Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us'a Tanıdık Bir Yüz


     Bir dönemin en çok konuşulan dizilerinden biri olan 24, The Last of Us ekibine yeni bir yüz kazandırdı.
 
     Annie Wersching yani televizyon dizisi 24'ün FBI Ajanı Renee Walker, Naughty Dog'un yeni oyunu the Last of Us'a katıldı. Naughty Dog'un Direktörü Neil Druckmann bunu twitter üzerinden şöyle açıkladı; "Pekala Naughty Dog hayranları, @Wersching'i izlemeye alın çünkü The Last of Us ekibimizin yepyeni üyesi kendisi."

Bu haberin bağlantısı
URL
the last of us ps3 naughty dog sony
Mortal Kombat, PS Vita Versiyonuna Yeni Görseller SWTOR, Origin Üzerinde %30 İndirimde!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

29.4.2012 02:18:31

0
Favori 2-3 dizimden biridir 24. Çok ta ayak olmaması ayrı mutlu ediyor beni. Filminden fena umutluyum. Karakter seçimine gelince güzel düşünülmüş, hatunun depresif atmosferde başarılı bir rol çizgisi vardı, hele son sezonda. Kiefer da alemlere az ara verse de daha fazla projede görsek onu:)

ChronoGear

29.4.2012 02:06:54

0
Jack`in uzatmali aski ve ayni zamanda ilk baslarda siddete karsi olarak girdigi dizide, git gide icindeki siddeti durduramayan gorevi icin herseyi yapabilecek bir ajan rolundeydi. 24 izlemeyen cok insan oldugunu soyleyebilirim ben tum sezonlarini tek tek izledim hatta dvd olarak duruyor arsivimde :) Oyuna renk ve kalite katacagi kesin. Sadece ses olarak mi yoksa modelleme olarakta oyunda olacak mi merak ediyorum.

alito

29.4.2012 01:38:13

0
24'ün final sezonunda olaylara yön veren kişidir kendisi. diziyi izlemeyen varsa baştan sona izlesin derim. çok kalite dizidir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız