Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Birçok Modun Uyumluluğunu Bozacak

 
 
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition 11 Kasım'da çıkış yapacak. Skyrim'in bu yeni sürümü, Skyrim Special Edition sahiplerine ücretsiz bir güncelleme olarak PC platformunda sunulacak. Geliştirici ekibin belirttiğine göre bu yeni sürüm, mevcut birçok modla uyumluluğu bozacak. Böylece çoğu mod kullanılamaz hale gelecek.
 
Bu doğrultuda Bethesda, Skyrim'in 64 bit sürümünü oluşturmak için kullanılan Visual Studio 2015 programını Visual Studio 2019'a güncellediğini duyurdu. Bu değişiklik sonucunda, oyunun içerisindeki birçok kodun değiştirildiği ve yeniden yazıldığı açıklandı.
 
Yine belirtildiği gibi The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition ayrı bir ürün olmayacak. Yeni paket içerisinde birçok yeni öğeyi barındıracak.
 
Pakete dahil olan içerikler:

- Creation Club: Creation Club'dan yeni görevler, zindanlar, patronlar, silahlar, büyüler ve daha fazlası dahil olmak üzere 500'den fazla benzersiz içerik.
- Dragonborn: The Elder Scrolls V: Skyrim'in bu resmi eklentisi ile Morrowind kıyılarından Solstheim adasına yolculuk yapın.
- Dawnguard: Vampir Lordu Harkon iktidara geri döndü.
- Hearthfire: The Elder Scrolls V: Skyrim'in bu resmi eklentisiyle, arazi satın alabilir ve kendi evinizi sıfırdan inşa edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo aksiyon macera rpg bethesda skyrim
Yarış Oyunu Circuit Superstars artık Xbox One ve PC için mevcut Nvidia, DLSS Teknolojisinin Geleceği Yeni Oyunları Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

13.10.2021 15:51:54

0
boss'ları bari türkçeye çevirmeyeydiniz. patronlar denilince bir afalladım. yalnız adamlar 2011'deki oyunu defalarca cilalayıp bir üst fiyattan satmaya çalışıyorlar. işte bethesda'nın vizyonu bu. allahtan microsoft aldı da biraz adama benzerler yani düşüncem o yönde.

Hudson51

13.10.2021 12:37:46

0
Steam de ücretsiz bir güncelleme ile sahip olanların hesaplarına eklenir umarım

BSC Misafiri

13.10.2021 12:07:36

0
Bu oyunun neredeyse her platforma birçok sürümüne sahibim ama ehh be kardeşim yeter ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız