Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2'nin Bir Sonraki Büyük Güncellemesi 2021 Sonlarında Yepyeni Bir Oyun Modu Ekleyecek

 
Ubisoft, Tom Clancy's The Division 2'nin içerik desteğini devam ettirmeyi planlıyor.

Bir sonraki büyük güncelleme, seride yepyeni olacak bir oyun modunu ekleyecek. Yeni oyun modu ile birlikte karakter ilerlemesinde bazı değişiklikler de gelecek.

Güncelleme henüz geliştirme sürecinin erken aşamalarında ve oyuna anlamlı değişiklikler getirmesi için tamamlanması zaman alacak. Güncellemenin en erken 2021'in sonlarında yayınlanmasının beklendiği belirtildi.

Ubisoft, bu arada oyunun eski sezonlarını tekrarlayacak. Beşinci sezonda, birinci sezon içerikleri geri dönüyor ve böylece birinci sezon ödüllerini kaçıran oyuncular bu ödülleri kazanma şansı elde edebilecek. Oyuncuların katılabileceği düzenli Ligler ile Global Etkinlikler de olacak ve küçük güncellemeler yayınlanacak.

Ubisoft ayrıca The Division serisinin toplamda 40 milyon kişi tarafından oynandığını duyurdu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ubisoft Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV PC'ye 9 Nisan'da Geliyor Çin Yapımı Tale of Immortal Satışları 1.8 Milyonu Aştı, İngilizce Yerelleştirme Çalışmaları Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.3.2021 18:35:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri tamamen çöp bir oyun oldu yaptığı son hikaye görevi ile birlikte hala bu oyunun görevlerini sürekli tekrar eden forumdaşlar var yazık onlara acıyorum başka oyun oynayalım dediğimde gruptan atan şahıslar bu oyunu hergün saatlerce oynamaya devam etsin onlar varken ubisoft doğru olanı yapıyor
Oyun şuan çok iyi durumda olmayabilir ama daha iyi bir looter shooter oyunu söylersen, sürekli bu oyunu oynayanlar gider dediğin oyunu oynarlar. Ama yakın zamanda çıkan öyle bir oyun yok. Ayrıca artık oyunda pek içerik yok diye çöp mu oluyor? Rdr2 GoW gibi oyunlar da bittikten sonra çöp oluyor o zaman. Division Türker tarafından az oynanıyor çünkü oyunu hala öğrenemediler. Pve ister istemez bir süre sonra biter önemli kısım pvp ama Ubisoft orayı adam edemedi.

Rogue Agent

8.3.2021 16:18:55

0
glitch kullanarak 2 legendary gorevde loot yaptik diye 1 hafta ban ustune hesabi 15 gun geriye cekmek gibi asagilik bir davranista bulunabildiler ondan sonra oyuncu kitlesinin yarisini kaybettiler zaten. glitch varsa ortada kapatamamak kendi suclariyken kullanani suclu cikararak asagilik bi firma oldugunu bir kez daha gostermisti ubi.

Firoles

7.3.2021 21:23:14

0
Oyunda Washington’ı tam temizledik dedim her yeri bir anda daha güçlü bir düşman sardı ve onca aldığımız yerleri tekrar almak zorunda kaldık ama aldık mı? Tabikide hayır çünkü sürekli aynı görevler yapılmaz.. İtici geliyor aynı yerleri tekrar oynamak.. :)

BSC Misafiri

7.3.2021 16:17:25

0
tamamen çöp bir oyun oldu yaptığı son hikaye görevi ile birlikte hala bu oyunun görevlerini sürekli tekrar eden forumdaşlar var yazık onlara acıyorum başka oyun oynayalım dediğimde gruptan atan şahıslar bu oyunu hergün saatlerce oynamaya devam etsin onlar varken ubisoft doğru olanı yapıyor

Anvil_4

7.3.2021 14:51:21

0
Loot Shooter=2 veya senede 1 dlc çıkması gereken oyun.Sen oyunu çok yanlış anlamışsın

BSC Misafiri

7.3.2021 12:06:37

0
İki serisini de çıktığı zamanlarda isteyerek aldım oynadım hem de pahalıyken indirime girmemişken ama pişman oldum DLC DLC DLC şimdi bütün ubi.yi üstüme yapsalar girip oynamıyorum potansiyeli olan oyundu yazık ettiler :/

deniz1204

7.3.2021 11:50:33

0
sadece ruslara yollayın güncellemeyi ne zaman girsem herkes rus

takami59

7.3.2021 11:14:17

0
"Ubisoft, bu arada oyunun eski sezonlarını tekrarlayacak. Beşinci sezonda, birinci sezon içerikleri geri dönüyor ve böylece birinci sezon ödüllerini kaçıran oyuncular bu ödülleri kazanma şansı elde edebilecek." tam ubilik iş. Bi survival getiremediniz, bu gelecek modun da survival olacağını hiç sanmıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız