Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part II'nin İlk 14 Dakikası

 
IGN, The Last of Us Part II'nin ilk 14 dakikasını paylaştı. Oyunun açılış kısmını merak edenler videoyu yukarıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Oyun 19 Haziran'da Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle birlikte çıkacak.

Oyunun detayları:
 

Salgın tarafından mahvolmuş Amerika Birleşik Devletleri'nde yaptıkları tehlikeli yolculuktan beş yıl sonra Ellie ve Joel, Jackson, Wyoming'de kendilerine bir hayat kurdular. Enfekte canlılar ve hayatta kalan çaresiz insanların oluşturduğu tehditlere rağmen, hayatta kalan insanlardan oluşan ve gelişmekte olan bu toplumda yaşayarak nihayet huzurlu ve düzenli bir yaşama sahip olmayı başardılar.
 
Vahşi bir olay sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikam almak için amansız bir maceraya atılıyor. Ellie tüm sorumluları teker teker avlarken, yaptıklarının fiziksel ve duygusal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalıyor.
 
Karmaşık ve duygusal bir hikaye
Ellie'nin amansız intikam arayışının sebep olduğu ahlaki çatışmaların ne seviyelere geldiğine şahit olun. Ellie'nin devam ettirdiği vahşet dolu bu döngü; doğru ile yanlış, iyi ile kötü, kahraman ve düşman kavramlarınızı sorgulamanıza sebep olacak.
 
Güzel ama tehlikeli bir dünya
Ellie'ye yolculuğunda Jackson'ın huzur dolu dağlarında ve devasa Seattle'ın yeşillik bürümüş harabelerinde eşlik edin. Hayatta kalmaya çalışan yeni insan toplulukları, yabancı ve tehlikeli ortamlar ile daha da evrimleşmiş enfekte canlılarla yüzleşin. Naughty Dog motorunun yeni sürümünün hayat verdiği bu oyunda, ölümcül karakterleri ve dünyayı hiç olmadığı kadar gerçekçi ve yüksek ayrıntılı bir şekilde görün.
 
Gerilim ve çaresizlik dolu hayatta kalma odaklı aksiyon oyunu
Yeni ve gelişmiş oyun sistemleri, Ellie'nin bu tehlikeli ölüm kalım macerasını daha da zorlaştırıyor. Çok yoğun yakın dövüş, akıcı hareketler ve dinamik gizlilik mekanikleri gibi gelişmiş özelliklerle Ellie'nin hayatta kalma mücadelesinin zorluklarını hissedin. Çeşitli silahlar, inşa ekipmanları, beceriler ve güncellemeler sayesinde Ellie'nin yeteneklerini kendi oyun tarzınıza göre kişiselleştirebilirsiniz.
 
Karakterler ve seslendiren sanatçılar:

Ellie – Nihan Omuz
Joel – Zeki Atlı
Tommy – Murat Serezli
Jesse – Arda Aydın
Dina – Seda Özelsoy
Lev – Gülnur Badakal
Yara – Işıl Kılıç
 
Ön sipariş fiyatları:

Standart sürüm dijital -- 429 TL
Dijital deluxe sürüm -- 489 TL
Standart sürüm kutulu -- 499 TL
Özel sürüm kutulu -- 699 TL
Koleksiyoncu sürümü -- 1349 TL

Ön sipariş hediyeleri:

PS4 için Ellie'nin dövmesi PSN avatarı
Ellie'nin tabancası için cephane kapasitesi geliştirmesi
Tarif ve geliştirmeler içeren üretim rehberi

Dijital deluxe sürüm içerikleri:

Dijital oyun müzikleri
Dijital Dark Horse mini tasarım kitabı
PS4 için altı PSN avatarı
PS4 dinamik teması

Özel sürüm içerikleri:

Dark Horse'tan 48 Sayfalık Mini Eskiz Kitabı
Dijital Eskiz Kitabı
Oyunun Tamamını İçeren Metal Kutu
Dinamik PS4 Teması
6 PSN Avatarından oluşan set
Dijital Oyun Müzikleri

Koleksiyoncu sürüm içerikleri:

48 sayfalık Eskiz Kitabı
Dijital Eskiz Kitabı
Oyunun Tamamını İçeren Metal Kutu
Heykel
Görsel Baskısı/Mektup
Ellie'nin bilekliği
6 Rozet
Dört yapıştırma
Dijital Oyun Müzikleri

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
Dungeons & Dragons Oyunları Steam'de İndirimde DIRT 5 PS4, Xbox One ve PC için 9 Ekim'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

matador_mirkhan

18.6.2020 20:05:47

0
Kutulu oyun seven birisi olarak 499₺ yuh diyorum. Hem kardeşlik yok hem geç indirime giriyor hemde 2. Elide zor bulunur bunun://

lextor

18.6.2020 18:37:29

0
Mantıklı ancak üç kardeşiz zaten. Başkasıyla kardeşlik yapmak bana hiç mantıklı gelmedi bu zamana kadar. Hesap çalınır vs. İki konsol var (biri ayrı evde evli). 450/3 yapsam kişi başı 150 kağıt ediyor. Yine fazla. İndirime girmesini beklemek lazım.

YildirimBuyucusu

18.6.2020 18:26:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Para ile satın alıyoruz ona rağmen youtubrler bizden önce oyunu deneyimliyor. Oyun firmaları bu konuda yanlış bize de aynı saatte erişim sağlayabilirdiler. Yoksa ön siparişin bir anlamı kalmıyor.
Youtuberlar, yayıncılar ve editörlere erken sunulmasının sebebi, oyunu deneyimleyip insanlara bilgi sunmasıdır. Oyunu deneyimleyip insanlara oyunun artı ve eksi yönlerini söylerler, insanlar da buna göre satın alım gerçekleştirirler. Ayrıca diğer bir hususta, bu yaptıkları erken gönderim sayesinde, oyun incelemeleri yapan kuruluşları ve insanları canlı tutmaya çalışıyorlar. Oyun medyasının ölmesini asla istemem.

BSC Misafiri

18.6.2020 18:03:29

0
hikaye olarak the last of us 1 e hakaret bu oyun. Dünya 2 ye bölünmüş bu oyun iyi ve bu oyun kötü. Ben kötü tarafındayım muhtemelen bu oyun için ayırdığım parayı cyberpunka veya ghost of tushimaya vereceğim.

Metal-Gear

18.6.2020 17:54:15

0
Hocam para sıkıntısı varsa sen kardeşlik başlığından pri ya da sec bir hak al en uyguna bulduğunu, arşivci değilsen 20 - 25 saatlik oyun zaten multiplayer'da yok henüz 1-2 hafta sindire sindire oynar satarsın. Çok çok 10 lira ucuza gider aldığın fiyattan. Bu oyun daha 1 yıl kardeşlik başlığında mok gibi satılır, yeni ps4 alanlar olacak bunu oynamak için. Kiralayanlar olacak ki kiraya veren yerler PES gibi salak saçma oyunları barındırıyor sadece, bu tip oyunları yine kendi imkanları ile alıyor kiralayanlar çoğunlukla. Al oyna satılır yani rahatça.

sakarya01

18.6.2020 17:53:08

0
downgradepunk'In şansı bile yok şu şahaser karşısında
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

sakarya01

18.6.2020 17:50:00

0
tam bir çöp şaka şaka cyberpunk'ı ezer

rebidem

18.6.2020 17:18:21

+1
Hiçte gereksiz bir takıntı değil sonuna kadar katılıyorum.Para verip alan insan 2 hafta bekliyor basın kuruluşları,youtuberlar(basın kuruluşları bir nebze de youtuberlara niye erkenden gönderiyorlar hiç anlamıyorum) oyunlar çıkmadan 2 hafta önceden bedavadan oynayıp bitiriyorlar ki bazıları 2-3 kere bitiriyor oyun çıkana kadar.Resmen kendimi keriz gibi hissediyorum bunları gördükçe.

Metal-Gear

18.6.2020 16:56:44

+1
Açılışı Joel'un ilk oyunda yaşananları Tommy'e özetlemesi şeklinde yapmış olmaları çok hoşuma gitti. Yani geçmiş bölümün özetini vermeyi yeni bölümdeki bir muhabbet esnasında anlatmaları çok güzel olmuş ikisi harmanlanmış. Bu esnada Joel'un flashback'leri ilk oyunun sonundaki sahneler ile aynı ama yeniden yapmışlar, hani araya eski oyunun görüntülerini olduğu gibi koyarak anlatmamışlar. Zaten yakıştıramazdım bu kadar detaylıca hazırlandığı belli olan bir oyuna. Tommy'nin "ne yaptın olm sen?" psikolojisindeki surat ifadesi harikaydı bu esnada. Ulan hadi yarın oynuyoruz az kaldı kapatın kendinizi odaya kapınıza da vurun kilidi.

Sp!deR

18.6.2020 16:33:44

0
indirimde alınır.

lextor

18.6.2020 16:18:49

0
Bir çok türkçe oyun kanalı dublajlı olarak video paylaşmış. Dublaj efsane. Atmosfer şahane. E bize de düşen almak - beş ay sonra 😪

Shovel Knight

18.6.2020 16:14:48

+2
ıslanan kardeşlerim beğeniye çöksün

Anvil_4

18.6.2020 16:14:12

+4
Su oyun cıksında oynuyayım bıktım artık su ps fanlardan.Adın ne? last of 2 başyapıt

Boone

18.6.2020 15:59:13

0
Oyun yüklü ancak açılmasına daha 8 saat var. Buna rağmen YouTube da bölümler dolusu videolar yüklenmeye, canlı yayınlar yapılmaya başlandı. Ciddi bir haksızlık söz konusu. En azından ön sipariş edenlere 8 saat erkenden açılsaydı oyun. Nitelik yoksunu youtube içerikçileri de sağ olsunlar videolarına her bölüm yaşanan kilit olayların isimlerini veriyorlar. İzlemeseniz bile oyunun neresinde ne tarz olaylar olduğunu anlıyorsunuz. Bir çok insan için gereksiz bir takıntı olabilir ancak para verip alanlar bile hala oynamamışken sadece izleyici kitlesinin düşünülmesi çok rahatsız edici. Şu oyundan daha fazla spoiler almamak için Yeni Zelanda'dan mı almak lazımdı yani

rambocuk

18.6.2020 15:53:50

0
oyunu kendim deneyim etmeden inceleme bile izlemiyorum

BSC Misafiri

18.6.2020 15:27:36

+1
Para ile satın alıyoruz ona rağmen youtubrler bizden önce oyunu deneyimliyor. Oyun firmaları bu konuda yanlış bize de aynı saatte erişim sağlayabilirdiler. Yoksa ön siparişin bir anlamı kalmıyor.

BSC Misafiri

18.6.2020 15:27:35

0
Adamlar yapmış helal. Hala cyberpunk 2077 'nin detayları ile bizi çıldırtacak düzeyde bir oyun olarak geleceğini düşünüyorum ve muhtemel yılın oyunu olur ama tlou 2 gerçekten film tadında ve animasyonlar aşmış durumda. Yeni nesil süper olacak.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız