Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division Uplay'de Ücretsiz

 
Ubisoft, Tom Clancy's The Division'ın PC versiyonu ücretsiz veriyor.

Oyun 8 Eylül saat 11:00'a kadar Uplay üzerinde ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphaneye eklerseniz sizde kalıyor. Aşağıdaki bağlantıdan alabilirsiniz.
 
Tom Clancy's The Division Mart 2016'da çıkışını gerçekleştirmişti.
 
Oyunun tanıtım yazısı, PC sistem gereksinimleri ve çıkış fragmanı:
 

Kompleks bir dünyada yaşıyoruz. Ne kadar gelişirse o kadar kırılganlaşıyor. Kendimize kartlardan oluşan bir ev inşa ettik; tek bir kartı çıkardığınız anda her şey yerle bir oluyor.
 
Kara Cuma… New York’ta genel bir çöküş yaşanmıştır ve bir bir bütün temel hizmetler iptal olmuştur. Besinsiz ve susuz geçen yalnızca birkaç günün ardından toplum kaosa sürüklenmiştir. Taktik uzmanı ajanlardan oluşan otonom birlik The Division hayata geçirilmiştir. Aramızda, görünürde sıradan hayatlar yaşayan bu ajanlar toplumu kurtarmak için bağımsız bir şekilde faaliyet gösterebilmek üzere eğitilmişlerdir.
 
Toplum çöktüğü anda biz yükseliriz.
 
New York’u geri alın: Co-op için sıfırdan tasarlanmış ve keşif ile oyuncu gelişiminin hayati olduğu dinamik açık dünya yapısına hoş geldiniz. Göreviniz diğer Division ajanlarıyla birlikte düzeni sağlamak, virüsün kaynağını araştırmak ve New York’u geri almak.
 
Yaşayan, nefes alan bir dünya: Günün hangi saatinde olduğunuzun ve hava koşullarının oyun tecrübenize etki ettiği bir evrene dâhil olun. Çatışmalarda üstün gelmek ve düşmanlarınızı pusuya düşürmek için çevreyi stratejik bir şekilde avantajınıza kullanın. Gaz maskeniz ile virüsten korunun ve onu geliştirerek en kirli bölgelere girin.
 
Ormana dönmüş bir şehir: New York, krizden faydalanmak isteyen düşman gruplarla dolu. Şehirde kalabalık halde dolaşan ve zayıf olanlardan faydalanan haydutlara dikkat edin. Her şeyi ve herkesi yakarak New York’u virüsten arındırmayı amaçlanan, Hazmat kıyafetleri içindeki, alev silahları taşıyan Cleaner’lara karşı savaşın. Kaos şehri vurduğunda Rikers adasından kaçan ve şehrin altını üstüne getiren kaçak mahkûmlar Riker’larla mücadele edin.
 
Ekipmanınızı kuşanın ve ajanınızı kişiselleştirin: The Division’ın bir üyesi olarak kimisi yaygın olarak kullanılan, kimisi prototip aşamasındaki en üstün teknolojileri elde edin. Karakterinizi ve New York’taki krizin ortasındaki yaşam kaynağınız olan sırt çantanızı kişiselleştirin. Akıllı saatinizle diğer ajanlarla sürekli irtibat halinde olun. İndirdiğiniz düşmanların eşyalarını toplayın; silahlarınızı, ekipmanlarınızı ve yeteneklerinizi geliştirip kişiselleştirin.
 
En üst düzey teknoloji: Yeteneklerinizi seçin, geliştirin ve çatışmalardan zaferle ayrılma ihtimalinizi arttırmak için takım arkadaşlarınızla sinerji yaratın. Düşmanınızı bulan ve patlayan tarayıcı mayınlar, yüksek oktanlı ve etkili bir dikkat dağıtma sağlayan taretler ve çevreyi okuyup taktik geliştirmenize olanak tanıyan Pulse arasında geçiş yapın. Veri toplamak için ECHO’yu kullanarak zamanda donmuş bir an oluşturun; bu sayede çevreniz hakkında değerli bilgiler edinin, gizli eşyaları bulun ve çöküşün arkasında yatan gerçekleri ortaya çıkarın.
 
Kesintisiz multiplayer - The Dark Zone: Manhattan’ın ortasındaki, ordunun terk ettiğinde arkasında bıraktığı değerli eşyalarla dolu kapalı karantina bölgesine girin. Burası korkunun, ihanetin ve tansiyonun yüksek olduğu, oyunun en tehlikeli bölgesi. Diğer oyuncularla ekip olun, düşmanlarınızı indirin ve efsanevi eşyaları helikopter ile oradan çıkarın. Diğer ajanlarla iş birliği yapmak veya onlara saldırıp eşyalarını çalmak elinizde.
 
Snowdrop oyun motoru: Yeni nesil Snowdrop oyun motorundan gücünü alan Tom Clancy’s The Division, bilgisayar oyunlarındaki gerçekçilik ve açık dünya yapısı konusunda çıtayı yeni bir seviyeye yükseltiyor.
 
Minimum:

İS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versiyonlar)
İşlemci: Intel Core i5-2400, AMD FX-6100 veya daha iyisi
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 560, 2 GB VRAM (NVIDIA GeForce GTX 760 eşdeğeri), AMD Radeon HD 7770, 2 GB VRAM veya daha iyisi
DirectX: Versiyon 11
Depolama: 40 GB boş alan
 
Önerilen: 

İS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versiyonlar)
İşlemci: Intel Core i7-3770, AMD FX-8350 veya daha iyisi
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290 veya daha iyisi
DirectX: Versiyon 11
Depolama: 40 GB boş alan 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Switch eShop Artık Ön Siparişleri İptal Etmenize İzin Veriyor Ridley Scott'un Yeni Bilim Kurgu Dizisi Raised By Wolves'un İnceleme Puanları Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frobe

3.9.2020 13:38:53

0
Bende var bu zaten. Coronavirüs yüzünden ev yasağı aldığımız ilk günlerde, kış vakti oynamaya başlamıştım. Aşırı sinirimi bozuyor bu yüzden, içim daralıyor falan.

xenferious

3.9.2020 00:07:59

0
bu oyun bildigin corona virus hikayesi kesinlikle hikaye modunu oynamanızı tavsiye ediyorum. grafiklerine bosuna laf etmeyin trailer'ındaki gibi olmasada böyle olmus ki gercekten güzel grafikleri.

Ucuzcufiko

1.9.2020 14:11:00

+3
Sen birde e3 trailerini gör downgradesiz ulan konsollar oyun dunyasinin ağzina siçiyosunuz

Venom59

1.9.2020 13:33:03

0
Şu oyunun atmosferi ikincisine nazaran hep daha iyi gelmiştir bana. Biraz karlı Manhattan da dolanalım bakalım, ezberledik artık Manhattanı

DeliKulaBey

1.9.2020 13:31:09

0
Bunun için arma felan mu oynaman lazım ne, bunlar mmorpg gibi kılıç asa yerine kurşun tüfek ile felan flena

ReflexAction

1.9.2020 13:28:14

0
Sırf karlı manhattan sokaklarında dolanmak için bile oynanır tavsiye ederim.

rcpyksl

1.9.2020 13:10:00

+5
division 2 yi 1-2 saat oynadım.Böyle saçma sapan şeyler oynayamıyorum ya.rakibin seviyesi kaç olursa olsun kafasından vurduğun adamın hemen ölmesi lazım.300 kurşunla adam öldürmek o kadar saçma ki.

BSC Misafiri

1.9.2020 12:56:15

0
Hemen kapalım :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız