Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last Guardian, E3'te Gösterilecek mi?

 
      2009 yılındaki duyurusunun ardından ortaklıktan kaybolan ve her yıl E3'te görmeyi umduğumuz oyunlar arasında yer alan The Last Guardian, bu sene karşımıza çıkacak gibi görünüyor. E3'ün resmi sitesi E3Insider, fuarda bulunacak oyunların listesine The Last Guardian'ı da ekledi.
 
     Buradan ulaşabileceğiniz sayfada, oyunun çıkacağı platformlar bölümünde yalnızca PS3 görünüyor. Ancak, Sony bir sürpriz yapar mı bilemiyoruz. Sitede yeni haberler için 11 Haziran'ı beklememiz gerektiği söyleniyor. Umarız bu sefer The Last Guardian'ı görebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
action adventure scee ps3 the last guardian e3
GTA V'in PC Sürümü E3'ün Resmi Sitesinde Gözüktü Firmaların E3 Sunumlarının Tarih ve Saatleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Noctis_Strife

3.6.2013 14:10:13

0
Allaaah, heyecan iyice dorukta... Onun yanına FF Versus XIII'de eklenirse o zaman işte internet çöker.

Project Scorpio

3.6.2013 10:25:49

-1
PS4'e çıkarsa süper olur.

GamerHand

3.6.2013 10:02:46

+1
Final Fantasy Versus XIII, Last Guardian hepsi PS4'e proje olarak 2 sene önce geçiş yaptı denilen oyun. Bu iki oyunu PS3'e bu kadar geç kalınsada Sony çıkartır mı tam olarak emin değilim. Ama emin olduğum nokta iki tane büyük sistem sattıracak IP'nin PS4'ün piyasaya girmesine aylar kala PS3 için açıklanmayacağı. Bunlardan bir tanesinin en azından PS4'e geçiş yaptığı diğerinin ise PS3'ün belkide son döneminde çıkacak son EX yani sisteme özel oyunu olarak kalacağı daha ağır basıyor. Last Guardian benim tahminim PS3 özel olarak piyasaya çıkacak. En kötü ihtimal PS3-PS4 olarak. Ama Final Fantasy Versus XIII isim değişikliği ile PS4 için çıkacaktır diye düşünüyorum. Çünkü zaten PS3 ve Xbox 360 için FFXIII-3 sene sonu piyasada olacak. İki tane Final Fantasy oyununu bu nesile çıkartarak mali durumlarını daha zora sokacaklarını düşünmüyorum Square-Enix firmasınında. Last Guardian PS3 veya PS3-PS4, Final Fantasy Versus XIII ise PS4 olacak gibi görünüyor.

K.Dot

3.6.2013 10:00:11

0
Sadece bu nesle gelir ise,SotC/ICO gibi remake'leri yapılabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız