Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part II Remastered için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Naughty Dog ekibinin üstlendiği The Last of Us Part II Remastered için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan yeni fragman, oyunun yeni modunu, özelliklerini ve daha fazlasını tanıtıyor.
 
Yeni sürüm yakında oyunculara sunulmayı bekliyor 
 
 
 
The Last of Us Part II'nin yeniden düzenlenmiş sürümünde farklı geliştirmeler ve modlar bulunuyor. Oyuna PlayStation 4 konsolunda sahipseniz, 10 dolarlık bir ödeme ile beraber remastered sürümüne yükseltebilirsiniz. İster dijital ister fiziksel sürüm sahibi olun, PlayStation Store üzerinden bu yükseltmeyi yapabilirsiniz. Aynı zamanda PlayStation 4 konsolundaki kayıt verileriniz doğrudan yeni sürüme aktarılabilecek.
 
Bunun dışında oyun içerisinde "No Return" modu, "gitar çalma modu" ve daha fazla geliştirme yer alacak. The Last of Us Part II Remastered, 19 Ocak'ta PlayStation 5 konsolu için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
Xbox Game Pass'e Ocak Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı STALKER 2: Heart of Chernobyl Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız