Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2'nin Yeni Güncellemesi Bugün Yayınlanıyor

 
Tom Clancy's The Division 2'nin versiyon 12.1 güncellemesi bugün yayınlanıyor.
 
PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarına iyileştirmeler getirecek ve oyun yeni nesil konsollar üzerinde 4K çözünürlükte 60 kare hızında çalışacak.
 
15 Şubat'a kadar sürecek Resident Evil etkinliği de bugün başlıyor. Resident Evil kostümleri, silah kaplamaları ve diğer kozmetik içeriklerini ekleyecek. Giriş yapma bonusu Leon Kennedy'nin Raccoon Police Department kıyafeti.
 
Optimization Station özeliğinde de değişiklikler var. Tüm optimizasyon maliyetleri %75'e kadar ve optimizasyon materyal craft tarifleri %50'ye kadar azaltıldı. Ayrıca oyunun genelinde çeşitli hata düzeltmeleri yapıldı. Güncelleme notlarına buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Life is Strange: Before the Storm Geliştiricisi AAA Tek Oyunculu Macera Oyunu için İşe Alım Yapıyor PlayStation 5 Dijital Sürüm Şubat 2021'de 5999 TL'den Satışa Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yas197

2.2.2021 22:27:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: yas197 Ben bu oyunun hakkının verilmediğini düşünüyorum. Oyun tam bir coop oyunu, ama ben çoğunlukla solo giriyorum ve aşırı zevk alıyorum. İndirimde kesinlikle düşünenler almalı, sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Yaklaşık bir senedir girmiyordum son seviyeye falan ulaşmıştım, 10 gün önce indireyim dedim adamlar new york u getirmiş gel de oynama şimdi :) Gerçekten baya şeyi değiştirmişler, hoş olmuş. Yeni şeylerde baya iyi.</blockquote> 40 levele geldiğinde iş bitmiyor bide elbise silah modifiyesi var onları düzgün yaparsan 100 damage vuran silahın 500 vuruyor veya 1 milyon zırhın varsa 10 15 milyon oluyor
süpermiş bak bu, daha yeni 40 level oldum baya oynarım artık, sağolasın bilgi için dostum.

BSC Misafiri

2.2.2021 21:40:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: yas197 Ben bu oyunun hakkının verilmediğini düşünüyorum. Oyun tam bir coop oyunu, ama ben çoğunlukla solo giriyorum ve aşırı zevk alıyorum. İndirimde kesinlikle düşünenler almalı, sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Yaklaşık bir senedir girmiyordum son seviyeye falan ulaşmıştım, 10 gün önce indireyim dedim adamlar new york u getirmiş gel de oynama şimdi :) Gerçekten baya şeyi değiştirmişler, hoş olmuş. Yeni şeylerde baya iyi.
40 levele geldiğinde iş bitmiyor bide elbise silah modifiyesi var onları düzgün yaparsan 100 damage vuran silahın 500 vuruyor veya 1 milyon zırhın varsa 10 15 milyon oluyor

yas197

2.2.2021 13:27:43

0
Ben bu oyunun hakkının verilmediğini düşünüyorum. Oyun tam bir coop oyunu, ama ben çoğunlukla solo giriyorum ve aşırı zevk alıyorum. İndirimde kesinlikle düşünenler almalı, sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Yaklaşık bir senedir girmiyordum son seviyeye falan ulaşmıştım, 10 gün önce indireyim dedim adamlar new york u getirmiş gel de oynama şimdi :) Gerçekten baya şeyi değiştirmişler, hoş olmuş. Yeni şeylerde baya iyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız