Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2 Çıkış Sonrası Ücretsiz İçerikleri ve Year 1 Pass Detaylandırıldı

 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Massive Entertainment Tom Clancy's The Division 2'nin çıkış sonrası ücretsiz içeriklerini ve Year 1 Pass'ini detaylandırdı.

Detaylar:
 
- Oyunun çıkışından kısa bir süre sonra yayınlanacak Tidal Basin oyuna Black Tusk'lar tarafından tutulan yeni ve zorlu bir kaleyi ekleyecek.
- Oyunun çıkışından kısa bir süre sonra yayınlanacak Operation Dark Hours The Division tarihinde ilk 8 oyunculu Raid olacak.
 
1. Bölüm D.C. Outskirts: Yaz 2019'da yayınlanacak 1. Bölüm şehrin kurtuluşu için savaşmak üzere oyuncuları Washington'ın çevresine götürecek iki ana görev ve kayıp bir konvoyun araştırılacağı yeni bir oyun modu ekleyecek.
2. Bölüm Pentagon: The Last Castle: Sonbahar 2019'da yayınlanacak 2. Bölüm oyuncuların Amerika'nın en ikonik konumlarından birinin altına gizlenen sırları açığa çıkaracağı ek ana görevler sunacak.
3. Bölüm: Kış 2019'da yayınlanacak 3. Bölüm The Division 2'nin hikayesinin ilk bölümünü kapatacak ve daha fazla içeriğin gelmesini sağlayacak.
 
Year 1 Pass

Tüm birinci yıl hikaye içeriklerine yedi gün erken erişim.
Tüm birinci yıl uzmanlık yeteneklerine yayınlandıklarında anında erişim.
D.C.'nin düşüşü hakkında daha fazla bilgi veren sekiz gizli görev.
Özel kozmetikler ve harekat üssü projeleri ve kelle avcılığı gibi ilave oyun içi aktiviteler.
 
Tom Clancy's The Division 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store ve Uplay) için 15 Mart'ta çıkış yapacak. Açık beta detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Birinci yıl içerik fragmanını ve sinematik TV reklamını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Beşiktaş Kadın CS:GO Takımı İlk Maçına Çıkıyor Profesyonel yayıncılar profesyonel oyunculara karşı: Team NVIDIA TR vs Arena Bulls
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

4.3.2019 10:19:56

0
Kapalı betasını oynadım. Karakter hareketlerinin ağırlaştırılmasını beğendim daha oturaklı olmuş. Sağa sola yağdıran tipleri görmek sinir bozuyor. Aynı şey ghost recon wildlands'da da vardı. Karakterler inanılmaz hızlı hareket ediyor. Fakat atmosferi beğenmedim. İlk oyundaki daha güzeldi. Onun dışında zaten benzer mekanikleri barındırıyor.

Manhunt Three

28.2.2019 22:32:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 ilk oyunda ki gibi survival modunun da geleceği söylenmişti fakat year one da yok bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?&lt;/blockquote&gt; Haritadaki ada bölgesinde o tarz bir mod gelebilir ancak ilk yılda gelmeyecek gibi duruyor. Muhtemelen 2.yılda daha iyi bir şekilde gerçek bir survival modu gelecek.</blockquote> umarım gelir hocam ilk oyunda bence çok eğlenceliydi ikinci oyunda biraz daha battlegrounds türüne de yaklaştırıp getirirlerse müthiş olur ama dedğiniz gibi ilk yılda yok galiba
İlk oyunda çok büyük potansiyeli harcadılar gibi oldu. 2.oyunda dediğiniz gibi biraz daha battle royale veya hayatta kalma tarzı bir mod çok çok iyi olur.

gerçekoyuncu11

28.2.2019 22:18:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 ilk oyunda ki gibi survival modunun da geleceği söylenmişti fakat year one da yok bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?</blockquote> Haritadaki ada bölgesinde o tarz bir mod gelebilir ancak ilk yılda gelmeyecek gibi duruyor. Muhtemelen 2.yılda daha iyi bir şekilde gerçek bir survival modu gelecek.
umarım gelir hocam ilk oyunda bence çok eğlenceliydi ikinci oyunda biraz daha battlegrounds türüne de yaklaştırıp getirirlerse müthiş olur ama dedğiniz gibi ilk yılda yok galiba

Manhunt Three

28.2.2019 19:25:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: gerçekoyuncu11 ilk oyunda ki gibi survival modunun da geleceği söylenmişti fakat year one da yok bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
Haritadaki ada bölgesinde o tarz bir mod gelebilir ancak ilk yılda gelmeyecek gibi duruyor. Muhtemelen 2.yılda daha iyi bir şekilde gerçek bir survival modu gelecek.

gerçekoyuncu11

28.2.2019 19:21:46

0
ilk oyunda ki gibi survival modunun da geleceği söylenmişti fakat year one da yok bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?

Manhunt Three

28.2.2019 19:08:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: EnsArTRance DELTA-03 hatasını çözün önce!
Açık beta'da çözüleceğini söylediler.

EnsArTRance

28.2.2019 18:59:03

0
DELTA-03 hatasını çözün önce!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız