Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part II Hikaye Fragmanı (Türkçe Dublaj)

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us Part II'nin resmi hikaye fragmanını yayınladı.

Oyun hakkında:
 

Salgın tarafından mahvolmuş Amerika Birleşik Devletleri'nde yaptıkları tehlikeli yolculuktan beş yıl sonra Ellie ve Joel, Jackson, Wyoming'de kendilerine bir hayat kurdular. Enfekte canlılar ve hayatta kalan çaresiz insanların oluşturduğu tehditlere rağmen, hayatta kalan insanlardan oluşan ve gelişmekte olan bu toplumda yaşayarak nihayet huzurlu ve düzenli bir yaşama sahip olmayı başardılar.
 
Vahşi bir olay sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikam almak için amansız bir maceraya atılıyor. Ellie tüm sorumluları teker teker avlarken, yaptıklarının fiziksel ve duygusal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalıyor.
 
Karmaşık ve duygusal bir hikaye
Ellie'nin amansız intikam arayışının sebep olduğu ahlaki çatışmaların ne seviyelere geldiğine şahit olun. Ellie'nin devam ettirdiği vahşet dolu bu döngü; doğru ile yanlış, iyi ile kötü, kahraman ve düşman kavramlarınızı sorgulamanıza sebep olacak.
 
Güzel ama tehlikeli bir dünya
Ellie'ye yolculuğunda Jackson'ın huzur dolu dağlarında ve devasa Seattle'ın yeşillik bürümüş harabelerinde eşlik edin. Hayatta kalmaya çalışan yeni insan toplulukları, yabancı ve tehlikeli ortamlar ile daha da evrimleşmiş enfekte canlılarla yüzleşin. Naughty Dog motorunun yeni sürümünün hayat verdiği bu oyunda, ölümcül karakterleri ve dünyayı hiç olmadığı kadar gerçekçi ve yüksek ayrıntılı bir şekilde görün.
 
Gerilim ve çaresizlik dolu hayatta kalma odaklı aksiyon oyunu
Yeni ve gelişmiş oyun sistemleri, Ellie'nin bu tehlikeli ölüm kalım macerasını daha da zorlaştırıyor. Çok yoğun yakın dövüş, akıcı hareketler ve dinamik gizlilik mekanikleri gibi gelişmiş özelliklerle Ellie'nin hayatta kalma mücadelesinin zorluklarını hissedin. Çeşitli silahlar, inşa ekipmanları, beceriler ve güncellemeler sayesinde Ellie'nin yeteneklerini kendi oyun tarzınıza göre kişiselleştirebilirsiniz.

 
The Last of Us Part II 19 Haziran'da Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak. PlayStation Store'da standart sürüm 429,00 TL ve dijital deluxe sürüm 489,00 TL'den ön siparişte.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
Xbox Game Pass'e Geliyor: Red Dead Redemption 2, DayZ, Final Fantasy IX ve Daha Fazlası Desperados III ‘Hector Mendoza’ Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sendemail

14.5.2020 16:26:03

0
Bunlar oyun içi görüntüler ise hayretler içerisinde kaldım , Poligon sayısı ,dokular,ışıklandırma,animasyonlar bir tarafta kalsın , başroldeki kız karakterin gözlerindeki ifadeye dikkat ettiniz mi ? Elini silaha götürürken titremesi , olacak iş değil .Animasyonlar aşmış. Ps4 pro^da bunlar olabiliyorsa PS5 de aklımız uçar sanırım. (oyundaki her sahne için texture ,animasyon ,kod ,ses hazırlanması ve bunu işlemci -ram kapasitesine göre optimize edilmesi çok uzun ,ağır bir iştir.bir oyun bu yüzden bu kadar çok kişiyle yıllarca sürüyor...) Bu arada x-box ve ps4 kapışmasını yersiz buluyorum , bir pc kullanıcısı olarak , oyun platformu net bir şekilde konsoldur.

BSC Misafiri

11.5.2020 18:19:01

0
Dünyanın en iyi oyunu mu abartmayın.

aykut291

9.5.2020 22:44:41

0
Valla busefer Ghost of Tususimayı daha çok merak ediyorum ama tabi bunuda alıcam oyunsuzluktan kuruduk adam akıllı Oyuna hasret kaldık.

Krowaz92

8.5.2020 21:20:37

0
ben pc oyuncusuyum spoiler baktımda bol bol sevişme var sorun yok Cyberpunk daha fazla olucak ama grafik o gösterdikleri gibi degil Gow nasılsa buda böyle

BSC Misafiri

8.5.2020 12:13:35

0
Türkçe dublajlı tanıtıma bakarak şunu söyleyebilirim belki oyunun kendinde iyi olabilir.Sesler güzel hiçbir sorun yok bu konuda ,sadece bazen aradabir sesler çok derinden geliyor duyulması zorlaşıyor bu düzeltilirse şahane olur,sesler kulağa daha canlı gelirse mükemmel olur...

BSC Misafiri

8.5.2020 09:58:34

0
Herşeyi kötü yaparsın birşeyi iyi yaptığında ballandıra ballandıra anlatılır işte xbox haberlerindeki yorumlar bu, herşeyi iyi yaparsın birşey kötü olduğunda gömülür playstatıon haberlerindeki yorumlar bu.Yani oyuna laf etmek için bahane bulamayan xboxçılar herhangi birşekilde oynanışla alakası olmayan kalitesini etkilemeyen konular üzerinden ezikçe yüklrnmeye çalışıyorlar.Youtubedaki duruma gelince tanınan oyunla ilgili kanalların xbox haberlerinde önemsiz bir konuyu bile ballandıra ballandıra dakikalarca anlatması,playstatıon haberlerinde önemli konuların bir iki kelimeyle geçiştirilmesi, reklammı desem sponsorlukdan dolayımı desem bilemedim parayı veren düdüğü çalar hesabı var sanırım.Önemli olan burada oyuncuların aklıyla hareket edip doğru olanı düşünüp yanlış şeylere pirim vermemesi.''No Polish No Buy'' diyen polonyalı oyuncular kadar değiliz,ne istediğini bilmeyen haksızlık yapmayı amaç edinmiş bir grup oyuncu denen kişiler var ne yazıkki.

BSC Misafiri

8.5.2020 08:22:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Adamlar o kadar Spoiler yedi ki, Youtube'da yorumları kapatmışlar, Şu oyunun hikayesini sızdıran insanların emeğine çok büyük ayıp etmiş.
O insanlar sayesinde oyunu Haziran 2020'de PS4 ya da Pro da oynayacaksın. Bu açından düşün derim..
Bahsettiğim şey o mu şimdi?. Ne saçma bir düşünce ya, Ben emekten bahsediyorum, sen yemekten.

Berkayselcuk

7.5.2020 17:12:13

0
Üstteki perro nickli arkadaş, seni bloklamışım kardeşim ama bu şikayetle ilgilidir diye çıkış yapıp okudum mesajını, iyi ki yapmışım. Delikanlı gibi yazmışsın helal olsun. Aynı meme i bi daha paylaştım buyur yukarıda. Tekrar şikayet et. Ama şöyle bir durum var. Şikayet etmezsen lezbiyen kelimesi seni rahatsız etmiş demektir. Bu olayın üzerine basa basa oyuna koyan fanı olduğun firma. Hikayeye bunu bol bol serpiştiren onlar. O zaman bana kızacağına başlık altında naughty dog u eleştir. Tepki göster sağda solda bu karara ki homofobik olmanın yanında ikiyüzlü demesinler. Şikayet edersen de demek ki senin ya kadınlarla da sorunun var ve kadın kelimesinin kullanılmasını bile ofansif bulan cinsiyetçi bir kardeşimizsin, ya da öyle bir fanboysun ki oyunun herhangi bir mizaha alet edilmesine bile tahammülün yok. Zannetmiyorum ki forum kurallarında bir oyunu insanların kutsalı olarak kabul edip bunu mizaha alet etmeyi engelleyen bir madde olsun. Bu durumda da şikayet etme özelliğini istismar ettiğin için sen suçlu oluyorsun. Seni ve senin gibi o meme'i şikayet edenleri bu ikilemlerle başbaşa bırakıyorum.

BSC Misafiri

7.5.2020 16:13:11

0
Her playstation haberinin altında ps sahiplerinden cok diğerlerinin mesajları var ve bunların amacıda oyunu tartışmak değin gömmek bunlar böyle mutlu oluyorlar demekki ben yapmadım yapmam butür eziklikler

Berkayselcuk

7.5.2020 14:56:09

0
Ne yazıyorsun kardeş sen. Xbox ın kendi oyunları ve hizmetleri tr ye özel fiyatla satılıyor şuanda. Saolsun bu forumda firma güzellemek yerine fahiş fiyata karşı kampanya düzenleyen arkadaşlar sayesinde herifler gamepass ve exc oyun fiyatlarını yarı yarıya düşürdü neredeyse. Diğer oyun yayıncılarına fiyatları için bir kur seviyesi önerilir, adamlar ister uyar ister uymaz. Ha daha iyisi yapılabilir mi, belki, ama şu durumda bi taraf 60 dolar diğeri 30 dolara satıyor tr de exc oyunlarını. Ayrıca şu geçmişten bahsedip durma olayını da bırak, xbox one ın çıkışından beri xbox ı geçtim Microsoft un ceo su bile değişti. O zamanlar kullanıcılar ps3 ün serverlarında boğuşurken, kart bilgilerini kaptırırken, xbox gold live cazip gelmese xbox 360 nesli asya pazarındaki zayıflığına rağmen ps3 le başa baş bitiremezdi.

Berkayselcuk

7.5.2020 14:42:53

0
Dostum bu bütün olarak bir meme. Bi stereotiple dalga geçiyor. Ayrıca zaten bu karakterin cinsel yönelimini ilk oyunun dlc sinden beri bas bas bağıran naughty dog un kendisi. Bu forumda leak lerden beri her tlou2 haberinde bu konu da tartışıldı. Bu oyunla ilgili akla gelen ilk mevzulardan biri bu iken ben mi takmış oluyorum bu konuya?

BSC Misafiri

7.5.2020 13:55:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Hiçbir sıkıntı yoktu silinmesi yanlış forum desteğe yazın lütfen.
Her Playstatıon kanalında kapalı yorumlar büyük ihtimalle spoiler yenmemesi için, bence oyun çıkana kadar bütün videolar böyle olsa daha iyi olur.....

BSC Misafiri

7.5.2020 13:43:55

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony türk oyunculara değer mi veriyor? Bırak gözünü seveyim. Tüm dünya indirimden yararlanırken türkiyeyle dalga geçer gibi davranmalarını hemen unuttunuz herhalde. Dublaj olması evet takdir edilesi ama genele baktığın zaman(özellikle fiyatlar,indirimler) bir değer veriliyor gibi görmüyorum ben.
Peki Xbox ın, online ın paralı olmasındaki en önemli etken olduğunu, oyun dlc lerinin paralı olmasındaki payını ve Xbox one ın çıkışındaki oyuncu karşıtı olan birçok adımından Playstatıon sayesinde vazgeçmek zorunda kaldığını da unutma.Fiyat konusunda vergisiz mergisiz sadece kur farkından çıkan sonuç (standart oyun fiyatı olan 60 birim üzerinden) 60x7,84=470,30 , Sony özel yunlarının kalitesinin yanından geçemeyen diğer firmaların oyunlarının standart sürüm fiyatlarının 550-580 liralardan sunulduğunuda unutma.İndirimlere gelince mart ayından sonraki bahar indirimlerinde aldım alacağım oyunu bildiğim kadarıyla hala herkesde elinden geldiğince evinde.Aldığım oyunda xbox tarafının indirimlerinde yoktu vede aynı oyunlar xboxdaki indirimlerde (bahar indirimleri) daha pahalıydı Playstatıon tarafı daha ucuzdu.Teknik bir sıkıntımıdır nedir bilinmeyen şey yüzünden başkabirşey bulamadığınız için bu konu yüzünden bu kadar haksızlık olmaz pes derecesinde, şimdi yokmu ona bak.Playstatıon kendi özel oyunlarında sağlam indirimleri olan bir firma, bu oyunlar xbox da olsun bu fiyatları, indirimleri göremezsin gamepass dahil , ezbere atıyorsun deme diye özellikle bir oyununa dikkat ettim zaten fazlada oyunu yok fiyatı çıktığı gibi çok uzun bir süre hiç düşmedi birde üztüne AA seviyesinde olup AAA oyun fiyatı üzerinden satışa sunuldu oyunun adı Sea of Thieves.

Geldimmigordun

7.5.2020 13:24:55

0
Bence sen fazla takılıyorsun lezbiyen olmasına

Guest-AEF248198

7.5.2020 13:20:56

0
Hiçbir sıkıntı yoktu silinmesi yanlış forum desteğe yazın lütfen.

BSC Misafiri

7.5.2020 12:56:43

0
Sony türk oyunculara değer mi veriyor? Bırak gözünü seveyim. Tüm dünya indirimden yararlanırken türkiyeyle dalga geçer gibi davranmalarını hemen unuttunuz herhalde. Dublaj olması evet takdir edilesi ama genele baktığın zaman(özellikle fiyatlar,indirimler) bir değer veriliyor gibi görmüyorum ben.

Berkayselcuk

7.5.2020 11:22:22

0
Lezbiyen kelimesini kışkırtıcı bulanlar olmuş sildirtmişler. Homofobik kardeşler için düzeltme yaptım ben de. Sonuçta onların da mizahtan faydalanmaya hakkı var[&:]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

7.5.2020 10:17:02

+1
Gerçekten bu oyunda emeği gecen herkese helal olsun oyunlarda alt yazı bile koyulmadığı dönemde adamlar dublaj yapıyor türk oyunculara değer veriyorlar sony seni seviyorum

Persona_6

7.5.2020 06:40:49

+4
şu oyunun çeyreği kalitesinde oyun göremedi xbox konsolu 7 koca senede.

sh4dy_081991

6.5.2020 23:45:38

+3
Efsane geliyor tek kelimeyle bu bide GoT PS4 için müthiş kapanış olacak. Kaliteye bak sanki dizi film havası var. Sony olmasa böyle bir oyun gelmezdi çünkü bunu Naughty Dog çalışanı söylemişti Sony'nin firmaya sunduğu kaynak ve zaman böyle bir kaliteye erişmeyi sağlıyor. Aynısı Rockstar içinde geçerli herifler çok büyük para ve çalışmayla böyle bir oyunu geliştirebiliyorlar. Helal olsun böyle oyunlar parasını hakediyor işte. 10 tane abidik kubidik oyun alacağına yılda 2,3 tane böyle oyun alsan yeter.

keskin_art

6.5.2020 23:12:18

0
Dublaj tek kelimeyle harika duruyor bayıldim kendi dilinde oynamanin keyfi bambaşka umarim diger firmalarda zamanla örnek alırlar kesinlikle efsabe ustelik dublajli

BSC Misafiri

6.5.2020 22:41:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Adamlar o kadar Spoiler yedi ki, Youtube'da yorumları kapatmışlar, Şu oyunun hikayesini sızdıran insanların emeğine çok büyük ayıp etmiş.
O insanlar sayesinde oyunu Haziran 2020'de PS4 ya da Pro da oynayacaksın. Bu açından düşün derim..

BSC Misafiri

6.5.2020 22:34:50

0
Adamlar o kadar Spoiler yedi ki, Youtube'da yorumları kapatmışlar, Şu oyunun hikayesini sızdıran insanların emeğine çok büyük ayıp etmiş.

nakoicve

6.5.2020 22:09:25

0
İlk oyun efsaneydi beni duygulandıran nadir oyunlardandır spoiler vermicem ilk oyunu oynayanlar tüylerini diken diken eden o sahneleri bilirler. :) Bu oyunu da kesinlikle dört gözle bekliyorum.

tyronspırex

6.5.2020 22:08:02

+1
Okadar spoiler yememek için bir yerlere tıklamadık ps türkiye facebook sayfasında saolsunlar haysiyetsiz insanlar sayesinde oyunun sonunu öğrenmiş olduk zevk alıyorlar birde yanımda olsalar ben zevk alsam

BSC Misafiri

6.5.2020 21:50:33

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Yani arkadaş yazmayayım yazmayayım dedim de şuradaki kanser kitleyi görünce laf söylemeden duramıyorum. Öncelikle insanların bir oyun için bu kadar heyecanlı olması sizi neden rahatsız ediyor? Bu kesimin içinde PS sahipleri olduğu kadar, PS sahibi olmadan sallayanlar da vardır. Siz oyunlara olan heyecanınızı yitirdiyseniz, hiç bir aktivite den, oyundan veya başka eğlence unsurlarından keyif alamıyorsanız buradaki oyunu büyük bir heyecanla bekleyen oyuncuların suçu ne? Eğer hikayesi seni sarmadıysa, seni tatmin etmeyecekse oynamazsın olur biter. Benim vereceğim 429 TL seni neden bu kadar rahatsız ediyor. Sana ne para benim para nereye istersem gömerim. Derdi sana mı kaldı? Oyunu az önce ön sipariş verdim. Üstelikte spoiler yediğim halde, sözde kilit noktası denilen tüm olay örgüsünü bildiğim halde ön sipariş verdim. Çünkü eğer duyduklarım ve okuduklarım doğruysa ki bir kısmı kesin doğru çok sağlam deliller var, gerçekten cesaretinden dolayı Naughty Dog'u tebrik ediyorum. Her baba yiğidin harcı değildir. Oyunu oynama isteğim daha da fazla arttı ve ön sipariş vermeyi düşünmüyorken ön sipariş verdim. Bu arada ben hem PC'de hem konsollarda oyun oynayan birisiyim. Fanboylukla da işim olmaz. Ben oyundan alacağım keyfe bakarım. Tabi bu benim düşüncem bana katılmak zorunda değilsin, ancak insanların oyunlara olan heyecanından ellerinizi kollarınızı çekin. Sarmadıysa git Minecraft oyna veya eğlenebileceğin oyunlara yönel. Burada oynamadığın oyunu kötüleyip, insanların kararlarına saygısızlık etme. Bide oyundaki eşcinsellik mevzusu var. Aşın artık şu zihniyeti. EEE çok övdüğünüz ki bende heyecanla bekliyorum Cyperpunk'da da, cinsel organı özelleştirme yapabilecekmişiz :) Sizin zihniyetinize bakılırsa yıllardır emek harcanan, bu kadar para harcanan oyun cinsel organ büyütme oyunu :) Bu kafa yapısıyla hiç bir şeyden keyif alamazsınız. Gidin tedavi olun lütfen. Biz Haziran'da The Last of Us 2 ile, Temmuz da Ghost of Tsushima ile ve Eylül'de de Cyperpunk ile bu nesile sağlam bir final yapacağız. Biz oyunlardan keyif alan, heyecanlarını koruyan oyuncular olarak, müsadenizle bitirecek çok oyunumuz var.
asıl sen gidip bir an önce tedavi ol. hiçkimse senin zevkine veya oyuna duyduğun heyecana laf etmiyor. sırf sen heyecan duyuyorsun diye bizde heyecan duyacağız diye birşey yok. burada eleştirdiğimiz kısım, bu oyunun neresiyle, nesiyle dünyanın en iyi oyunu olacağını iddia ediyorsunuz idi. sen bunu soruyoruz diye, oyunlara duyduğumuz heyecanı kaybettiğimi iddia ediyorsan burada sorunu olan kişi ben değil sen olmuş oluyorsun. nereden biliyorsun benim oyunlarla ilişkimi ? hergün oyun oynarım ve heyecanımda hala eskisi gibidir. kafana göre sallıyorsun, tanımadığın bilmediğin kişiler hakkında. git paranı nereye harcıyorsan harca, sana karışan yok. bizim paramız, çok daha fazla hakeden yapımlara gidecek. bu arkadaşlara para veripte bir sonraki yapımda gay joel görmek istemiyorum zira.

Krowaz92

6.5.2020 21:39:08

0
dublajlar iyi olmamış baska birileri olabilridi ama sony merkeze ses analizi göndermişlerdir bunlar uygun görmüşler

ebavamqko

6.5.2020 21:31:04

+2
ulan ne tarihin oyunu ? tarihi oyun için bilgisayar zekası ile benim hükmetmem gereken bir oyun ... yani sonunu ben belirliycem. ama bugüne kadar piyasada böyle bir oyun yok. adamların verdiği hikayeye göre ya a ya b ... fazla uçmayın yani. 10 yılın oyunuymuş. bildiğin belirlenmiş rolleri animasyonları tekrar sen oynuyorsun. bukadar. hikaysei zaten patladı. fazla hayal kuruyorsunuz. I am legendi ben bilgisayar efektine çekeyim oyna ... aynı hikaye kurtu köprü üstünde diğer zombi dobermanlar ısıracak, sen kızıp içecek ve intahat için limana gidecek ve orada latin karı ile karşılaşacaksın ve sonr kadın seni evine götürecek o sırada zombiler seni takip edecek ve bodrumda sıkıştıracak. bak ecek acak lı senaryoyu oyun yapıcam ... sende buna baş yapıt game of decade diyeceksin ... yani kusura bakma eğer adamı kurtarabilseydim mesela o serbestlik/özgürlük ve 10 yılın oyunu olurdu. ama hikaye neyse yani adamlar sana çizdiği çizgiden oynuyorsun. birde 10 yılın oyunu oyun güzel ama abartmayın yahu.

BSC Misafiri

6.5.2020 21:29:23

+3
Yani arkadaş yazmayayım yazmayayım dedim de şuradaki kanser kitleyi görünce laf söylemeden duramıyorum. Öncelikle insanların bir oyun için bu kadar heyecanlı olması sizi neden rahatsız ediyor? Bu kesimin içinde PS sahipleri olduğu kadar, PS sahibi olmadan sallayanlar da vardır. Siz oyunlara olan heyecanınızı yitirdiyseniz, hiç bir aktivite den, oyundan veya başka eğlence unsurlarından keyif alamıyorsanız buradaki oyunu büyük bir heyecanla bekleyen oyuncuların suçu ne? Eğer hikayesi seni sarmadıysa, seni tatmin etmeyecekse oynamazsın olur biter. Benim vereceğim 429 TL seni neden bu kadar rahatsız ediyor. Sana ne para benim para nereye istersem gömerim. Derdi sana mı kaldı? Oyunu az önce ön sipariş verdim. Üstelikte spoiler yediğim halde, sözde kilit noktası denilen tüm olay örgüsünü bildiğim halde ön sipariş verdim. Çünkü eğer duyduklarım ve okuduklarım doğruysa ki bir kısmı kesin doğru çok sağlam deliller var, gerçekten cesaretinden dolayı Naughty Dog'u tebrik ediyorum. Her baba yiğidin harcı değildir. Oyunu oynama isteğim daha da fazla arttı ve ön sipariş vermeyi düşünmüyorken ön sipariş verdim. Bu arada ben hem PC'de hem konsollarda oyun oynayan birisiyim. Fanboylukla da işim olmaz. Ben oyundan alacağım keyfe bakarım. Tabi bu benim düşüncem bana katılmak zorunda değilsin, ancak insanların oyunlara olan heyecanından ellerinizi kollarınızı çekin. Sarmadıysa git Minecraft oyna veya eğlenebileceğin oyunlara yönel. Burada oynamadığın oyunu kötüleyip, insanların kararlarına saygısızlık etme. Bide oyundaki eşcinsellik mevzusu var. Aşın artık şu zihniyeti. EEE çok övdüğünüz ki bende heyecanla bekliyorum Cyperpunk'da da, cinsel organı özelleştirme yapabilecekmişiz :) Sizin zihniyetinize bakılırsa yıllardır emek harcanan, bu kadar para harcanan oyun cinsel organ büyütme oyunu :) Bu kafa yapısıyla hiç bir şeyden keyif alamazsınız. Gidin tedavi olun lütfen. Biz Haziran'da The Last of Us 2 ile, Temmuz da Ghost of Tsushima ile ve Eylül'de de Cyperpunk ile bu nesile sağlam bir final yapacağız. Biz oyunlardan keyif alan, heyecanlarını koruyan oyuncular olarak, müsadenizle bitirecek çok oyunumuz var.

BSC Misafiri

6.5.2020 20:51:43

0
joel olmuş dede, seslendiren kişi 30 lu yaşlardaki gibi. birde dublaj çok güzel olmuş demiyorlar mı :D

Deswaaa

6.5.2020 20:47:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: AyKqT PC`de oynayabildiğim bir oyun, Tarzları farklı ayrıca oynadım. Konsol gerek bana sadece onda oynayabileceğim bir oyun. Mesela The Legend of Zelda desen olurdu, oynamadım bir oyun merak ediyorum. Varmı şöyle bildiğin bir oyun Konsola özel güzel.
The Legend of Zelda breath of the wild diyorsan pc oynanılıyor emülatorle grafikleri de switch den iyi grafikler 4k oynayanlar görmüştüm

kaplan3461

6.5.2020 20:41:04

+1
Tek kelimeyle muhteşem gözüküyor bu kisa videoda superr.

BSC Misafiri

6.5.2020 20:29:51

+1
hikayede hiçbir sorun yok. the last of us evreninin ne kadar acımasız olduğunu ilk oyundan gördük. tüm olayların baş kahramanının lehine olmasını isteyen disney ya da hollywood filmlerine bakabilir, tatmin olabilir.

Ziromen

6.5.2020 20:26:29

+1
Videodaki dublajı pek beğenmedim, özellikle joel in dublajını yapan zorla konuşuyor sanki

BSC Misafiri

6.5.2020 20:21:40

+2
birdaha ps alırsam ne olayım.. yorumlara gel: dünyanın en iyi oyunu, dünyanın en iyi stüdyosu... full algı full şişirme. gerçek efsaneler, başyapıtlar, unutulmaz 10 yıl sonra bile ilk günkü heyecanla adı anılacak oyunları görmek için hayatımda ilk defa paraya kıyıp konsol alıyorum ve bana ergen bir kızın kaçamak aşkıyla maceralarını tarihin en iyi oyunu olacak diye gazlayan bir kitleyle karşılaşıyorum. heralde benim şansıma böyle denk geldi. heralde ps3, ps2 ps1 dönemlerinde çok daha iyi oyunlar vardı, heralde!

BSC Misafiri

6.5.2020 20:10:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: lextor Dublaj çok iyi. Özlemiştik. Son dublajlı oyunumuz olabilir tadını çıkarın derim. Millet spoiler yemiş hikaye kötü diyorda ilk oyunda zaten yapacağımızı yapmıştık. Spoiler yemedim, daha kötü ne olabilir aklıma bir şey gelmiyor. Lezbiyen fetişisti yönetmen iki kız üzerinden bir şeyler anlatmıştır herhalde. Dünya tlou dünyası olacağı için no problem bence ama 489 lira için hala var problem...
Sanmam. Bu fiyattan hala oyun alıp övebilen kitle var hocam. daha çok gelir TR dublajlı oyun enseyi karartmayın derim. Ha bir oyun 980TL olur standart sürüm için de.. Sorun olmaz herhalde alacak kitle için :)

lextor

6.5.2020 20:04:59

0
Dublaj çok iyi. Özlemiştik. Son dublajlı oyunumuz olabilir tadını çıkarın derim. Millet spoiler yemiş hikaye kötü diyorda ilk oyunda zaten yapacağımızı yapmıştık. Spoiler yemedim, daha kötü ne olabilir aklıma bir şey gelmiyor. Lezbiyen fetişisti yönetmen iki kız üzerinden bir şeyler anlatmıştır herhalde. Dünya tlou dünyası olacağı için no problem bence ama 489 lira için hala var problem...

AykutGuru

6.5.2020 19:49:22

0
PC`de oynayabildiğim bir oyun, Tarzları farklı ayrıca oynadım. Konsol gerek bana sadece onda oynayabileceğim bir oyun. Mesela The Legend of Zelda desen olurdu, oynamadım bir oyun merak ediyorum. Varmı şöyle bildiğin bir oyun Konsola özel güzel.

Metal-Gear

6.5.2020 19:33:22

+1
Aralarda gösterilen oyun içi sahnelerdeki görsel detaylar inanılmaz görünüyor. Eğer en başta PS4 Pro ile kaydedilmiştir demese acaba PS5 sürümünden mi görüntüler diye düşünürdüm. İşte bu heriflerin yaptığı bu mükemmel oyunları oynamak için nesilde Exc. oyun sayısınca açtığım onun haricinde sürekli yatan PS'yi hep o rafta tutuyorum arkadaş, tutturuyorlar yani adama. Eğer sunum güzel olursa, oynarken yavanlaşmazsa kullanıcı meta 90 üstü garanti. Detaylar zaten daha önce belki bu türdeki hiçbir oyunda görmediğimiz seviyede görünüyor. Bıçaklama sahnesi çok güzeldi, yüz ifadeleri, yara izleri, harbiden çok uğraşılmış bu oyun için.

AykutGuru

6.5.2020 19:31:37

0
Ben PS4 ile başlamadım, Karakutu ile başladım. anlatsana bana biraz, Diğer konsolları, biraz oyunlarından bahsedersin. Arada atladığım konsol yada oyun var ise oynayayım.

BSC Misafiri

6.5.2020 19:15:11

+1
Herkesin zevki farklı bende rdd2 ve bloodborne beğenmedim. Ama bu oyuna uncharted serisine bitiyorum.

BSC Misafiri

6.5.2020 19:04:23

0
Yeni nesilde xbox alacağım ancak son kez tlou 2 ve ghost of tsushimayı oynamak güzel olacak.

KAKÁ

6.5.2020 18:47:34

+6
Muhteşem ötesi gorunuyor, zevksiz fesatliktan geberenleri pistten alalim

gamer-x

6.5.2020 18:46:51

+1
GOTY 2020 konu kilit .

BSC Misafiri

6.5.2020 18:39:53

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ps 4'ün en iyi oyun olabilir ama Sc2:Wings of Liberty,Civilization 5,Divinity 2:Original Sin,Doom Eternal,Disco Elysium,Witcher 3 gibi minicik(!) oyunlarla karşılaştırıp son on yılın en iyisi demek biraz erken :)
bloodborne ve gow dururken ps4'te bile en iyisi olamaz bence.

BSC Misafiri

6.5.2020 18:39:49

0
Adamları tebrik ediyorum. Tr altyazı yanında dublaj da var daha ne olsun.

BSC Misafiri

6.5.2020 18:39:47

+1
yav sanki sadece sizde ps4 var,neymiş oyunu nasıl alıbilirim diye için için düşünmüş:D ilk önce için için sen düşün ben daha deneyimlemedigim bir şey için nasıl böyle net konuşabiliyorum diye,daha büyük sorunların var dostum .

Residentevil8

6.5.2020 18:40:11

+5
Hikaye rezalet gerçekten, ancak kardeşlikte 20 liraya düşünce alınır oynanır. Neyse c2077 nin goty olması kesinleşti en azından bu hikaye sızıntısından sonra.

gamer-x

6.5.2020 18:28:18

+2
Seneye gamepasste hadi yine yaşadınız

gamer-x

6.5.2020 18:26:18

+3
Bebeleri pistten alalım

YildirimBuyucusu

6.5.2020 18:24:50

+9
quote:

Orjinalden alıntı: Except For You Tarihin en iyi oyunu, basbayağı, açık ve net olarak. Git biraz "Motion Matching" teknolojisine bak, ardından bir de dünyanın en iyi oyun stüdyosunun en iyi projesinin yolda olduğunu kavra :) Sonra da için için düşün, "ben bu oyunu nasıl alabilirim acaba?" diye.
Bir oyun, dünyanın en iyi oyunu olması için, oynanış tarafıyla MEST etmesi gerekir. Last of Us'da böyle bir durum söz konusu değil. Animasyonlar güzel, evet. Animasyon işini zaten iyi yapıyor Naughty Dog. Fakat oynanış tarafı öyle ahım şahım değil. Oyunun başından sonuna kadar aynı düşmanları öldürüyorsun. Arada sırada basit bosslar geliyor. Böyle bir oyun Dünya'nın en iyi oyunu olamaz. Zaten yorumun ağır şekilde SUBJEKTİF bir yorum.

Rapsody_izmir

6.5.2020 18:08:42

+13
Mutlak Sıfır'ı rahat birakin. Xbox oyunu yok ki konu başlıği altinda yorum yapsin. Oyunsuzluktan ps exc konularindan çikamiyor. Üzüluyorum. Yap sen yorumunu xbox cocuk. Yadirgamiyoruz.

BSC Misafiri

6.5.2020 18:05:12

+5
dünyanın en iyi stüdyosu naught dog mu? :D aman yarabbi :D

Press a Key

6.5.2020 18:05:26

+5
Tamam.

BSC Misafiri

6.5.2020 18:04:23

0
oyun çıkmadan yılın oyunu geliyor yazmışlar ya,önce bi oynayın yahu,oldu o zaman adam çıkarmasın oyunu zaten oynamadan yılın oyunu olmuş,ne boş çarlarsınız siz

BSC Misafiri

6.5.2020 18:02:28

0
Ps 4'ün en iyi oyun olabilir ama Sc2:Wings of Liberty,Civilization 5,Divinity 2:Original Sin,Doom Eternal,Disco Elysium,Witcher 3 gibi minicik(!) oyunlarla karşılaştırıp son on yılın en iyisi demek biraz erken :)

Guest-AEF248198

6.5.2020 18:03:13

+1
İnsan oyun dünyasına Ps4'den başlayınca böyle oluyor sanırım.

Megathrone26

6.5.2020 18:02:17

+4
Bu oyunu Dublajlı olarak oynayabilecek olmak cidden çok güzel ya

Press a Key

6.5.2020 18:01:39

+10
Tarihin en iyi oyunu, basbayağı, açık ve net olarak. Git biraz "Motion Matching" teknolojisine bak, ardından bir de dünyanın en iyi oyun stüdyosunun en iyi projesinin yolda olduğunu kavra :) Sonra da için için düşün, "ben bu oyunu nasıl alabilirim acaba?" diye.

Guest-AEF248198

6.5.2020 18:00:36

0
Çünkü çok fazla beğenmeyen olacaktı o yüzden.

Geldimmigordun

6.5.2020 17:59:29

+1
Sony ekonomi bakanı galiba ülkede ki herşeyden sorumlu Bir de hocam sizin kaç parmağınız var merak ettim Piyasadan bihaber insanlar gelmiş oyun hakkında atıp tutuyor

TncyKrmn

6.5.2020 17:51:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: TncyKrmn Türkçe dublajlı fragmanı çıktı o.O
https://www.youtube.com/watch?v=QRLsTckNRPo

Madara Uchiha

6.5.2020 17:49:22

0
Hay sokayım ya o kadar yüklü para vermek istemiyorum ama ön siparişi geçecem gibi...

Guest-AEF248198

6.5.2020 17:49:56

+1
Tarihin en iyi oyunu derken? Sağlam kahkaha attım komşu rahatsız oldu duvara vurdu. Ayrıca Forza yarış oyunu ne alaka gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunlarından biridir oynayamayınca böyle yazman normal ve Forza-Halo gibi oyunları da zaten 5.90 tl'ye oynuyoruz sen 429 tl vermeye devam et.

YildirimBuyucusu

6.5.2020 17:46:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sparda. Değil yılın oyunu olmak, <b>The Last of Us gibi 10 Yılın en iyi oyunu olacak</b>. Game of Decade : The Last of Us ve gene Game Of Decade: The Last of Us Part II. Tek rakibi kendisi <img src="https://img.donanimhaber.com/image/s7.gif" align="middle" border="0" alt="">
Yalnız kanka, son 10 yılın en iyi 5 oyunu: Mass Effect 2, Red Dead Redemption 2, Super Mario Galaxy 2, The Legend of Zelda: Breath of the Wild ve Grand Theft Auto 5. The Last of Us en iyi 7. oyun son 10 yılının.

TncyKrmn

6.5.2020 17:46:23

+1
Türkçe dublajlı fragmanı çıktı o.O

BSC Misafiri

6.5.2020 17:44:22

0
Sonrada fanboy denilince kızıyorsunuz.. İki tarafa da diyorum.

Fearless_tr

6.5.2020 17:44:03

+7
Üc bes fanboy‘un gevezeligine bakmayin mis gibi oyun geliyor onlar bekleye dursun oyun cikmasini xbox‘ta ;)

YildirimBuyucusu

6.5.2020 17:43:37

0
Şuan fanlardan inanılmaz bir tepki var. Biraz abartılıyor tepki. Fakat bir taraftanda haklılar. Oyunun en önemli tarafı olan hikayesinin sızması, insanların spoiler yemesi biraz sinirlendirmiş olabilir. Sızan hikaye gerçek anlamda hayal kırıklığı yaratabilir. Açıkçası çok fazla tahmin edilebilir bir senaryo. Bilemiyorum. Trailer hoş duruyor. Ama şu trailerin hikaye sızmadan yayınlanması daha güzel bir hype yaratabilirdi. Nasıl sızdı bilmem, ama firma bir sonraki oyununa bu konuda çok dikkat etmesi lazım.

SOLID SNAKE

6.5.2020 17:42:27

+10
Değil yılın oyunu olmak, The Last of Us gibi 10 Yılın en iyi oyunu olacak. Game of Decade : The Last of Us ve gene Game Of Decade: The Last of Us Part II. Tek rakibi kendisi

Press a Key

6.5.2020 17:41:20

+2
Doğru dedin bak, unutmuşum hocam :)

A r c h A n g e L.

6.5.2020 17:38:04

+8
Yorum kısmının kapalı olması ( Spoiler İçerik ) verilmemesi için önlem alınmış.

İdrak İstimlak

6.5.2020 17:37:45

+3
Zaten 5.95 hocam

Kasatka

6.5.2020 17:36:35

0
O siparişi verdik ama fragman etkilemedi. Yani gaza gelemedim bir türlü .

BSC Misafiri

6.5.2020 17:36:07

0
Yorum kapalı, beğeni kısmı gizli.. İlginç. Çıkmadan evrenin en iyi oyunu değil miydi bu? Niye böyle yapmış acep? Neyse sağlam indirim yer erken sürede :)

Press a Key

6.5.2020 17:36:23

+7
Teknik olarak dünyanın en iyi oyunu geliyor, bu yıl rakiplerine TGA'da bol şans dilerim, Naughty Dog biraz tarihe damga vuracak.

Press a Key

6.5.2020 17:33:46

+10
Tarihin en iyi oyunu olacak bir yapıma 60₺ zor veriyorsan oyunculuğu bırak, çünkü Halo ya da Forza gibi oyunlar bu görüşüne göre 2.5₺ etmez. Yanlış anlama yine de, kullanılan teknik detaylara bakarak, milyon dolarlar harcandığını düşünerek bu kanıya vardım.

Venomstr

6.5.2020 17:29:15

+2
Efsane, müthiş.

TncyKrmn

6.5.2020 17:27:03

+1
Anladık , çıkacak nesilde hem ps5 hem de series x aldıracaklar. Yalnız Sony tarafı exc. konusunda ps4 teki gibi olacaksa erkenden kepenk kapatabilir. ps3 zamanında 360'ı geçebilmek için exc. ile ortalığı coşturmuşlardı , ama ps4 te 2 elin parmaklarını geçmez exc. oyunları. Kafa rahat konsol deli gibi satıyordu nasıl olsa.

A r c h A n g e L.

6.5.2020 17:25:52

+10
Naughty Dog sen bu nesil için fazlasın. :) Neler çıkarıyorsun böyle. Defalarca izledim diyebilirim. Ortaya koydukları ve bize sundukları oyun uzun yıllar konuşulacağına benziyor.

Boone

6.5.2020 17:23:07

0
Sızan hikâye konusunda ne derlerse desinler. Oyunun hikâye anlatımı konusunda çok başarılı olacağını düşünüyorum. Ben de sızan senaryoyu beğenmedim ama bunu nasıl bir şekilde işleyeceklerini çok merak ediyorum.

Guest-AEF248198

6.5.2020 17:23:39

+5
Bu hikayeyi görünce 60 tl'ye düşünce alırım.

rambocuk

6.5.2020 17:15:01

+12
Bayıldım geberdim uzun yıllar sonra bir oyuna ön sipariş geçtim zaman durdu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız