Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last Guardian Tekrar Ertelendi

 
   Shadow of the Colossus ve Ico gibi oldukça başarılı yapımlar ortaya koyan stüdyonun çok uzun zamandan beri beklenen yapımı The Last Guardian nihayet bu yıl çıkış yapacak ancak ne yazık ki en son belirtilen tarih 25 Ekim'de değil.
 
   Shuhei Yoshida, PlayStation Blog üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte oyunun yeni çıkış tarihi açıklandı. The Last Guardian'ın Avrupa bölgesi için yeni çıkış tarihi ise 7 Aralık 2016
 
   Yapılan açıklamada ise oyunun son aşamalarında beklenenden daha fazla bug ile karşılaştıklarını, oyunun yaşatmaya çalıştığı deneyimin istenilen düzeye gelmesi ve bu meseleler üzerinde çalışmak için ekstra zamana ihtiyaçları oldukları belirtildi. Ayrıca bunun zor bir karar olduğu ve kullanıcıların kendilerine verdikleri destek sebebiyle memnuniyetlerini bildirdiler.

Bu haberin bağlantısı
URL
action adventure scee ps4
ReCore'un İnceleme Puanları Pek İyi Değil Mafia 3'ün PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MonacoDoom

13.9.2016 20:21:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yav bu nedir? Neyin nesidir? Siz naptiginiz farkinda misiniz? Size gelecek nesil diyoruzda siz boyle gelecekseniz hic gelmeyin bu nedir? Ya okul ogreniminiz mi cok az ne bu mesajlar hic saygi yok kural yok bagimliliklarinizla gozunuz kor yazip gecmissiniz copluk olmus burasi. Hayir kucuksunuz yasiniza verelim diyecegim bu kadar da olmaz. Ya alti ustu bi oyun ben de bekliyordum ama ertelenmis napalim bekleyecegiz. Baska isler yapin baska oyunlar oynayin olmaz mi? Elbet cikacak sonucta. Mesela Gtayi pcye ne kadar ertelediler ayni sekilde heist guncellemesini de baya ertelediler ama cikti yani. Sonucta cikti herkes de oynadi. Ayni sekilde divisioni erken cikarttilar da noldu (gene uzun sure gectide)? Hatalarla dolu dikdorten kutu oldu nolacak. Birakin gec ciksin guzel ciksin. Hani ps ve xbox trollboylarini anlarim onlarin hayata dair hicbirseyleri yok ama digerlerine sesleniyorum bari siz onlara uymayin...
Hocam bir yere giriyorsanız oranın ortamına alışacaksınız, dh'nin ps4 fanboy takımı görgüsüz, kendini elit sanan cahil kitlenin tekidir. Bunları temelli kovmadıktan sonra istediğiniz kadar banlayın yine gelirler.

IcyTea Lemon

13.9.2016 18:47:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: venge

Sende,işin gücün yok, böyle boş işleri okuyup eğleniyorsun , hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.
Yup

IllidanStormrage

13.9.2016 18:46:18

0
Medivh zannettim gidiyorum

venge

13.9.2016 18:46:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon Bu konuları çok seviyorum, boş işlerden saçma saçma kavgalar dönüyor hep iyi eğleniyorum
Sende,işin gücün yok, böyle boş işleri okuyup eğleniyorsun , hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.

IcyTea Lemon

13.9.2016 18:19:50

0
Bu konuları çok seviyorum, boş işlerden saçma saçma kavgalar dönüyor hep iyi eğleniyorum

BSC Misafiri

13.9.2016 17:24:12

0
5 haftalık erteleme diye savunanlar var ya la... arkadaş oyun 10 sene ertelendi neredeyse 10! 2 tane ps geçti üzerinden yapacakları tek oyunda salak salak scriptlerden oluşan içi boş bir oyun olacak. siz daha shadow of colossusları icoları çok beklersiniz.geçti o dönem.bu kafa yüzünden bu kadar şımardılar zaten 5 hafta 50 hafta 500 hafta diye diye kandırdılar milleti.

gokhanvai

13.9.2016 17:14:06

0
Çık artık yaaaaa. Bu nedir bekle, bekle, bekle... Yıllardır bekliyoruz.

venge

13.9.2016 14:10:38

+2
Burada mesele 1 ay ya da 1 sene ertelenmesi değil, bazı arkadaşlar durumu anlayamıyor. Sony bu nesil exc oyunlara gereken önemi vermiyor, duyurduğu oyunları en az 2 sene sonra çıkarıyor.bazı oyunlar 3 seneyi buldu veya bulacak. Exc oyun sayısı az. Amaçları yeni konsol çıkartıp, microsoft ile sidik yarıştırmak oldu. Kim daha iyi konsol yapacak derdine düştüler. O micrtosoft un da Allah bin belasını versin. Önce oyun sonra konsol, sony o proyu alsın münasip bir yerine...

Rogue Agent

13.9.2016 13:37:35

0
microsofta sallarken sonyde fena çuvalladı bu nesil

Attano

13.9.2016 13:08:07

0
Konu başlığını görünce 1 yıl ertelenmiş sandım. 1 aydan bir şey olmaz. PS4 Pro için erteledikleri aşikar.

gerçekoyuncu11

13.9.2016 12:15:20

+2
Bir ps4 kullanıcısı olarak belki de sonyi bu nesil ilk kez savunacağım ama gerçekten yorumları okuyunca insan dayanamıyor haberi okumadan yorumlara bakan biri de oyun herhalde en az 1 yıl daha ertelendi zannedecek muhtemelen beklenmeyen heaplanamayan bir durum olmuştur topu topu 5 haftalık bir erteleme tabi ki ertelenmese iyi olurdu da 5 haftalık bir ertelemeye de bu kadar olumsuz yorum biraz abartı diye düşünüyorum.Öte yandan da sony nin de neredeyse yapımına daha yeni başlanılan tarihi belli olmayan oyunları bile sadece oyuncu kitlesinin gözünü boyamak için e3 de iyi şovlarla sunması da bu tip en ufak bir ertelemede bile sert eleştiriye uğramasının da önünü açdığını da kabul etmeliyiz

İdrak İstimlak

13.9.2016 11:59:23

0
@Sir Maximus Yahu ne hazımsız ve yüzsüz çıktın sen, bari foruma bu kadar yazmak istiyorsun, adam gibi yaz da bir daha, bir daha banlanma.

forzawar35

13.9.2016 11:52:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55
quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Yorma kendini hocam. Bozuk plak gibi sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Elinin altında internet var, en azından wiki'den tarihlere bakabilir ama baksa da oradaki bilgi yanlış derler. Ben içeride ne olduğunu çok iyi biliyorum derler.
Sizin elinizin altında internet var da ne oluyor. Dünyadan bihabersiniz. Oyunun 2009'dan beri ilk defa çıkış tarihi e3 2016'da verildi. Bundan önce kesin bir çıkış tarihi hiçbir zaman verilmemişti.
GT OLAYI NEDİR odamı iptal oldu herhalde 2018 cıkartılar merak etme xbox burda yardımına kosuyor forza pc alırsın keyfine bakarsın biliyorum birazdan küplere bineceksin sorun değil bu arada ps4 ve oyuncu dostunuz sony ne yarıs cıkardı her halde GT serisini open wrd serisi yapacaklaR onun için ertelendi sanıyorsam [ gülümseme]

GT_55

13.9.2016 02:49:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Yorma kendini hocam. Bozuk plak gibi sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Elinin altında internet var, en azından wiki'den tarihlere bakabilir ama baksa da oradaki bilgi yanlış derler. Ben içeride ne olduğunu çok iyi biliyorum derler.
Sizin elinizin altında internet var da ne oluyor. Dünyadan bihabersiniz. Oyunun 2009'dan beri ilk defa çıkış tarihi e3 2016'da verildi. Bundan önce kesin bir çıkış tarihi hiçbir zaman verilmemişti.

gamerasi

13.9.2016 01:19:03

0
Şunu biri açıklasın. Bu oyunu bekleyenden çok bir şekilde ertelendi haberini duyanlar konuya doluşuyor. Ne oluyor yahu.

BSC Misafiri

13.9.2016 00:30:32

0
no mans sky, division watch dogs gibi çöp olacağı belli. kaçınılmaz olan sonu ertelemeye çalışıyorlar. bu oyunun iyi çıkma ihtimali yok. ico shadow of collosus falan demeyin, o zamanlar ps2 vardı hala ps4 ü donunda sallar. şimdiyse anca grafik kasmaya çalışıyorlar eminim. içi boş bir oyun olacağı bariz.

Wayward Son

13.9.2016 00:25:49

0
Last Guardian olmuş Late Guardian.

Kennnn

12.9.2016 23:15:44

0
Cidden saçmalıyorsunuz oyun 7 yıldır geliştirilmiyor uzun süre askıya alınmış ve iki yıl önce (oyuna olan ilgi düzeyi nedeniyle sony'den ayrılan Fumito Ueda'nın stüdyosuna sony japonyanın destek vermesiyle ) buzluktan çıkarılıp ps4'e geliştirilmeye başlanan bir oyun ile karşı karşıyayız. ps3 ile alakası olmayan bi sisteme yapıyorlar oyunu ND gibi kocaman bir stüdyo bile aylar boyunca TLoU'yu ps4 için hazırlamışken onun kadar büyük olmayan bir ekibin hazırladığı oyunun henüz çıkmaması mı sizi şaşırtıyor. Burada sony'nin saçma sapan gerçekliği olmayan çıkış tarihleri vermesi sıkıcı olan durum. Hele micro tarafından gelen arkadaşlar önce bir xbox one'ın ilk gösterilen oyunlarından olan Crackdown 3'ün nerede olduğundan bir haber versinler. Hani cloud kullanıp inanılmaz yıkım sunacak olan.

Redunay

12.9.2016 23:00:32

0
Bu son olsun ey sony

HajHaj

12.9.2016 22:52:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

Bize me şirket politikasından? Oyunun 7 yıl sonra çıkması ve hala ertelenmesini normal karşılıyorsanız yuh size. Aralık'ta çıkıp PS5'e çıkacak dese kimse şaşırmaz. https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Last_Guardian_ve_Team_Ico_Collection_Ertelendi-15013.htm https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Last_Guardian_Tamamen_Hazirlandiginda_Cikacak-28816.htm https://m.bolumsonucanavari.com/www.bolumsonucanavari.com/www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Team_ICO_Collection_Yil_Sonuna_Ertelendi-13991.htm https://m.bolumsonucanavari.com/bolumsonucanavari.com/www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Last_Guardianin_Oyun_Motoru_Yenileniyor-42001.htm
Yorma kendini hocam. Bozuk plak gibi sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Elinin altında internet var, en azından wiki'den tarihlere bakabilir ama baksa da oradaki bilgi yanlış derler. Ben içeride ne olduğunu çok iyi biliyorum derler.

BSC Misafiri

12.9.2016 22:52:20

0
Yav bu nedir? Neyin nesidir? Siz naptiginiz farkinda misiniz? Size gelecek nesil diyoruzda siz boyle gelecekseniz hic gelmeyin bu nedir? Ya okul ogreniminiz mi cok az ne bu mesajlar hic saygi yok kural yok bagimliliklarinizla gozunuz kor yazip gecmissiniz copluk olmus burasi. Hayir kucuksunuz yasiniza verelim diyecegim bu kadar da olmaz. Ya alti ustu bi oyun ben de bekliyordum ama ertelenmis napalim bekleyecegiz. Baska isler yapin baska oyunlar oynayin olmaz mi? Elbet cikacak sonucta. Mesela Gtayi pcye ne kadar ertelediler ayni sekilde heist guncellemesini de baya ertelediler ama cikti yani. Sonucta cikti herkes de oynadi. Ayni sekilde divisioni erken cikarttilar da noldu (gene uzun sure gectide)? Hatalarla dolu dikdorten kutu oldu nolacak. Birakin gec ciksin guzel ciksin. Hani ps ve xbox trollboylarini anlarim onlarin hayata dair hicbirseyleri yok ama digerlerine sesleniyorum bari siz onlara uymayin...

BSC Misafiri

12.9.2016 22:51:54

+1
Ertelemesyon, bu bizim misyon...

2K

12.9.2016 22:25:59

0
Ertelendi deyince bir heyecanla baktım ama iyi bari çok büyük bir erteleme değil. Pro için ertelenme mantığını anlamadım nasıl olsa stock PS4'e de çıkacak, Pro alacak adam da zaten almaya hazır şu an. Bir de Recore'un kötü çıkmasına üzüldüm o oyunu yapanlar orijinal Megaman ekibi, iyi bir şey bekliyordum.

İdrak İstimlak

12.9.2016 21:46:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum ama 7 yıl sonra çıkacak bir oyunun hala ertelenmesini savunuyorsanız sizde bir sorun var. IQ sorunu var diyende sanki Mensa'ya üye. Biride çıkmış 1 ay ertelenmiş nolacak diyor
Hocam nerede savunmusum bir ornekle gosterseniz...

Xan'ela

12.9.2016 21:22:10

+3
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Diyorum ya temel bir IQ sorunumuz var, bu sorun okudugunu anlamama gibi semptomlara neden oluyor. Allah askina, mesajlarimin neresinden bu oyunun 7 senede yapılabilmesini normal karsiladigim sonucuna ulastiniz?
Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum ama 7 yıl sonra çıkacak bir oyunun hala ertelenmesini savunuyorsanız sizde bir sorun var. IQ sorunu var diyende sanki Mensa'ya üye. Biride çıkmış 1 ay ertelenmiş nolacak diyor

forzawar35

12.9.2016 21:18:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ
quote:

Orijinalden alıntı: forzawar35

dostum tek hesap kappa lQ olayı diyen sensın 100 sefer yazılmaz insaf yaa anladın sen onu
Ooooo sir maximus fake'i 2. fake üyeliği ile gelmiş, bunu da banlattırmak zevkli olacak
DEMEK ortamı geri yorsun miilet banlatmak için ortamı kızıstırıyorsun bu acıkladığın için tşkr

forzawar35

12.9.2016 21:15:37

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator
quote:

Orijinalden alıntı: forzawar35

diyorum ya IQ meselesi diyip duruyorsun doğru IQ meselesi sende bı sıkıntı var :d
Boyle senin gibi her yeni hesap acanla ugrassaydik, isimiz vardi. Sen takil orada Forza'nla, Recore'unla efendi, efendi...
ÇİFT TROL Güzel

İdrak İstimlak

12.9.2016 21:14:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

O sir maximus fake'i 2. fake üyeliği ile gelmiş, bunu da banlattırmak zevkli olacak
Busted...

KAKÁ

12.9.2016 21:13:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: forzawar35

dostum tek hesap kappa lQ olayı diyen sensın 100 sefer yazılmaz insaf yaa anladın sen onu
Ooooo sir maximus fake'i 2. fake üyeliği ile gelmiş, bunu da banlattırmak zevkli olacak

forzawar35

12.9.2016 21:11:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator
quote:

Orijinalden alıntı: forzawar35

diyorum ya IQ meselesi diyip duruyorsun doğru IQ meselesi sende bı sıkıntı var :d
Boyle senin gibi her yeni hesap acanla ugrassaydik, isimiz vardi. Sen takil orada Forza'nla, Recore'unla efendi, efendi...
dostum tek hesap kappa lQ olayı diyen sensın 100 sefer yazılmaz insaf yaa anladın sen onu

İdrak İstimlak

12.9.2016 21:06:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: forzawar35

diyorum ya IQ meselesi diyip duruyorsun doğru IQ meselesi sende bı sıkıntı var :d
Boyle senin gibi her yeni hesap acanla ugrassaydik, isimiz vardi. Sen takil orada Forza'nla, Recore'unla efendi, efendi...

forzawar35

12.9.2016 21:02:37

0
BİRDE oyuncu dostu sonye gelelim - GT - OLAYI NEDİR SONY CILER GENE COK sanslısınız FORZA 3 oynama imkanınız var ne vereyim abimize FORZA 3 VER

forzawar35

12.9.2016 21:00:03

+2
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Diyorum ya temel bir sorunumuz var, bu sorun okudugunu anlamama gibi semptomlara neden oluyor. Allah askina, mesajlarimin neresinden bu oyunun 7 senede yapılabilmesini normal karsiladigim sonucuna ulastiniz?
diyorum ya IQ meselesi diyip duruyorsun doğru IQ meselesi sende bı sıkıntı var :d

mementopolis

12.9.2016 20:16:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Oyunun çıkış tarihi 25 ekimdi. 7 aralık'a ertelemişler. Ne içiyorsunuz arkadaşlar siz. Oyunun geçmişini bilmiyormuşum gibi alıntı yapmışsın bir de. :)
bir ay, bir hafta bile fazlaya neyse ... yani ; 2015 - 7 Aralik dan 2016 sonu, azimsanmayacak bir süre gecti oyunun cikisina dile kolay.

inciteen

12.9.2016 20:14:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Diyorum ya temel bir IQ sorunumuz var, bu sorun okudugunu anlamama gibi semptomlara neden oluyor. Allah askina, mesajlarimin neresinden bu oyunun 7 senede yapılabilmesini normal karsiladigim sonucuna ulastiniz?
Hocam biraz daha kalırsan sinir hastası olup çıkarsın. Benden sana tavsiye oku ama yorum yapma sonra trolüyle,cahiliyle uğraşılmıyor :)

GT_55

12.9.2016 20:03:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Oyun Ps3 icin duyruldu. 5-6 sene oldu ps4'de cikyior ne 1 ay ertelenmesi.
Oyunun çıkış tarihi 25 ekimdi. 7 aralık'a ertelemişler. Ne içiyorsunuz arkadaşlar siz. Oyunun geçmişini bilmiyormuşum gibi alıntı yapmışsın bir de. :)

mementopolis

12.9.2016 20:01:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Velet. Ayrıca oyun 1 yıl ertelenmedi, 1 ay ertelendi.
Oyun Ps3 icin duyruldu. 5-6 sene oldu ps4'de cikyior ne 1 ay ertelenmesi.

İdrak İstimlak

12.9.2016 20:01:19

0
Diyorum ya temel bir IQ sorunumuz var, bu sorun okudugunu anlamama gibi semptomlara neden oluyor. Allah askina, mesajlarimin neresinden bu oyunun 7 senede yapılabilmesini normal karsiladigim sonucuna ulastiniz?

v. Persie

12.9.2016 19:53:28

+3
Merak etmeyin ps5 e remaster olarak çıkar, o zaman oynarsınız.

Xan'ela

12.9.2016 19:49:35

+2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Dedim ya bunlar hep IQ... Adamda azicik IQ olsa acacak internete bakacak, Google'dan ogrenecek. Oyun ilk defa E3 2009'da bir teaser ile tanitildi. Merak eden bir acip baksin oyunun yapimcisi Ueda nasıl calisir, kac kisilik ekiple calisir, projeye ara verilmis mi, verilmemiş mi, Yoshida'nin kisisel cabalari nelerdir falan, sonra yorum yapsinlar. Olmadi, begenmeyenler gidip 2 yilda yapilan Recore oynasin, anlayan, anladi...
Bize me şirket politikasından? Oyunun 7 yıl sonra çıkması ve hala ertelenmesini normal karşılıyorsanız yuh size. Aralık'ta çıkıp PS5'e çıkacak dese kimse şaşırmaz. https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Last_Guardian_ve_Team_Ico_Collection_Ertelendi-15013.htm https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Last_Guardian_Tamamen_Hazirlandiginda_Cikacak-28816.htm https://m.bolumsonucanavari.com/www.bolumsonucanavari.com/www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Team_ICO_Collection_Yil_Sonuna_Ertelendi-13991.htm https://m.bolumsonucanavari.com/bolumsonucanavari.com/www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Last_Guardianin_Oyun_Motoru_Yenileniyor-42001.htm

GT_55

12.9.2016 19:45:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Killabyte

PS4 PRO 4K GAMING demek Peki dostum iyi oyunlar sana
Sağol sana da iyi oyunlar.

BSC Misafiri

12.9.2016 19:42:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Eziklik cidden bakiymis, mesajlara bakiyorum da oyunun PS2 zamani duyuruldugunu iddia edenleri mi okursun, bir aylik ertelemeye bir senelik muamele yapani mi, bu nesil cikmayacagini iddia edeni mi? Bence tum bunlar temelde IQ ile alakali, kafa ne kadar basarsa, insan o kadar anlıyor, fazlasini degil...
Ya kardeşim neyini savunuyorsun sen bunların,Bizle bildiğin oyun oynuyorlar..Sanki bana kalkmış GTA geliştiriyorlar o zaman derdim tamam büyük oyun yapıyorlar,ama bu nedir yaa..1 ay 1 aydır insanlara neler kaybettirir bilirmisin,Belkide ben Yurdışında yaşıyorum. Ki öylede zaten.. kasımda türkiyeye ziyarete gelip oyunun türkçe sürümünü alıp yaşadığım yere geri gidecektim, Noldu şimdi kaldıkmı mal gibi,Bide bu haberi görmesem ne saydırırdım...

kaplan3461

12.9.2016 19:28:07

0
oyunu önemsemiyolar herhalde.

Jack Rabbit Slims

12.9.2016 19:20:37

0
Bu oyun neden Pro için ertelensin ki, grafikleri zaten Ps3 dönemimde tanıtıldığı gibi. Pronun neyini kullanacak yani?

İdrak İstimlak

12.9.2016 19:16:02

+5
Dedim ya bunlar hep IQ... Adamda azicik IQ olsa acacak internete bakacak, Google'dan ogrenecek. Oyun ilk defa E3 2009'da bir teaser ile tanitildi. Merak eden bir acip baksin oyunun yapimcisi Ueda nasıl calisir, kac kisilik ekiple calisir, projeye ara verilmis mi, verilmemiş mi, Yoshida'nin kisisel cabalari nelerdir falan, sonra yorum yapsinlar. Olmadi, begenmeyenler gidip 2 yilda yapilan Recore oynasin, anlayan, anladi...

BSC Misafiri

12.9.2016 19:09:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Eziklik cidden bakiymis, mesajlara bakiyorum da oyunun PS2 zamani duyuruldugunu iddia edenleri mi okursun, bir aylik ertelemeye bir senelik muamele yapani mi, bu nesil cikmayacagini iddia edeni mi? Bence tum bunlar temelde IQ ile alakali, kafa ne kadar basarsa, insan o kadar anlıyor, fazlasini degil...
oyun 2006 yılında duyuruldu her defasında bu son bu defa çıkacak denildi şimdi fanboy luk yapma da toz ol

İdrak İstimlak

12.9.2016 18:43:53

0
Eziklik cidden bakiymis, mesajlara bakiyorum da oyunun PS2 zamani duyuruldugunu iddia edenleri mi okursun, bir aylik ertelemeye bir senelik muamele yapani mi, bu nesil cikmayacagini iddia edeni mi? Bence tum bunlar temelde IQ ile alakali, kafa ne kadar basarsa, insan o kadar anlıyor, fazlasini degil...

forzawar35

12.9.2016 18:41:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: Killabyte
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Velet. Ayrıca oyun 1 yıl ertelenmedi, 1 ay ertelendi.
PS4 PRO 4K GAMING demek Peki dostum iyi oyunlar sana
4k hdr tv lazım ona 4,500 tl bu xbox için de gecerli sayılırmı bilmıyorum çünkü HDR KONUSUNDA KARAR VEREMEDİLER xbox da hdr olmazsa 4k tv yeterli olcak bu arada hdr bazı oyunlarda üçretsiz DLC OLARAK SATACAKLAR İNŞ Xbox Scorpio da hdr olmaz

Killabyte

12.9.2016 18:36:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Velet. Ayrıca oyun 1 yıl ertelenmedi, 1 ay ertelendi.
PS4 PRO 4K GAMING demek Peki dostum iyi oyunlar sana

forzawar35

12.9.2016 18:36:02

0
burdan ps fanlarına sesleniyorum acıkcası söyleyın utanmayın xbox live alt yapısımı iyi ps ninmı :d

forzawar35

12.9.2016 18:31:21

+1
bu arada su sizin özel bi oyun daha vardı GT ne oldı [gülümseme]

GT_55

12.9.2016 18:26:59

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Killabyte Şu saçma oyunu bekleyen var mı ki
Velet. Ayrıca oyun 1 yıl ertelenmedi, 1 ay ertelendi.

veli@1144

12.9.2016 18:15:50

0
Sizi sakaci seyler...proyu beklicez demiyorlarda aptalmi olum bu oyuncu milleti...

forzawar35

12.9.2016 18:14:21

0
2018 yılında dahada önde olcak ünkü ps5 geliyor ps fanlar bence oyun yerine su ps5 için para biriktirin :d

CheKD

12.9.2016 18:06:34

0
Konsola oyun çıkacağına oyuna konsol çıkıyor arkadaş,hadi Sony bu oyun PS5 de çıkartır dayan biraz daha.

mementopolis

12.9.2016 18:04:04

0
Senin ta Sony kere...

gultekinlive

12.9.2016 17:32:50

0
İkinci No man's sky vakası olmasın da..

venge

12.9.2016 17:20:52

+2
Serefsz sony, yılda bir ya da iki exc oyun anca çıkartıyorsun, bir de tarihini erteliyorsun. Pro ile uğraşacağına exc ile uğraş. E3 de ne zaman çıkacağı belli olmayan oyunlarla gövde gösterisi yapmakla olmuyor bu iş. Senin de, pronun da, ps1 den beri sony konsol alıyoruz ama bu böyle devam ederse bir daha asla almayız.

Kennnn

12.9.2016 17:10:41

0
Gravity Rush 2 gösterildiği kadarıyla baya baya hazır bir oyun bol bol videosu var internette ama belli olmaz tabi ki, şimdilik ertelenmeyecek gibi duruyor oyun.

BSC Misafiri

12.9.2016 17:01:49

0
Sony bir oyunu da tam tarihinde cikart son senelerde iyice moda oldu Gravity Rush 2 de de ertelenme olur kesin

ButcherofBlaviken

12.9.2016 16:59:19

+6
Allahtan Gazali bey var da hafta sonları olsun bayramlarda olsun sürekli yeni haberler ve içerikler çıkarıyor.Bizi gündemden geri bırakmıyor,teşekkürler Gazali bey. BSC deki son ayrılıklardan sonraki kalite düşüşünü ve içeriklerin eskisine nazaran daha sık güncellenmesini göremiyoruz malesef.Ersin,Talha,Altan gittikten sonra bariz düşüş var ama yinede şu an ki editörlerin ellerinden geleni yaptığına şüphem yok.Tüm BSC ekibine başarılar diliyorum.(Amacım kesinlikle karalamak değil.)

forzawar35

12.9.2016 16:41:36

+2
xbox ve pc kendi çapında kavruluyor ps4 kac sene oldu tas catlasın kac tane oyun cıkardı 4 yada 5 diğerlerı coklu plafrlara geldi üstüne ps4 slim üstüne ps4 pro yano oyuncu dostu sony tekel olmak böyle bişi burda kazanan xbox hem windows 10 satıyor hem xbox one satıyor onuda gectim xbox aldığın pc üçretsiz geciş olabiliyor bende xbox var kardesimde pc bi oyunu aynı anda hem pc hem xbox ayrı ayrı oynana biliyor bu güzel forzayıda öğle yapacaz

alican88

12.9.2016 16:41:36

0
oncelikle herkesin bayrami mubarek olsun..bu oyun ps5 icin gelistirildigini dusunuyorum..gt7 ile beraber ps5 in cikis oyunu olarak duyurulabilir :)

HajHaj

12.9.2016 16:36:30

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak Umarım PS5'e çıkar.
PS3 için geliştirilirken PS4 için ertelendi, şimdi Pro için ertelendi. Neden PS5 için de ertelenmesin ki

forzawar35

12.9.2016 16:36:22

+3
ps2 duyruldu vaz gectiler ps3 cevirdiler vazgectiler ps4 duyruldu vazgectiler pro duyrulcaK VAZGECTİLER PS5 doyrulcak ve cıktı sony işte oyuncu dostı 1 sene sonra oyuncu dostunuz sony ps5 duyurul :d

Ustanak

12.9.2016 16:34:43

+1
Umarım PS5'e çıkar.

forzawar35

12.9.2016 16:33:52

0
joker ha ha ha haaaa

KAKÁ

12.9.2016 16:28:15

0
Kulliyen yalan sirf pro icin ertelendi.

CaSsErDoDo

12.9.2016 16:27:33

0
Pro için ertelemislerdir. Biraz da bug vardır durum bu hale gelmiştir. İnsanlari ps3 döneminde kandirdilar hala devam ediyorlar.

0QF65S4F1

12.9.2016 16:26:17

0
Postponement Simulator.

MaxPayne-2

12.9.2016 16:19:01

+1
Yav arkadaş bu kadar dertliyse bu oyun çıkarmayın ne kastınız bu kadar, oyun resmen yapım aşamasında çürüdü bayatladı zaten çorba oldu artık bişe beklemiyorum bu oyundan. :D

lextor

12.9.2016 16:18:15

0
Pro denilen saçmalık yüzünden değildir. Çünkü adamlar Pro'dan ve ne sunduğundan zamanında haberdar edilmiştir. Ona göre çalışmışlardır. Yılan hikâyesine döndü resmen. Artık bu erteleme reklamlarının tutmadığını birisinin çıkıp söylemesi lazım.

Kennnn

12.9.2016 16:14:09

0
Takip ettiğim kadarıyla oyunun bir önce ki demosunda fps oranı sabit değilmiş her ne kadar ps4'e geçmiş olsalarda, kamera da dar noktalarda pek iyi çalışmıyormuş bırakın geç çıksın düzgün çıksın. Zaten ertelenmesi bekliyordu geçen hafta ki duyumlardan sonra. Beklemeye alıştık biz oyunu adam akıllı bitirsinler yeter. En azından 2017'nin belirsiz bir tarihine zaman vermemişler.

burakx35

12.9.2016 16:08:19

+11
Doğru tarih versinler uzunsa uzun olsun .Sony'nin bir sürü oyun vaadi var elde hiçbir şey yok.

N_Drake

12.9.2016 16:07:10

0
Pro yüzünden ertelemişlerdir kesin

Killabyte

12.9.2016 16:07:07

0
Şu saçma oyunu bekleyen var mı ki

Guest-E87629FD5

12.9.2016 16:07:01

0
Aşağı yukarı 3 yıl daha bekletseler Playstation 5'e yetişir ve bu alanda rekor kırar, gelmiş geçmiş en başarılı nesil eskiten oyun olarak.

CoreGame

12.9.2016 16:03:08

0
Bravo ne diyelim ha gayret çıkacak
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız