Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2'nin Yeni DLC'si Bölüm 2'den Hikaye Fragmanı Paylaşıldı

 
Ubisoft'un yayıncılığını yaptığı The Division serisinin ikinci oyunu The Division 2'nin yeni DLC'si Bölüm 2'den hikaye fragmanı paylaşıldı. İlk oyunla istenileni veremeyen serinin ikinci oyunu ilk oyuna göre daha başarılı duruyor ve oyuncu sayısı olarak da bunu kanıtlıyor. The Division'ın yeni DLC'si önümüzdeki hafta gelecek.
 
Bu yeni içerik 15 Ekim tarihinde yayınlanacak ve oyuna iki adet yeni ana görev ekleyecek. İlk ana hikaye görevinde oyuncular Pentagon'a sızacak ikincisinde ise oyuncular DARPA laboratuvarlarına girecekler ve Black Tusks'ın reaktörü ele geçirmesini engellemeye çalışacaklar. 
 
Bu yeni güncelleme ile birlikte oyunda performans geliştirmesi yapılacak ve oyuna "Wharf" adı verilen bir haritaya sahip olan Conflict PvP modu eklenecek.
 
Bahsi geçen hikaye fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Rocket League'e Stranger Things Teması 14 Ekimde Geliyor Bloodborne 2'yi Geliştirmek, FromSoftware Yöneticisi Miyazaki'nin Elinde Olan Bir Durum Değilmiş

Manhunt Three

11.10.2019 00:05:33

+1
Pve olarak ilk oyundan çok çok daha iyi ancak pvp olarak beni ve bir çok eski d1 oyuncularını hayal kırıklığına uğrattı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız