Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The King's Man'den Yeni Görseller Paylaşıldı

Kingsman isimli başarılı aksiyon film serisinin yeni filminden iki yeni görsel paylaşıldı. Serinin ilk filmi Kingsman: The Secret Service 2014 yılında, ikinci filmi Kingsman: The Golden Circle ise 2017 yılında yayınlanmıştı.
 
The King's Man ismi ile yayınlanacak olan film, bizlere ilk iki filmin çok öncesine Kingsman'in kuruluşuna, 1. Dünya Savaşı'na götürecek. Ayrıca geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre The King's Man, Kigsman 3'ün altyapısını oluşturacak. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
18 Eylül'de vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunda Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Daniel Brühl, Matthew Goode, Charles Dance, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Tom Hollander ve Djimon Hounsou bulunuyor.
 
Filmin yönetmenliğini Matthew Vaughn üstleniyor. Filmin senaristliğini ise Matthew Vaughn ve Karl Gajdusek üstleniyor.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Film Haberleri The King's Man yeni film kingsman kingsman serisi aksiyon filmi oyuncular vizyon tarihi konusu fragman trailer
The Alto Collection PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Denis Villeneuve, Paul Atreides Rolü İçin İlk Tercihinin Timothée Chalamet Olduğunu Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız