Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2 Üzerinde 1000'den Fazla Kişi Çalışıyor

 
   Tom Clancy’s The Division 2 üzerinde dev bir ekip çalışıyor.
 
   Gamereactor'ın projeye yakın kaynaklarından edindiği bilgiye göre, şu anda Tom Clancy’s The Division 2 üzerinde çalışan kişi sayısı 1000'den fazla.
 
   Ubisoft geçtiğimiz hafta Tom Clancy’s The Division 2'yi resmi olarak duyurmuş ve oyunun Massive Entertainment liderliğinde geliştirildiğini ve yapım sürecine Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai ve Ubisoft Bucharest stüdyolarının da yardım ettiğini açıklamıştı.  
 
   Tom Clancy’s The Division 2'nin çıkış tarihi ve platformları henüz belli değil. Oyunun tanıtımı haziran ayında düzenlenecek olan E3 2018 etkinliğinde gerçekleştirilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
League of Legends Türkiye Yükselme Ligi'nde Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi Planet Alpha PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cemoli78

14.3.2018 14:05:00

+1
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz. Sadece downgrade yemiş grafiklerden başka bir şey bildiğiniz yok. Adam oyunu oynamamış gelmiş burada atıp tutuyor. Oyunu arada oynuyorum ve ne zaman girsem serverlar full. 2 senedir beğenilmeyen bir oyun olsa bu kadar ilgi görmez.

BSC Misafiri

13.3.2018 23:36:10

0
Nikomer Ubisoft mu demiş bunu haberi okumadın Sanırım. Emek vermediklerini düşünüyorsan klavyeyi bile elleme sen bundan sonra.

BSC Misafiri

13.3.2018 23:35:59

0
Bu bir ilk galiba ve ben olumsuz olduğunu düşünmüyorum. Neyse hepimiz yakında göreceğiz zaten son zamanlarda Ubisoft'un akıllandığını düşünürsek bu oyunda başarılıydı hatta çok çok başarılı olabilirler. Hatta şöyle demek yanlış olmaz. Oyun ya gerçekten hiç iyi olmayacak yada harika çok başarılı bir oyun olacak ki ben çok başarılı olacağını düşünüyorum çünkü detayları biliyorum.

Nikomer

13.3.2018 17:53:06

+1
Başladılar yine " çok emeğkk veriyoruz ağbiii" ayaklarına

Jaguar0120

13.3.2018 17:24:26

0
Tabii kesin çalışmıyordur o kadar kişi.Grafiğe bu kadar takılmanı anlıyorum aslında senin nasıl bir oyuncu olduğunu gösteriyor.Şuan ki grafiği kötü olsa hak verirdim ama şu downgrade mevzusunu hep açmanız saçmalıktan başka bir şey değil.Oyunun şuan ki haline bakın forumlarda da gördüğüm yorumlar hep oyunun eski sürümlerine karşı.Oyunun şuan ki içeriği harika ve başarılı.Hile glitch bug yok.Zaten ilk aylardaki sıkıntıların sebebi Snowdrop engine idi.İLk defa bu oyunda kullanıldığı için o kadar hatalar oldu ki bu da anormal bir şey değil.Ama her oyuncu bilmez tabi bunları ve daha neleri.Forumda gördükleri yorumları doğru bilirler veya youtube'daki bazı "editör"lerin dediklerini.Ama işin asılları öyle değildir.

cenk-di

13.3.2018 15:00:34

0
Oyundaki en büyük sorun hileydi. Bana göre hileler olmasa çok eğlenceli bir oyun, hala da oynuyorum. Oyun dışında olan bir konu daha var ki dışarıdan ps4 e bağlanan aksesuarlar. Neden buna izin veriyorlar anlamıyorum. Cronusmax ve hori denen alete izin vereceğine kendin çıkar klavye mouse biz de alalım. Millet şimdi deli gibi cronusmax ile division oynuyor. Allah bilir pc'ye bağlı olduğu için ne hileler yapıyorlardır.

Thejoker58906

13.3.2018 12:12:52

0
1000 kişiden bir akıllı çıkıp e3 de gösterdiğimiz oyun ve çıkan oyun aynı olsun der inşallah.

:::LOSTPLANET:::

13.3.2018 08:24:59

0
@

İdrak İstimlak

13.3.2018 06:57:54

+1
Ne bu böyle fabrika gibi... Şahsen kalabalık ekiplere yapılan oyunların ruhsuz, tatsız olduğunu düşünen kesimdenim. Böyle bir ekiple yaptığınız oyun belki hatasız ve harika görünen bir oyun olabilir ama asla bir topkek annenizin yaptığı kek kadar lezzetli olamaz.

Drima

12.3.2018 23:07:25

+4
Eminiz çalışıyordur. Umarım gerçek bir trailer sunmayı akıl eder o 1000'den fazla insanlardan biri

ploff

12.3.2018 23:05:00

0
Ilk oyunun bana gore en buyuk eksıklıgı sıngle player'ın olmayısıydı.. Bunun dısında sayabılecegım dıger eksıler oyunun kocaman harıtasında sıngle player tarzı coklu gorevler bıtınce deadzone denen nıspeten daha kucuk harıtada sureklı ekıpman kasmak ıcın aynı seylerı tekrarlamamız. Rough (dogrumu hatırlıyorum bılemedım) denılen oyuncularının cogunun hıle yapmasıydı. Adamlar neredeyse ölümsüz modda takılıyordu. Yınede 2 ay boyunca en keyıf aldıgım multıplayer keyfı sunmustu bana.. Gold paket almama ragmen 2 ayın sonunda oyunu oynamak ıcın bır nedenım kalmadı. Bu arada grafıkler, sehır atmosferı baya saglamdı. Adamların hakkını yememek lazım. Optımızasyonuda bır o kadar ıyıydı.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız