Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2 Hikaye Fragmanı

 
Ubisoft, Tom Clancy's The Division 2'nin hikaye fragmanını yayınladı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ölümcül bir virüsün New York ve diğer şehirleri etkilemesinin ve dünya nüfusunu kasıp kavurmasının üzerinden yedi ay geçti. Bildiğimiz anlamdaki toplum çöktü. Virüs yayıldığında, sivil olarak gizlenen ajanlardan oluşan Division birimi, savunmanın son hattı olmak için harekete geçti. O zamandan beri geride kalanları korumak ve medeniyeti kaosa sürüklenmekten kurtarmak için yorulmadan savaşıyorlar.
 
Washington D.C. ulusal yıkıma karşı ayakta kalması gereken tek şehirdi, ancak pek çok tehditle yüzleştikten sonra yok olmanın eşiğine geldi. Division için artık risk daha büyük; Washington D.C. çökerse, tüm ulus çöker. Günümüzün sivil rütbelileri olarak siz ve takımınız, salgından sonra toplumun çöküşünü durduracak son umutsunuz.
 
"Tom Clancy's The Division" oyununu yapan ekip tarafından geliştirilen "Tom Clancy's The Division 2", keşfetmenin ve karakter geliştirmenin önemli olduğu, Washington DC'de geçen açık dünya bir aksiyon nişancı RPG oyunudur. Bu dinamik ortam serinin temel özgünlüğünü ve taktiksel kararlarını RPG aksiyon, ticaret ve daha önce görülmemiş özelliklerle birleştiriyor. Ana görevlerden çekişmeli PvP modlarına kadar pek çok etkinliği tek başınıza oynayarak veya en fazla 4 kişilik bir takım ile çevrimiçi ortak oyuna katılarak tamamlayın.
 
Oyun özellikleri
 
Sağlam ve Heyecan Verici Bir Senaryo - Washington D.C. yıkımın eşiğinde. Kanunsuzluk ve istikrarsızlık toplumumuzu tehdit ediyor ve Capitol'deki darbe söylentileri yüzünden kaos büyüyor. Çok geç olmadan şehri kurtarmak için tüm aktif Division ajanlarına olan ihtiyaç umutsuzca giderek artıyor.
 
Yepyeni Gelişme Sistemi - Oyuncuların karakterlerinin becerilerini ve yeteneklerini geliştirmeye devam etmeleri için 3 yeni uzmanlık seçeneği sunan esnek ve çok yönlü yepyeni bir gelişme sistemini deneyimleyin.
 
En İyi Oyun Sonu ve Çıkış Sonrası İçeriği - The Division 2, "oyun sonu önceliği" ilkesi ile tasarlanmıştır ve oyuncuların ana senaryoyu tamamladıktan sonra yeni, benzersiz ve çeşitli etkinliklere her zaman erişebilmelerini sağlar. Oyun sonu içerikleri, yepyeni zorluklar ve gelişme sistemleri, benzersiz şaşırtmalar ve sürprizler ve ilk kez olarak baskınlar sunacak. The Division 2, düzenli olarak yeni çıkış sonrası içerikler sunacak: Tam bir yıl boyunca ücretsiz ek hikayeye dayalı görevlere, harita genişlemelerine ve oyun modlarına erişebileceksiniz.
 
Tom Clancy's The Division 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 15 Mart 2019'da çıkacak. 7 - 10 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek betaya buradan kayıt yaptırabilirsiniz.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Metro Exodus için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Gran Turismo Sport Ocak Güncellemesi Yarın Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Manhunt Three

19.1.2019 00:03:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: MassiveDeviL "the division 1,25" olmuş bana göre... oynanış, fizik, tema aynı. sadece mekanın hava şartları değişmiş :) umut bağlamak istemediğim bi bu oyun var birde "anthem"... umarım beni yanıltır. the division full paketini almıştım ön siparişle, ama ana oyun hikayesi hariç underground'u ve sonrasını daha oynamadım. sarmıyor bi yerde hep aynı.
Oynanış fizik aynı değil. Oyunu bir deneyimle istersen ya da iyicene bir araştır. Ama zaten benim için bile tam olarak Division 2 değil :)

MassiveDeviL

18.1.2019 17:03:09

0
"the division 1,25" olmuş bana göre... oynanış, fizik, tema aynı. sadece mekanın hava şartları değişmiş :) umut bağlamak istemediğim bi bu oyun var birde "anthem"... umarım beni yanıltır. the division full paketini almıştım ön siparişle, ama ana oyun hikayesi hariç underground'u ve sonrasını daha oynamadım. sarmıyor bi yerde hep aynı.

Manhunt Three

17.1.2019 20:25:59

0
Grafiklere laf eden arkadaşlar lütfen oyunun oynanış videolarını izlesinler. Division 1'de de 2'de de bu tür fragmanlarda grafikler kötü gözüküyor.

ulaaaa

17.1.2019 15:22:05

0
Grafikler berbat görünüyor.

Antikaruh

17.1.2019 04:11:38

+1
O görseller ne ya öyle ? Massive kar temasını oyundan atınca oyun motoru acayip çuvallamış. İlk oyunun frame değerleri gayet iyiydi konsollarda dahi. Neden görsel olarak bir düşüşe gidilmiş anlamadım. Frame değerleri olamaz herhalde endişeleri. Acayip batıyor göze, millet her yerde yazmış zaten.

Terminator T-800

17.1.2019 01:19:27

+1
Oyunun 7-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Private BETA sına sadece oyunun herhangi bir sürümünü önsipariş edenler katılabilecek.Bu nedenle kayıt olunsa bile ilk BETA için bir faydası olmayacak.Private BETA dışında ise ilerleyen tarihlerde birde Closed BETA olacak.Yapılan kayıtlar Closed BETA için geçerli olacak ve kayıt yaptıranlardan seçilen oyuncular Closed BETA ya katılabilecek.Closed BETA için herhangi bir önsipariş şartı bulunmuyor.

Manhunt Three

16.1.2019 21:06:39

0
İlk oyununda hikayesi iyiydi ama işleyişi biraz basitti. 2.oyunda umarım daha iyi olur. Ama zaten bu tür oyunlarda önemli olan hikaye değil. Artık kimse bu tür oyunlardan hikaye beklemiyor bile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız