Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2 PC Sistem Gereksinimleri

 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Massive Entertainment, Tom Clancy's The Division 2'nin resmi PC sistem gereksinimlerini açıkladı.
 
Minimum – 1080p | 30 FPS

İS: Windows 7 | 8 | 10
CPU: AMD FX-6350 | Intel Core I5-2500K
RAM: 8 GM
GPU: AMD Radeon R9 270 | Nvidia Geforce GTX 670
VRAM: 2 GB
DIRECT X: DirectX 11 | 12
 
Önerilen – 1080p | 60 FPS

İS: Windows 7 | 8 | 10
CPU: AMD Ryzen 5 1500X | Intel Core I7-4790
RAM: 8 GB
GPU: AMD RX 480 | Nvidia Geforce GTX 970
VRAM: 4 GB
DIRECT X: DirectX 11 | 12
 
Yüksek – 1440p | 60 FPS

İS: Windows 7 | 8 | 10
CPU: AMD Ryzen 7 1700 | Intel Core I7-6700K
RAM: 16 GB
GPU: AMD RX Vega 56 | Nvidia Geforce GTX 1070
VRAM: 8 GB
DIRECT X: DirectX 11 | 12
 
Elit – 4K | 60 FPS

İS: Windows 7 | 8 | 10
CPU: AMD Ryzen 7 2700X | Intel Core I9-7900X
RAM: 16 GB
GPU: AMD Radeon VII | Nvidia Geforce RTX 2080 TI
VRAM: 11 GB
DIRECT X: DirectX 11 | 12 
 
Tom Clancy's The Division 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 15 Mart 2019'da çıkacak. PC versiyonu sadece Epic Games Store ve Uplay üzerinden satışa sunulacak.

PC versiyonu özelliklerinin tanıtıldığı videoyu da aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
IEM Katowice 2019 Avrupa Minor Elemeleri Grupları Belirlendi! Ubisoft ile Epic Games Arasındaki Anlaşma The Division 2 ile Sınırlı Kalmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Manhunt Three

14.1.2019 16:37:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Wayward Son &amp;lt;blockquote class="quote"&amp;gt;&amp;lt;i&amp;gt;quote:&amp;lt;/i&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;Orjinalden alıntı: Manhunt Three &amp;amp;lt;blockquote class="quote"&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;i&amp;amp;gt;quote:&amp;amp;lt;/i&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;br&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;br&amp;amp;gt;Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun ilk oyundan ne farkı var şimdi. Ben bir fark göremedim.&amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;gt; Oynadın mı ? Hangi Rpg online oyunun 2.oyunu çok çok farklı ? Zaten çok iyi bir temeli geliştirip genişletmek varken neden çok daha farklı şeylere başvurulsun ki ?&amp;lt;/blockquote&amp;gt; Bu mu RPG? :) Role playing ile uzaktan alakası yok Division'ın. Loot, karakter geliştirme vs. rol yapmanın en alt katmanları. Safkan bir loot shooter Division.&lt;/blockquote&gt; Oyunun şuan ki haline bir daha bak bakalım safkan mı değil mi ? Son 6 7 aydan fazla süredir içerik olarak fazlasıyla iyi ancak oyunun ilk sürümünde böyle olmalıydı. 2.oyunda da herkesin beklentisi bu zaten. Oyun sonu içeriği ve daha dengeli bir pvp deneyimi. Co Op ve açık dünya olarak zaten başarılı. Herkes her oyundan bir GoW bir Rdr2 bir Gta 5 falan bekliyor herhalde. Bu oyunda ne hikaye çok önemli ne de senin dediğin gibi bir rpg deneyimi.</blockquote> Ben RPG demedim zaten diyen sensin. Kendinle çelişiyorsun. Loot shooter olması da kötü bir şey değil. Seven sever. Neden savunmaya geçtin :)?
Senin dediğin gibi bir RPG dedim yani role playing olarak. Ki bu safkan loot shooter daha çok pve için geçerli. Battle royale saçmalığı bile bu kadar tutulmuşken Division'ın pvp'si yani dark zone gibi bir yer fazla popüler olamadı bunun en büyük nedeni hilecilerdi. Bu oyunu savunmaktan çok eksi artılarını söylüyorum. Oyunun ilk 1.5 yılı gerçekten iyi denilecek kadar düzgün değildi ama kötü de denilemezdi. Şuanda ise gayet iyi. 2.oyunda aynı hataları tekrar yapmazlar ise bana göre alıp oynamamak için bir neden kalmaz.

Wayward Son

10.1.2019 21:42:11

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Wayward Son &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Manhunt Three &amp;lt;blockquote class="quote"&amp;gt;&amp;lt;i&amp;gt;quote:&amp;lt;/i&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun ilk oyundan ne farkı var şimdi. Ben bir fark göremedim.&amp;lt;/blockquote&amp;gt; Oynadın mı ? Hangi Rpg online oyunun 2.oyunu çok çok farklı ? Zaten çok iyi bir temeli geliştirip genişletmek varken neden çok daha farklı şeylere başvurulsun ki ?&lt;/blockquote&gt; Bu mu RPG? :) Role playing ile uzaktan alakası yok Division'ın. Loot, karakter geliştirme vs. rol yapmanın en alt katmanları. Safkan bir loot shooter Division.</blockquote> Oyunun şuan ki haline bir daha bak bakalım safkan mı değil mi ? Son 6 7 aydan fazla süredir içerik olarak fazlasıyla iyi ancak oyunun ilk sürümünde böyle olmalıydı. 2.oyunda da herkesin beklentisi bu zaten. Oyun sonu içeriği ve daha dengeli bir pvp deneyimi. Co Op ve açık dünya olarak zaten başarılı. Herkes her oyundan bir GoW bir Rdr2 bir Gta 5 falan bekliyor herhalde. Bu oyunda ne hikaye çok önemli ne de senin dediğin gibi bir rpg deneyimi.
Ben RPG demedim zaten diyen sensin. Kendinle çelişiyorsun. Loot shooter olması da kötü bir şey değil. Seven sever. Neden savunmaya geçtin :)?

Manhunt Three

10.1.2019 18:50:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun ilk oyundan ne farkı var şimdi. Ben bir fark göremedim.&lt;/blockquote&gt; Oynadın mı ? Hangi Rpg online oyunun 2.oyunu çok çok farklı ? Zaten çok iyi bir temeli geliştirip genişletmek varken neden çok daha farklı şeylere başvurulsun ki ?</blockquote> Bu mu RPG? :) Role playing ile uzaktan alakası yok Division'ın. Loot, karakter geliştirme vs. rol yapmanın en alt katmanları. Safkan bir loot shooter Division.
Oyunun şuan ki haline bir daha bak bakalım safkan mı değil mi ? Son 6 7 aydan fazla süredir içerik olarak fazlasıyla iyi ancak oyunun ilk sürümünde böyle olmalıydı. 2.oyunda da herkesin beklentisi bu zaten. Oyun sonu içeriği ve daha dengeli bir pvp deneyimi. Co Op ve açık dünya olarak zaten başarılı. Herkes her oyundan bir GoW bir Rdr2 bir Gta 5 falan bekliyor herhalde. Bu oyunda ne hikaye çok önemli ne de senin dediğin gibi bir rpg deneyimi.

Watton1

10.1.2019 18:48:18

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun ilk oyundan ne farkı var şimdi. Ben bir fark göremedim.&lt;/blockquote&gt; Oynadın mı ? Hangi Rpg online oyunun 2.oyunu çok çok farklı ? Zaten çok iyi bir temeli geliştirip genişletmek varken neden çok daha farklı şeylere başvurulsun ki ?</blockquote> Bu mu RPG? :) Role playing ile uzaktan alakası yok Division'ın. Loot, karakter geliştirme vs. rol yapmanın en alt katmanları. Safkan bir loot shooter Division.
zaten artık yuvarlanmayı skill diye koydukları her oyun rpg oldu maşallah

Wayward Son

10.1.2019 18:40:39

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun ilk oyundan ne farkı var şimdi. Ben bir fark göremedim.</blockquote> Oynadın mı ? Hangi Rpg online oyunun 2.oyunu çok çok farklı ? Zaten çok iyi bir temeli geliştirip genişletmek varken neden çok daha farklı şeylere başvurulsun ki ?
Bu mu RPG? :) Role playing ile uzaktan alakası yok Division'ın. Loot, karakter geliştirme vs. rol yapmanın en alt katmanları. Safkan bir loot shooter Division.

rambocuk

10.1.2019 15:18:04

0
ooo hemen 2080 ti leri gördük

Manhunt Three

10.1.2019 15:16:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyunun ilk oyundan ne farkı var şimdi. Ben bir fark göremedim.
Oynadın mı ? Hangi Rpg online oyunun 2.oyunu çok çok farklı ? Zaten çok iyi bir temeli geliştirip genişletmek varken neden çok daha farklı şeylere başvurulsun ki ?

BSC Misafiri

10.1.2019 14:27:45

0
Bu oyunun ilk oyundan ne farkı var şimdi. Ben bir fark göremedim.

David Attenborough

10.1.2019 14:14:56

0
Rtx?

Watton1

10.1.2019 14:09:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Altyazar 60$ bandinda cikarsa tr de husran yasatir, ayrica steamde satmamalari buyuk problem olacak firma icin muhtemelen serinin gelecek oyunu steamde satisa sunulur yada daha sonradan steame eklenir :D</blockquote> The Division, Türkiye için hiç düşünülmeyen bir seri çünkü Türkiye'de tutulmadı.
Kenevir var onu tutalım

Manhunt Three

10.1.2019 13:21:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: Altyazar 60$ bandinda cikarsa tr de husran yasatir, ayrica steamde satmamalari buyuk problem olacak firma icin muhtemelen serinin gelecek oyunu steamde satisa sunulur yada daha sonradan steame eklenir :D
The Division, Türkiye için hiç düşünülmeyen bir seri çünkü Türkiye'de tutulmadı.

Altyazar

10.1.2019 13:05:31

+2
60$ bandinda cikarsa tr de husran yasatir, ayrica steamde satmamalari buyuk problem olacak firma icin muhtemelen serinin gelecek oyunu steamde satisa sunulur yada daha sonradan steame eklenir :D

Manhunt Three

10.1.2019 12:55:57

0
Sistemler fena değil. Bu sene en çok oynayacağım oyunlardan. En azından PC'de :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız