Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online: High Isle Bölümü Yarın Konsollara Geliyor

 
 
ZeniMax Online Studios ve Bethesda Softworks, tarafından geliştirilen ESO destanının yeni bölümü The Elder Scrolls Online: High Isle'ın şu anda PC/Mac ve Stadia'da mevcut. PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series konsollarına ise 21 Haziran 2022'de yani yarın geliyor.
 
Daha önce görülmemiş bu Elder Scrolls dünyası, politik entrikalar barındıran yepyeni bir Elder Scrolls hikâyesi. High Isle toprakları, Three Banners War'a son verecek barış müzakereleri için ittifak temsilcilerinin gelebileceği mükemmel bir mekân sunuyor. Zirveyi düzenleyen Society of the Steadfast olsa da oyuncular Ascendant Order'a ve kaotik planlarına karşı dikkatli olmalı.

ESO'nun 20 milyonu aşkın oyuncusu ortaçağ kültürü ve mimarisiyle dolu, görkemli kaleler ve heyecan verici turnuva alanlarıyla kaplı cennet gibi bir adayı deneyimleyecek.
 
Geçtiğimiz yıl ESO oyunculara Yoldaşları getirdi. 2022'de de ZeniMax Online Studios bu sistemi geliştirecek. Oyuncular iki yepyeni yoldaşa; sokaklarda büyüyen ve büyüye ilgi duyan bir Khajiit olan Ember ve oyunculara yardımcı olmayı görev bilen heyecanlı bir şövalye olan Breton, Isobel'e erişebilecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers macera pc The Elder Scrolls Online: High Isle
Söylenti: Halo Infinite için Yeni Genişletme Paketi 2025 Yılında Yayınlanacak Hikaye Macera Oyunu Hazel Sky'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online: High Isle
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız