Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us: Remastered 30 FPS'de Sabitlenebilecek


     Çıkışına  az bir süre kalan The Last of Us: Remastered geçtiğimiz senenin en iyi oyunlarından olan The Last of Us'ı gelişmiş görsellikle PlayStation 4 konsollarına getiriyor. Yapım için verilen yeni bilgilere göre 1080p'de 60 FPS çalışacak bu oyunu isterseniz 30 FPS'de kilitleyebileceksiniz.
 
     Bunun yanında The Last of Us: Remastered için daha fazla DLC'nin planlandığı, gelecek bu DLClerin PlayStation 4 ve PlayStation 3 arasında cross-buy özelliği bulunduracak. Yani DLC'yi bir kere aldığınızda iki konsol için de oynayabileceksiniz.
 
     Verilen bir diğer bilgi ise en son inFamous: Second Son'da gördüğümüz fotoğraf modunun oyunda yer alacağı. Bu mod serbest kamera açışı ve bazı filtreler sağlayacak böylece hayran kaldığınız manzaraları rahatça ölümsüzleştirebileceksiniz.
 
     The Last of Us: Remastered, PlayStation 4'e özel olarak 29 Temmuz'da 149 TL fiyat etiketiyle çıkışını yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net the last of us ps3 naughty dog sony ps4
Neverwinter'da Bela Warlok’u Tanıtan Video Yayınlandı EA Artık The Sims 2'ye Destek Vermeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mactavish-

30.7.2014 23:12:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

GTA5 de tam remake değil aslında. Fark ciddi ve oynanışı etkileyecek düzeyde olsa da, remake deyince komple baştan yapılmış oyunları düşünmek lazım. Halo Anniversary böyle idi. Veya Tomb Raider Anniversary vardı eskilerden. Konuya dönersek: Remastered oyun da olsa, 30-60 fps seçeneği, 30 fps'de gölge kalitesinin artması nedir abi.. Biz konsolları biraz da, bu tarz ikilemlere düşmemek, PC kafasından uzaklaşmak için almıyor muyduk...
Nabza göre şerbet veriyor yapımcılar artık. PC bölümüne giriyorum, herkes sistemim kaldırır mı ? Kaplamalar rahatsız edici, 16X AA dan aşağısı kurtarmıyor gibi muhabbetler. Konsol bölümüne giriyorum, FPS grafik muhabbetleri falan oluyor. PC bölümünden biri gelip ortalığı karıştırıyor. Aynı şekil BSC de öyle oldu.

Castle Bravo

29.7.2014 17:34:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55 Zavallı varsa o da sizin gibi kendi nicki ile yazamayacak kadar korkak olan sizlersiniz.Cevap açık ve net.Bunu bilemeyecek kadar bilgisizseniz, o sizin cahilliğiniz, yapacak bir şey yok.Ama yine söylim, the last of us tamami ile cell mimarisine göre yapılmış.Kaynak kodları celle göre dizayn edilmiş.X86 gibi çok çok farklı bir mimariye geçirmek için baya bir uğraş verilmesi lazım.Çünkü baştan tasarlanırken, ps3'e göre yapılmış.O yüzden de adından da anlaşılacağı gibi remastered olarak karşımıza çıkıyor.Remake değil yani.Remake olsa komple yeniden sıfır motor yazılıp, yepyeni grafikler elde edilebilirdi.Yani ilk önce remastered ile remake arasındaki farkı öğrenin, ondan sonra gelin burada atar yapın.Remake'e örnek olarak, gta5'i gösterebiliriz.Ps3 versiyonu ile ps4 versiyonu arasında inanılmaz bir fark var.Böyle bir örnek varken, ps4'ü remastered oyunun teknik özellikleri ile bile kendinize pay çıkarmanız, ne kadar zavallı olduğunuzu gösteriyor.Yazık.Acıyorum sizin bu atarlı halinize. Uncharted ve Driveclub konsusuna gelirsek, uncharted yapımcıları bu video üzerine açık açık söylemişken, videoda koskoca, ps4'te çalışıyor diye açık bir ibaresi varken, sizin gibi remastered oyundan ps4'ün gücünü eleştireye çalışan ergen tayfasına mı inanacaktık. Driveclub yağmur videosu ise, direk ps4'ün share factory özelliğinden, driveclub psn nicki ile facebook'tan paylaşılmış ki, bu versiyon eski sürüm olmasına rağmen süper görünüyor.Render denme şansı hiç yok.Ps4 kullanan kullanıcışar çok iyi bilirki, sharefactory ile paylaşılan videolar, asıl oynadığımız oyundan baya düşük kalitede olur.Asıl oynadığımız oyun grafik olarak çok daha iyidir.Arada baya fark vardır.O yüzden size tavsiyem, bsc misafiri altında atarlı ergenler gibi bık bık konuşacağınıza, azıcık delikanlı olunda kendi nickiniz ile yazın.
GTA5 de tam remake değil aslında. Fark ciddi ve oynanışı etkileyecek düzeyde olsa da, remake deyince komple baştan yapılmış oyunları düşünmek lazım. Halo Anniversary böyle idi. Veya Tomb Raider Anniversary vardı eskilerden. Konuya dönersek: Remastered oyun da olsa, 30-60 fps seçeneği, 30 fps'de gölge kalitesinin artması nedir abi.. Biz konsolları biraz da, bu tarz ikilemlere düşmemek, PC kafasından uzaklaşmak için almıyor muyduk...

alizee81

29.7.2014 11:37:55

0
Ciddi ciddi yaşın kaç çok merak ediyorum? Orda neden 30 fps de daha iyi görüntü var onu bile anlamakta zorluk çekmişsin.Konsol 60 fps de kaldıramadığı için görüntüden kısmışlar.30 fps de ise anca kaldırdığı için görüntüyü iyi tutmuşlar.Cidden bunu anlamamak için büyük çaba sarfetmek lazım veya sizler gibi konsol fanatiği olmak lazım.

alizee81

29.7.2014 09:43:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: defected harika haber 60 fps saçmalığıyla oynamak istemiyorum araba yarışı değil, futbol oyunu değil süper ya oh be

Blood Money

29.7.2014 04:46:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: defected

Sen bunu biliyordun yani. Fps yarı yarıya düşecek ama iki gölgeyi daha iyi görecez.

defected

28.7.2014 17:26:52

-1
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex bir oyunun daha akıcı olmadığı için sevinen birini ilk defa görüyorum :) sinemayı, sözde ''sinematik etkisi'' yüzünden mi 24 fps sanıyor insanlar, tam olarak cehalet nerede bulamadım bir türlü.


ne diyordunuz gençler bir şey mi vardı? http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Last_of_Us_Remastered_30_FPSde_Daha_iyi_Gorunuyor-64593.htm

einhander

27.7.2014 11:32:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: defected harika haber 60 fps saçmalığıyla oynamak istemiyorum araba yarışı değil, futbol oyunu değil süper ya oh be
ucmus bu cocuk

GT_55

18.7.2014 10:18:18

-1
Zavallı varsa o da sizin gibi kendi nicki ile yazamayacak kadar korkak olan sizlersiniz.Cevap açık ve net.Bunu bilemeyecek kadar bilgisizseniz, o sizin cahilliğiniz, yapacak bir şey yok.Ama yine söylim, the last of us tamami ile cell mimarisine göre yapılmış.Kaynak kodları celle göre dizayn edilmiş.X86 gibi çok çok farklı bir mimariye geçirmek için baya bir uğraş verilmesi lazım.Çünkü baştan tasarlanırken, ps3'e göre yapılmış.O yüzden de adından da anlaşılacağı gibi remastered olarak karşımıza çıkıyor.Remake değil yani.Remake olsa komple yeniden sıfır motor yazılıp, yepyeni grafikler elde edilebilirdi.Yani ilk önce remastered ile remake arasındaki farkı öğrenin, ondan sonra gelin burada atar yapın.Remake'e örnek olarak, gta5'i gösterebiliriz.Ps3 versiyonu ile ps4 versiyonu arasında inanılmaz bir fark var.Böyle bir örnek varken, ps4'ü remastered oyunun teknik özellikleri ile bile kendinize pay çıkarmanız, ne kadar zavallı olduğunuzu gösteriyor.Yazık.Acıyorum sizin bu atarlı halinize. Uncharted ve Driveclub konsusuna gelirsek, uncharted yapımcıları bu video üzerine açık açık söylemişken, videoda koskoca, ps4'te çalışıyor diye açık bir ibaresi varken, sizin gibi remastered oyundan ps4'ün gücünü eleştireye çalışan ergen tayfasına mı inanacaktık. Driveclub yağmur videosu ise, direk ps4'ün share factory özelliğinden, driveclub psn nicki ile facebook'tan paylaşılmış ki, bu versiyon eski sürüm olmasına rağmen süper görünüyor.Render denme şansı hiç yok.Ps4 kullanan kullanıcışar çok iyi bilirki, sharefactory ile paylaşılan videolar, asıl oynadığımız oyundan baya düşük kalitede olur.Asıl oynadığımız oyun grafik olarak çok daha iyidir.Arada baya fark vardır.O yüzden size tavsiyem, bsc misafiri altında atarlı ergenler gibi bık bık konuşacağınıza, azıcık delikanlı olunda kendi nickiniz ile yazın.

BSC Misafiri

18.7.2014 09:48:03

-1
@GT_55 Zavalli U4 u gercek zamanli saniyor bide ustune su dokulmus DC i gosteriyor. Sulamislarki bare yansimalar dan yirtalim demisler. Mesutun dedigi gibi bu oyun gorsel olarak koca bir hic. Boyle seylerle siz fanboylarin kafasini guzel etmek ivin yapiyolar

BSC Misafiri

18.7.2014 09:47:22

-1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Ps4'un ne oldugu yavas yavas gun yuzune cikiyor. Insanlari %50 daha guclu konsol diye kandirdilar. Donanim ile ilgisi olmayan oyuncu bak daha fazla shader var,oyunlar1080p diye hurra cullandilar lakin pis kokular yavasdan yavasdan insanlarin burnuna geliyor. PS4 neden daha fazla shaderli bir GPU kullaniyor?

Cevap cok basit. 3 sebebi var

1) Her iki konsolunda cok zayif bir CPU su var.
2) GNM (PS4 API)tamamiyle OGL tabanli bir API ve OGL de CPU canavari bir API.
3)GDDR5 RAM Modulleri korkunc yazma ve gecikme sureleri ile CPU yu tabiri caizse resmen iki eliyle boguyor.

Iste bunu bilen Sony GPU ya CPU rahmetlik olmasin diye GPGPU koymak zorundaydi ve oylede yapti. Koymasaydi PS4 de 1080 yada 720p60fps oyun falan goremezdiniz. Yani GPGPU PS4 de CPU olmesin diye var GPU ya guc ustune guc katsin diye yok. Bunu bilmeyen oyuncu haliyle konsolu%50 daha guclu zannediyor. Dedigim gibi bunun boyle olmadiginin kokulari yavasdan geliyor.

Yetkili kişi konuştu.Dağılabilirsiniz.














selamlar... koyduğunuz videolar arkadaşın yazdığı mesaja cevap niteliğini taşımıyor kanımca. teknik bir konuda analiz yapmış, varsa cevabınız onu yazmanızı beklerim bir kullanıcı olarak. ikinci olarak koyduğunuz videoların ikiside şuan için muamma zira 2 oyunda henüz çıkmadı ve geçmişten biliyoruz ki tanıtım videolarıyla oyuncular defalarca kandırıldı bu firmalar tarafından. kaldıki 2. video yani Uncharted videosu ara sahneden alınmış yani oynanış videosu değil bunun farkındasınız herhalde? ben o mesajı yazan arkadaşa büyük oranda katılıyorum ve ısrarcı olacağım bir itirazım yok. sizin itirazınız neye birde onu anlasak güzel olurdu. ha siz ps4 kullanıcısı iseniz ve sahip olduğunuz konsolu ölümüne savunan yaşı küçük arkadaşlarımızdan biri iseniz o zaman başka. eğer öyle ise lütfen mesajıma yanıt vermeyiniz.

GT_55

17.7.2014 18:19:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Ps4'un ne oldugu yavas yavas gun yuzune cikiyor. Insanlari %50 daha guclu konsol diye kandirdilar. Donanim ile ilgisi olmayan oyuncu bak daha fazla shader var,oyunlar1080p diye hurra cullandilar lakin pis kokular yavasdan yavasdan insanlarin burnuna geliyor. PS4 neden daha fazla shaderli bir GPU kullaniyor? Cevap cok basit. 3 sebebi var 1) Her iki konsolunda cok zayif bir CPU su var. 2) GNM (PS4 API)tamamiyle OGL tabanli bir API ve OGL de CPU canavari bir API. 3)GDDR5 RAM Modulleri korkunc yazma ve gecikme sureleri ile CPU yu tabiri caizse resmen iki eliyle boguyor. Iste bunu bilen Sony GPU ya CPU rahmetlik olmasin diye GPGPU koymak zorundaydi ve oylede yapti. Koymasaydi PS4 de 1080 yada 720p60fps oyun falan goremezdiniz. Yani GPGPU PS4 de CPU olmesin diye var GPU ya guc ustune guc katsin diye yok. Bunu bilmeyen oyuncu haliyle konsolu%50 daha guclu zannediyor. Dedigim gibi bunun boyle olmadiginin kokulari yavasdan geliyor.
Yetkili kişi konuştu.Dağılabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.7.2014 17:14:25

0
Ps4'un ne oldugu yavas yavas gun yuzune cikiyor. Insanlari %50 daha guclu konsol diye kandirdilar. Donanim ile ilgisi olmayan oyuncu bak daha fazla shader var,oyunlar1080p diye hurra cullandilar lakin pis kokular yavasdan yavasdan insanlarin burnuna geliyor. PS4 neden daha fazla shaderli bir GPU kullaniyor? Cevap cok basit. 3 sebebi var 1) Her iki konsolunda cok zayif bir CPU su var. 2) GNM (PS4 API)tamamiyle OGL tabanli bir API ve OGL de CPU canavari bir API. 3)GDDR5 RAM Modulleri korkunc yazma ve gecikme sureleri ile CPU yu tabiri caizse resmen iki eliyle boguyor. Iste bunu bilen Sony GPU ya CPU rahmetlik olmasin diye GPGPU koymak zorundaydi ve oylede yapti. Koymasaydi PS4 de 1080 yada 720p60fps oyun falan goremezdiniz. Yani GPGPU PS4 de CPU olmesin diye var GPU ya guc ustune guc katsin diye yok. Bunu bilmeyen oyuncu haliyle konsolu%50 daha guclu zannediyor. Dedigim gibi bunun boyle olmadiginin kokulari yavasdan geliyor.

OldGamers86

17.7.2014 12:31:30

0
Yeni gelen konsollar eskiye nazaran daha iyisini verebilmeli..

Recharged

17.7.2014 10:02:26

0
Hem 30 hem 60 deneyip öyle değerlendirmek lazım.

BSC Misafiri

17.7.2014 07:33:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money
alıntı:

Orijinalden alıntı: defected

harika haber

60 fps saçmalığıyla oynamak istemiyorum

araba yarışı değil, futbol oyunu değil

süper ya oh be

Eski kafa işte bunlara kalsa bırak 60 Fps'yi 30 fps göremezdik. Sırf farklı olucam diye kendilerini bile kandırıyorlar.
Bazı oyunlar 60 FPS ye göre değil yağ gibi akıyorlar bazı oyunlarda tamam ama bazı oyunlarda sanki hareketler çok hızlı gibi hissettirebiliyor.

bkaakco

17.7.2014 04:20:45

0
Sanırsam bazı arkadaşlar beni kast etmişler. Ben şakası yazdım yukarıda, PS4'üm bile yok zaten, oyun isterse 10 fps olsun umrumda değil.

Blood Money

17.7.2014 03:52:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: defected harika haber 60 fps saçmalığıyla oynamak istemiyorum araba yarışı değil, futbol oyunu değil süper ya oh be
Eski kafa işte bunlara kalsa bırak 60 Fps'yi 30 fps göremezdik. Sırf farklı olucam diye kendilerini bile kandırıyorlar.

Mactavish-

17.7.2014 03:29:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bir an önce PS5 ve Xbox Plus çıkmalı.
Ne gerek var PC ler 4K 144FPS veriyor zaten .

İdrak İstimlak

17.7.2014 03:16:06

0
TLoU aslen PS3 için geliştirilmişti. Şimdiki PS4'ün ×86 mimarisi yerine powerpc tabanlı işlemciye sahipti. Bu temel mimari farklılık yüzünden oyunun PS4'e port edilmesi uzun sürdü. Muhtemelen oyun sabit 60 fps veremeyecek. Oyunu fps dalgalanmaları yaşamadan oynamak isteyenler için 30 fps'ye sabitleme seçeneği konmuştur. Açıkçası konsol sabit 60 fps veriyorsa 30 fps'den her şekilde daha iyi bir oyun deneyimi sunacaktır.

pcrex

17.7.2014 02:58:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind 30, 60 fps hakkında ne kadar feveran eden adam varsa hiç birinin konsolu yok, olmadı ve olmayacak ... Alayı internet kafede pes oynarken deneyim etmişlerdir bu cihazı.

Ama gel gör ki burada dilin kemiği yok. Adam sallıyordu sallıyor sallıyorda sallıyor ... 60 fps daha iyi diye.

660ti, fx8350 4ghz 16gb ddr3 çapında bir sisteme sahibim. Son 1-1.5 yıldır AAA oyunlarda adam akıllı ultra ayarlarda 1080p'de temiz 60 fps alamadım. Stutter, V-sync'nin yarattığı input lag, dalgalanmalar...

Oyuna girer girmez Anti aliasing ile Gölgeleri kapayan pc oyuncularının burada 30-60 fps diye sallamalarından gına geldi.

Ben detay istiyorum, hayvan gibi çizim mesafesi istiyorum, ter temiz çözünürlük istiyorum , spor oyunları haricinde 60 fps'yi gram aramıyorum...

Adamın elinde var 99999 dpi'lık mouse, hınç gibi çeviriyor bir sağa bir sola, yetmez tabi 30fps. Adam akıllı alın elinize bir gamedap oyun neymiş, nasıl oynanırmış görün.

Talha Aynacı 2'si 1'de söylemişti hatta, "oyunlar 60 fps olunca karakterler bir kopturup gidiyorumuş gibi oluyor" diye... Bizim sözümüze itimat etmiyorsunuz belki editör diye andığınız insanlara kulak asarsınız.

Kendisine aynen katılıyorum, 60 fps'de her şey hızlanmış , gerçek dışı, yerlerde tereyağı varmış gibi oluyor oyunlar. Detayları daha az görüyor göz... Kamera çok hızlı dönüyor. En basit örneklerden; NFS vardı mesela. 60 fps yapınca oyun motoru sapıtıyordu. Oyun akıcı olmuyor oyunda ki her şey 2 kat hızlanıyordu videoyu ileri sarar gibi.

Adamlar Counter Strike 1.6'dan gelmişler 60 fps diye tutturuyorlar.

Bir Skyrim'de , Fallout'ta , Witcher'da , Dragon Age'de , Baldur's Gate'te , Last of US , Heavy Rain , GTA , RDR gibi oyunlarda asla 60 fps'yi aramadım ...

CoD'ta , CS'de bir zahmet olsun 60 fps... Onlara ancak o şekilde katlanılabiliyor. Çünkü oynanış tarz ve stillerine uyuyor.

30 fps Ultra mı 60 fps Medium'mu deseler gözümü kırpmadan oyunun türüne bakmadan daha yüksek detayı seçerim !
oyunun akıcılığının artmasıyla hızlanmasının nasıl bir bağlantısı var. PES de 2x hızına alınca fps de iki katına mı çıkıyor sanıyorsun. kardeş bilgi düzeyin yerlerde sürünüyor, biraz araştır, hatta imkanım olsa da sana bire bir deneyim ettirebilseydim. böylece bol keseden sallamazdın. oyunlarda 60 fps yi aramaya bilirsin, bu kimsenin umurunda da değil zaten. otomobilden örnek veriyim. jettayı seviyor olabilirsin, tüm ihtiyaçlarını karşılıyordur ve aradığın tüm özelliklere sahiptir ama buna dayanarak gelip jetta X5 den daha iyi araba dersen insanlar sana poposunlar güler. ortada tartışılacak bir konu zaten yok, normalde cevap bile vermezdim ama insanları yalan yanlış bilgiler ile yanıltmayın.

freshmind

17.7.2014 02:03:35

0
30, 60 fps hakkında ne kadar feveran eden adam varsa hiç birinin konsolu yok, olmadı ve olmayacak ... Alayı internet kafede pes oynarken deneyim etmişlerdir bu cihazı. Ama gel gör ki burada dilin kemiği yok. Adam sallıyordu sallıyor sallıyorda sallıyor ... 60 fps daha iyi diye. 660ti, fx8350 4ghz 16gb ddr3 çapında bir sisteme sahibim. Son 1-1.5 yıldır AAA oyunlarda adam akıllı ultra ayarlarda 1080p'de temiz 60 fps alamadım. Stutter, V-sync'nin yarattığı input lag, dalgalanmalar... Oyuna girer girmez Anti aliasing ile Gölgeleri kapayan pc oyuncularının burada 30-60 fps diye sallamalarından gına geldi. Ben detay istiyorum, hayvan gibi çizim mesafesi istiyorum, ter temiz çözünürlük istiyorum , spor oyunları haricinde 60 fps'yi gram aramıyorum... Adamın elinde var 99999 dpi'lık mouse, hınç gibi çeviriyor bir sağa bir sola, yetmez tabi 30fps. Adam akıllı alın elinize bir gamedap oyun neymiş, nasıl oynanırmış görün. Talha Aynacı 2'si 1'de söylemişti hatta, "oyunlar 60 fps olunca karakterler bir kopturup gidiyorumuş gibi oluyor" diye... Bizim sözümüze itimat etmiyorsunuz belki editör diye andığınız insanlara kulak asarsınız. Kendisine aynen katılıyorum, 60 fps'de her şey hızlanmış , gerçek dışı, yerlerde tereyağı varmış gibi oluyor oyunlar. Detayları daha az görüyor göz... Kamera çok hızlı dönüyor. En basit örneklerden; NFS vardı mesela. 60 fps yapınca oyun motoru sapıtıyordu. Oyun akıcı olmuyor oyunda ki her şey 2 kat hızlanıyordu videoyu ileri sarar gibi. Adamlar Counter Strike 1.6'dan gelmişler 60 fps diye tutturuyorlar. Bir Skyrim'de , Fallout'ta , Witcher'da , Dragon Age'de , Baldur's Gate'te , Last of US , Heavy Rain , GTA , RDR gibi oyunlarda asla 60 fps'yi aramadım ... CoD'ta , CS'de bir zahmet olsun 60 fps... Onlara ancak o şekilde katlanılabiliyor. Çünkü oynanış tarz ve stillerine uyuyor. 30 fps Ultra mı 60 fps Medium'mu deseler gözümü kırpmadan oyunun türüne bakmadan daha yüksek detayı seçerim !

BSC Misafiri

16.7.2014 22:31:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: waltran Buradan anlıyorum ki PS4 donanımı sabit 60 fps veremeyecek, düşüşlerden rahatsız olanlar için sabit 30 seçeneği sunnmuşlar. Seçenek her zaman güzeldir ama 60 fps sabit olması daha iyi olurdu, PS3 le arasında kaç yıl var remastered bir oyunda 60fps sabiti bırak 3d desteği bile vermesi lazımdı.
Bir an önce PS5 ve Xbox Plus çıkmalı.

BSC Misafiri

16.7.2014 22:31:01

+1
quote:

Orijinalden alıntı: defected herşeyin fazlası iyidir sanan insanlar toplamış yine hayırlı olsun

allah akıl fikir versin

yıllardır hepiniz 60fps'de oynuyordunuz çünkü

okullar kapanınca forumun kalitesi yerlerde yine şu çoluk çocuktan kurtulamadık gitti

ne 60fps'ymiş arkadaş

last of us oynarken 60fps'yi ne yapacaksın

playstation 3'te oynamadın mı?

zamanına göre mükemmele yakın grafikleri ki hala çoğu oyundan iyi

neyin kafasındasın?

60fps miydi oyun ps3'te

ah benim kör kara cahilim

ah benim dünya'dan haberi olmayan kuşum

ama yok

sen sony'den daha iyi biliyorsun

adamlar mal çünkü sana göre

neden

gitmişler 30fps sabitleme koymuşlar çünkü

ya ne komik insanlarsınız
boş yapmayı bırakta 60 fps nin neden gereksiz olduğunu ve 30 fps nin daha iyi olduğunu açıkla? boş yapma canım hadi canım hadi anam...

BSC Misafiri

16.7.2014 22:30:32

+4
@defected, ilk yorumun bayağı güldürmüştü ikinci yorumun daha beter ama kısa kısa cevaplayayım. Oyunseverler PS3'ten daha iyisini alabilmek için PS4 alıyorlar O akıl ve fikirden ilk önce sen sebeplenseydin keşke Yıllardır çoğu oyunda 30 FPS oynuyorduk artık yeni nesil ile 60 FPS standart olmalıydı Çoluk çocuk bahanesini kullananlar genellikle saçmalıklarına kılıf arayanlardır Oyunu PS3'te keyifle oynadım ama PS4 daha akıcı ve daha iyi çözünürlükte oynamak istemek hakkım Oyun PS3'te 60 FPS değildi tabii ama oyun PS4'e remastered olarak geliyor, daha konuyu ve beklentileri dahi anlamamışsın. Last of Us'ı 30 FPS sabitleme seçeneği eklemişlerse sabit 60 FPS'yi veremediklerindendir ki FPS düşüklüklerinden rahatsız olmasınlar diye 30 FPS sabitleme hakkı tanımışlardır. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Yediğin eksilerle rekora koşuyorsun üstüne birde sıvamaya kalkmışsın. Komik değilde acınacak haldesin...

Vinewood

16.7.2014 21:52:49

+2
quote:

Orijinalden alıntı: defected herşeyin fazlası iyidir sanan insanlar toplamış yine hayırlı olsun allah akıl fikir versin yıllardır hepiniz 60fps'de oynuyordunuz çünkü okullar kapanınca forumun kalitesi yerlerde yine şu çoluk çocuktan kurtulamadık gitti ne 60fps'ymiş arkadaş last of us oynarken 60fps'yi ne yapacaksın playstation 3'te oynamadın mı? zamanına göre mükemmele yakın grafikleri ki hala çoğu oyundan iyi neyin kafasındasın? 60fps miydi oyun ps3'te ah benim kör kara cahilim ah benim dünya'dan haberi olmayan kuşum ama yok sen sony'den daha iyi biliyorsun adamlar mal çünkü sana göre neden gitmişler 30fps sabitleme koymuşlar çünkü ya ne komik insanlarsınız
10 dakikadir yorumlarini okuyorum hala neyin kafasindasin anlamadim

CPTLeBron

16.7.2014 21:40:03

-6
PC fanboyları dadanmış buraya hemen. PS4'ün donanım analizini yapan mı dersin, oyunun PS4'te kaç FPS'de çalışacağını tüm kahinlik içgüdülerini kullanarak tahmin edeni mi dersin, "30 FPS'de oynayacağım" diyen birinin tercihine saygısızlık yapan mı dersin, "60 FPS'de oyun oynanır 30'da değil, 30 FPS de neymiş?!" türevi cümleler ile harmanlanarak oluşturulan gülünç yorumlar mı dersin, hepsi bu haberin yorumlarında mevcut. Çekemediğinizi bu kadar belli etmeyin bari. Konsollara ve konsola özel oyunlara ilgin yoksa, 60 FPS'de akıyorsan "her sene" Assasin's Creed'de , konsol sahiplerini ilgilendiren bu tür haberlerin altına gelip ne anlatmaya çalışıyorsun, diye sormak isterdim ancak ne anlatmak istediği belli bu tür arkadaşların. "Çekemiyoruz, çamur atıyoruz. Ne yapalım, elimizden bu kadarı geliyor ancak." demekten başka bir şey yapmıyorlar şu yorumları yazarak. İlgiyle, beğenerek ve bir tutam da kahkaha ile okuyoruz her tarafından çekememezlik akan yorumlarınızı. Aynen böyle devam.

MiyopBey

16.7.2014 21:32:07

-4
Hastasınız başka birşey değil. 60 FPS diye diye oyun dünyasını batırdınız resmen. Artık oyun duyurulunca "Kaç FPS" diye soruluyor. Yapımcılar 60 FPS'yi muhteşem, imkansız birşeymiş gibi kullanıyorlar, sizde kullandırtıyorsunuz. Artık trailerlarda FPS değerleri yazıyor. Kör PC fanatikleri artık kendilerini üstün ırk olarak görüyor gibiler. "PC dışında başka yerde oyun oynayanlar aptal." Lanet olsun oyunlar hakkında konuşan bir kişi kalmadı, herkes teknik konularda. Kaç FPS, 1080p mi, 4k mı? Şu yorumlara bak. Eski PS3 vs Xbox 360 tartışmalarını özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama çok özledim. Eserinizle gurur duyun sevgili "oyuuncular".

mementopolis

16.7.2014 20:30:30

-3
Toplanmis Donanim ve Yazilim Mühandisleri Kizaca ; size ne, demek istiyorum... SIZE NE !!!!!!!!!!!

melihcskn

16.7.2014 20:13:10

+2
Hayatında 60 fps oynamayan adam 60 fps hakkında yorum yapmasın bi zahmet.Oyunların oynanışı , içeriği daha önemli doğru ama akıcılık her oyuna zevk katar yok sinematik etki yok şu yok bu demeyin.Fanlık yaptığım yok öyle milyarlar bayıldığım bir bilgisayarımda yok ancak high falan 40 fps de oynadığım oyunu 60 fps de oynamak için ayar düşürdüğüm çok olur

waltran

16.7.2014 20:01:49

+4
Buradan anlıyorum ki PS4 donanımı sabit 60 fps veremeyecek, düşüşlerden rahatsız olanlar için sabit 30 seçeneği sunnmuşlar. Seçenek her zaman güzeldir ama 60 fps sabit olması daha iyi olurdu, PS3 le arasında kaç yıl var remastered bir oyunda 60fps sabiti bırak 3d desteği bile vermesi lazımdı.

OnrGrTR

16.7.2014 19:49:13

+3
60 fps varken 30 fps oynamak aklım almıyor 30 fps de oynanmaz demiyorum ama 60 fps oynamak varkende güya sinematik etki diye 30 fps oynayacağım ben diyenlere söylecek bir şey yok

michael01

16.7.2014 19:42:39

0
benim merak ettiğim 30 fps kitleme sinematik için mi var yoksa infamous daki gibi fps düşüşleri olacak mı

Ouroboros_Tasarım

16.7.2014 19:24:42

+1
Simdi oyunu alin 60 ve 30 da oynayin bakin nasil fark ediyor o farkyok diyen kitleye sesleniyorum keske hic fps muhabbetleri olmasa ama malesef

PHO3N1X

16.7.2014 18:50:47

0
Adamlar insanoğlunun ne mal olduğunu bildikleri için böyle bir açıklama yapmaya ihtiyaç duymuşlar.Daha geçenlerde "Keşke 30FPS olsaydı,sinamatiği bozacaklar" diyen bir kitle vardı..İsteyen 60'ta oynasın,isteyen 30'da diye koymuş adamlar,bu hüsumet neden ?

defected

16.7.2014 18:35:53

-9
herşeyin fazlası iyidir sanan insanlar toplamış yine hayırlı olsun allah akıl fikir versin yıllardır hepiniz 60fps'de oynuyordunuz çünkü okullar kapanınca forumun kalitesi yerlerde yine şu çoluk çocuktan kurtulamadık gitti ne 60fps'ymiş arkadaş last of us oynarken 60fps'yi ne yapacaksın playstation 3'te oynamadın mı? zamanına göre mükemmele yakın grafikleri ki hala çoğu oyundan iyi neyin kafasındasın? 60fps miydi oyun ps3'te ah benim kör kara cahilim ah benim dünya'dan haberi olmayan kuşum ama yok sen sony'den daha iyi biliyorsun adamlar mal çünkü sana göre neden gitmişler 30fps sabitleme koymuşlar çünkü ya ne komik insanlarsınız

creed87

16.7.2014 18:27:53

0
ya cidden baydınız artık pc oyunu olsa bi derece konsolda kaç vermiş kimin umrunda kasmasın akıcı olsun yeter

BSC Misafiri

16.7.2014 17:55:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: arkham92 Oyunun PS4 versiyonu için yeni video çıktı, TV Spotu. Yayınlar mısınız haber olarak



WRUAzrJg4Ls
İzledim bundada inadına oyun içi hiç yok hep ara sahneler. Oyun içinin ara sahne kalitesinde geliceğini iddaa etmişlerdi merak ediyorum o yüzden.

BSC Misafiri

16.7.2014 17:54:51

+2
yorumlara bakıyorumda gülüyorum çok fena :))) hem oyunlarda gerçekçi animasyon ve grafikler olsun istiyoruz hemde 60 fps olmasın 30 fps olsun diyoruz :))) bu arkadaşlar dünyayıda 30 fps de görüyorlar herhalde :) arkadaşlar arada bir evden çıkın şöyle bir dışarıya çıkın bakalım gerçek hayat 30 fps mi :)))

BSC Misafiri

16.7.2014 17:54:31

+1
eğer bu haber doğru ise sony e sağlı sollu gülüyorum şuanda :)))) eğer oyunu 60 fps yaptıysan kim ne yapsın 30 fps sabitlemeyi allah aşkına? yada şunumu anlamalıyız acaba oyun 60 fps ama sabit değil??? 60 fps oynarkende 30-60 arası dalgalanıyor ve 60 sabitleyemedik biz bunu siz 30 fps sabitleyinmi denmek isteniyor acaba?!?!?!

Master_Evil

16.7.2014 17:49:21

0
fps muhabbetinden millet kafayı yemiş, millet seviniyor fps seçimine

edd121

16.7.2014 17:27:46

-1
4k 60 fps olsun size anca yeter

arkham92

16.7.2014 15:57:09

+1
Oyunun PS4 versiyonu için yeni video çıktı, TV Spotu. Yayınlar mısınız haber olarak http://www.youtube.com/watch?v=WRUAzrJg4Ls

BSC Misafiri

16.7.2014 15:50:33

-1
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl 30 FPS ziyan olmasın diye koymuşlardır.Yoksa kaç kişi 60 varken 30 da oynasın ki..Keşke şöyle yapsalardı madem uğraşmışlar : 1080p 60 fps , 1440p(Misal) 30 FPS...Sonuçta 30 fps te çalışırken boş yer kalıyor o yeri değerlendirebilirlerdi..Ama önemli değil TLOU olsun çamurdan olsun :D
1440p ayari yapsalardi kac kisi hangi tv de oynayacakti. 1080p standart televizyonlar icin yapiyorlar sonucta oyunlar. ;)

Zarbo257

16.7.2014 15:18:26

-1
Yeni DLC ler mi geliyor offf diyorum şunu duydum havalara uçtum inşallah hikaye tabanlı DLC ler gelir.

rcpyksl

16.7.2014 15:13:12

+1
30 FPS ziyan olmasın diye koymuşlardır.Yoksa kaç kişi 60 varken 30 da oynasın ki..Keşke şöyle yapsalardı madem uğraşmışlar : 1080p 60 fps , 1440p(Misal) 30 FPS...Sonuçta 30 fps te çalışırken boş yer kalıyor o yeri değerlendirebilirlerdi..Ama önemli değil TLOU olsun çamurdan olsun :D

Mactavish-

16.7.2014 15:12:59

0
Bazı oyunlarda yapay oluyor cidden. Bakalım çıktığında oynamak kısmet olursa denemek isterim.

bkaakco

16.7.2014 14:34:10

0
İnanılmaz bir olay, yaşasın!

BSC Misafiri

16.7.2014 14:33:41

+1
Hikaye modunu 30FPSde, multiplayeri 60FPSde oynayacagim.

BSC Misafiri

16.7.2014 14:33:36

-3
yavaş oyunlarda 60 fps cok iyi olur gorsel solenin akiciligi icin ama seri oyunlarda 30 fps ideal cunku pek fazla grafige takilmiyoruz o yüzden bu oyun gorsel anlamda 60 fps super olur

pcrex

16.7.2014 14:20:13

+13
quote:

Orijinalden alıntı: defected harika haber

60 fps saçmalığıyla oynamak istemiyorum

araba yarışı değil, futbol oyunu değil

süper ya oh be
bir oyunun daha akıcı olmadığı için sevinen birini ilk defa görüyorum :) sinemayı, sözde ''sinematik etkisi'' yüzünden mi 24 fps sanıyor insanlar, tam olarak cehalet nerede bulamadım bir türlü.

defected

16.7.2014 13:57:42

-19
harika haber 60 fps saçmalığıyla oynamak istemiyorum araba yarışı değil, futbol oyunu değil süper ya oh be
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız