Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last Guardian'ın TGS Videosu ve Çıkış Tarihi


 
     Shadow of the Colossus'un piyasaya çıkmasının üzerinden 5 yıl geçtikten sonra sonunda ICO serisinin yeni oyunu The Last Guardian'ın çıkış tarihi ortaya çıktı.
 
     Fumito Ueda'nın başkanlığındaki Team ICO tarafından geliştirilen The Last Guardian serinin 3. oyunu olacak. Henüz hikaye ayrıntıları ortaya çıkmayan oyunun 2011 yılının tatil sezonunda piyasaya çıkacağı açıklandı.
 
      Tokyo Game Show'da oyunun yeni videosunu da görme şansı yakaladık.  Video seriyi merakla bekleyen oyuncular için tatmin edici olacaktır. Fumito Ueda'nın yarın bir sunum daha yapacağını da hatırlatalım.
 
     TGS hiç kuşkusuz önceki yıllardan çok daha hareketli geçiyor. Japon oyun Endüstrisi üzeirndeki ölü toprağı atıyor gibi görünüyor. Oyunun ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action adventure scee ps3 The Last Guardian
Suda 51'in Kinect Oyunu "Codename D" Duyuruldu PS3 için 3D Blu-Ray Desteği Salı Günü Geliyor

On.E

17.9.2010 14:28:03

0
2011 valla çok iyi önce Collection sonra Last Guardian enfes olur 2011'de ne Killzone ne Resistance ne InFamous 3'ünü toplasan Last Guardian etmez..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız