (hatta Diablo: RoS'un birkaç katı kadar), mantıklı. Bunlar tanıtım için güzel hamleler. Ancak sen, hedef kitleni rahatsız edersen bu da marka imajı için olumsuz bir etkendir. Her şey dozajında kalmalı. Hem reklamın ölçümlemesinin de çok isabetli olacağını düşünmüyorum. Banner, video, bülten vs. çok daha doğru sonuç verecektir. Bu tarz reklamlarda genelde bir mute ikonu oluyor. Sen istersen tıklıyorsun dinliyorsun, ona da tamam. Ama bu kadar tempolu ve yüksek sesli bir içerik kullanıldığında olumsuz etki yaratıyor. Reklamcılık mezunu olarak, dilim döndüğünce anlattım sanırım. Öyle "parasını verin" denecek kadar basit şeyler değil bunlar. Saygılar kardeşim.

BSC MISAFIRI 2

6.5.2014 23:38:10

0
eski editör Levent Polater ,BSC´ye Lost Saga reklamini koyduran kisi ayrica . kendisi NCsoft´da MMO isleri ile mesgulmüs :) sanirim almanya´da Zaten Wolrd of Tank ve diyer MMO yapimcilari ile icli disli olmusdur reportajlari falan var bir önceki Counter Strike Online idi . Reklamin bir yayimlama süresi vardir belki bu son ay dir. _________ The Last of Us ´in o en sor bölümünü Ps4 de Oynamak isterim acikcasi e3 de yeni bir oyununuda duyururlar umarim..

edd121

6.5.2014 23:31:33

-1
madem çok isityorsunuz o çark bedava suyla dönmüyor verin parasını reklamı kaldırsın adamlar da

Wayward Son

6.5.2014 23:15:54

+1
quote:

Orijinalden alıntı: khyrasothemis sessiz sakin evimde oyun haberlerine bakarken, birden o aptal reklam ve müziği gelince "noluyoruz lan" diye her irkilmem de sizin eseriniz var sayın BSC yöneticileri...
Sayfayı yenilerken korkudan yüz ifadem şu şekli alıyor: Bildiğin çekiniyorum!

khyrasothemis

6.5.2014 23:08:35

+2
sessiz sakin evimde oyun haberlerine bakarken, birden o aptal reklam ve müziği gelince "noluyoruz lan" diye her irkilmem de sizin eseriniz var sayın BSC yöneticileri...

Wayward Son

6.5.2014 23:01:08

+2
BSC editörlerinden ve yönetiminden bir ricam var. Sitenin adını "Lost Saga Canavarı" olarak değiştirin. O eşsiz müzik her an her saniye çalsın ve sesini kısacak bir buton dahi olmasın. Ve yalnızca Lost Saga haberi verin. Olur mu? Lütfen bakın rica ediyorum.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız