Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Good Life 2021 Yazında Çıkacak

 
Geliştiriciler White Owls ve Grounding, açık dünya yaşam simülasyonu rol yapma oyunu The Good Life'in 2021 yazında PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacağını duyurdu.

Ayrıca oyunun yayıncılığını üstlenmesi için The Irregular Corporation ile anlaşıldığı açıklandı ve bunun şerefine yeni bir fragman yayınlandı.
 
Deadly Premonition ve D4 oyunlarının yaratıcısı Hidetaka “Swery” Suehiro'nun önderliğinde geliştirilen The Good Life'ta oyuncular Naomi Hayward adlı bir karakterin rolünü üstlenecek.
 
Naomi Hayward, New York'lu bir fotoğrafçıdır ve borçlarını ödeyebilmek için Rainy Woods adındaki 'dünyanın en mutlu' kasabasına taşınır ve The Morning Bell gazetesi tarafından bu İngiliz kasabadaki gizemi ortaya çıkarmakla görevlendirilir. Bol bol fotoğraf çekecek, kasabayı keşfedecek, kasaba sakinleriyle tanışacak ve hatta kedi ve köpeğe bile dönüşebileceksiniz.
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Good Life White Owls Grounding PlayStation 4 Xbox One Switch PC
DOOM Eternal Switch için 8 Aralık'ta Çıkıyor Honda e-GP'de Üçüncü Yarış Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Good Life ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız