Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Denis Villeneuve, Paul Atreides Rolü İçin İlk Tercihinin Timothée Chalamet Olduğunu Açıkladı

 
Bilim kurgu türünün en önemli eserlerinden biri olan Dune serisinin bildiğiniz gibi bir filmi şu anda yapım aşamasında. Oldukça büyük bir kitleye sahip olan Dune'un oyuncu seçimleri ve yönetmeni açıklandığından beri hayranlar çok daha heyecanlı. Sebebi ise hem yönetmenin hem de oyuncuların çok uyumlu olması.
 
Filmin yönetmeni Denis Villeneuve ise özellikle tek bir oyuncuyu ekstra olarak övdü: Timothée Chalamet. Denis Villeneuve, filmin en öneli oyuncusu olan hatta kitapların en önemli karakteri olan Paul Atreides karakterini canlandıracak olan Timothée Chalamet'e övgüler yağdırdı.
 
"O olağanüstü bir oyuncu. Yaşına göre oldukça olgun. Paul Atreides, genç bedende bulunan yaşlı birisi aslında ve bu özellik de Timothée Chalamet'te var. Ayrıca kendisi bana eski tarz Hollywood yıldızlarını hatırlatan özelliklere sahip, kendisi gerçek bir film yıldızı. Çılgın bir karizması var."
 
Dune filminin ilk fragmanı 12 Ağustos'ta paylaşılacak. Filmin yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor. Filmin 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri dune görsel vizyon tarihi oyuncular konusu ne zaman fragman
The King's Man'den Yeni Görseller Paylaşıldı Crossy Road Geliştiricilerinin Yeni Oyunu TombStar Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız