Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, Switch için Derecelendirildi

 
 
Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından Kasım 2021 tarihinde yayınlanan The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, Avrupa'da Switch konsolları için derecelendirildi. Oyun, bu yılın başlarında Tayvan'da derecelendirilmişti.
 
NintendoPAL tarafından tespit edildiği üzere oyun PEGI tarafından derecelendirildi. Bunun yanı sıra 31 Ağustos 2022'de Nintendo Switch konsollarında piyasaya sürüldüğü listeleniyor. Tabi bu geçmiş tarih olduğundan dolayı bir yanlışlık olduğu ortada. Bu durumdan ötürü oyunun yakında Switch konsollarına geleceği bildiriliyor.
 
 
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition sürümü, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'ı ve 500'den fazla benzersiz Creation Club öğesini içerir. 
 
Pakete dahil olan içerikler:

- Creation Club: Creation Club'dan yeni görevler, zindanlar, patronlar, silahlar, büyüler ve daha fazlası dahil olmak üzere 500'den fazla benzersiz içerik.
- Dragonborn: The Elder Scrolls V: Skyrim'in bu resmi eklentisi ile Morrowind kıyılarından Solstheim adasına yolculuk yapın.
- Dawnguard: Vampir Lordu Harkon iktidara geri döndü.
- Hearthfire: The Elder Scrolls V: Skyrim'in bu resmi eklentisiyle, arazi satın alabilir ve kendi evinizi sıfırdan inşa edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle ryo aksiyon macera rpg bethesda skyrim
Call of Duty, Birkaç Yıl Daha PlayStation Konsollarında Kalıyor VALORANT Champions İstanbul'da Playoff Etabına Yükselen 3. Takım DRX Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

altunuz

4.9.2022 22:32:04

0
Asıl ben katılmıyorum hocam ve bunu söylerken tekrarlıyorum, ben bu oyunu grafiklerine göre yargılayan yeni nesil bir oyuncu olarak değil yüzlerce saat oynamış biri olarak söylüyorum. O oyun çıktığı vakit güzel olmasına rağmen birçok eksiklik barındıran bir oyundu. Uzun yıllar oynanmasının en büyük sebebi modlamaya çok elverişli yapısıydı ama artık o bile oynamak için yeterli değil. Oyun şu anda her açıdan yetersiz bir oyun, artık yenisinin gelmesi lazım. Şu anda girsen de oynayabilirsin ama bunun nedeni oyunun şu an bile taş gibi olan mekanikleri olduğundan değil nostalji etmeni yüzünden.

BSC Misafiri

4.9.2022 22:31:44

0
2021 yılında vanilla sürümü bitirdim dlclerini aldım onlarida bitirdim taş gibi oyun ama witcher 3 öyle değil bir noktadan sonra öyle sıkıcı oluyor ki anlatamam iyiki zamanında bitirmişim yoksa şu zamanda oynanacak oyun değil

encuni

4.9.2022 22:30:02

+2
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

BSC Misafiri

4.9.2022 21:33:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: altunuz Zamanında yüzlerce saat oynamış biri olarak söylüyorum bunları: Artık yeter kardeşim oyun eskidi oynanmaz hale geldi artık yeni bir şeymiş gibi orada burada çıkarmayın lütfen.
Hiç katılmıyorum, oyunun atmosferini bozmadıkça yüklenen modlarla oyun hala taş gibi, oynanabilir. Ha ben vanilla sürümü bile hiç rahatsız olmadan oynarımda o ayı bir konu tabii..

altunuz

4.9.2022 17:22:55

0
Zamanında yüzlerce saat oynamış biri olarak söylüyorum bunları: Artık yeter kardeşim oyun eskidi oynanmaz hale geldi artık yeni bir şeymiş gibi orada burada çıkarmayın lütfen.

JaReD22

4.9.2022 16:25:37

0
3310a ne zaman gelecek

BSC Misafiri

4.9.2022 15:22:40

0
PS2 içinde çıkarın şunu artık noolur ya..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız