Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2 Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Massive Entertainment Tom Clancy's The Division 2'nin resmi çıkış fragmanını yayınladı.

Tom Clancy's The Division 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store ve Uplay) için 15 Mart'ta çıkış yapacak. Oyunun çıkış sonrası ücretsiz içerikleri ve Year 1 Pass'i hakkındaki detaylara buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ölümcül bir virüsün New York ve diğer şehirleri etkilemesinin ve dünya nüfusunu kasıp kavurmasının üzerinden yedi ay geçti. Bildiğimiz anlamdaki toplum çöktü. Virüs yayıldığında, sivil olarak gizlenen ajanlardan oluşan Division birimi, savunmanın son hattı olmak için harekete geçti. O zamandan beri geride kalanları korumak ve medeniyeti kaosa sürüklenmekten kurtarmak için yorulmadan savaşıyorlar.
 
Washington D.C. ulusal yıkıma karşı ayakta kalması gereken tek şehirdi, ancak pek çok tehditle yüzleştikten sonra yok olmanın eşiğine geldi. Division için artık risk daha büyük; Washington D.C. çökerse, tüm ulus çöker. Günümüzün sivil rütbelileri olarak siz ve takımınız, salgından sonra toplumun çöküşünü durduracak son umutsunuz.
 
"Tom Clancy's The Division" oyununu yapan ekip tarafından geliştirilen "Tom Clancy's The Division 2", keşfetmenin ve karakter geliştirmenin önemli olduğu, Washington DC'de geçen açık dünya bir aksiyon nişancı RPG oyunudur. Bu dinamik ortam serinin temel özgünlüğünü ve taktiksel kararlarını RPG aksiyon, ticaret ve daha önce görülmemiş özelliklerle birleştiriyor. Ana görevlerden çekişmeli PvP modlarına kadar pek çok etkinliği tek başınıza oynayarak veya en fazla 4 kişilik bir takım ile çevrimiçi ortak oyuna katılarak tamamlayın.
 
Oyun özellikleri
 
Sağlam ve Heyecan Verici Bir Senaryo - Washington D.C. yıkımın eşiğinde. Kanunsuzluk ve istikrarsızlık toplumumuzu tehdit ediyor ve Capitol'deki darbe söylentileri yüzünden kaos büyüyor. Çok geç olmadan şehri kurtarmak için tüm aktif Division ajanlarına olan ihtiyaç umutsuzca giderek artıyor.
 
Yepyeni Gelişme Sistemi - Oyuncuların karakterlerinin becerilerini ve yeteneklerini geliştirmeye devam etmeleri için 3 yeni uzmanlık seçeneği sunan esnek ve çok yönlü yepyeni bir gelişme sistemini deneyimleyin.

En İyi Oyun Sonu ve Çıkış Sonrası İçeriği - The Division 2, "oyun sonu önceliği" ilkesi ile tasarlanmıştır ve oyuncuların ana senaryoyu tamamladıktan sonra yeni, benzersiz ve çeşitli etkinliklere her zaman erişebilmelerini sağlar. Oyun sonu içerikleri, yepyeni zorluklar ve gelişme sistemleri, benzersiz şaşırtmalar ve sürprizler ve ilk kez olarak baskınlar sunacak. The Division 2, düzenli olarak yeni çıkış sonrası içerikler sunacak: Tam bir yıl boyunca ücretsiz ek hikayeye dayalı görevlere, harita genişlemelerine ve oyun modlarına erişebileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Kid Icarus ve StarTropics 13 Mart'ta NES – Nintendo Switch Online'a Eklenecek Shoot 'Em Up Oyunu Freedom Finger PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.3.2019 14:01:39

0
almayı düşünen arkadaşlar oyunun ilk oyunla alakası yok oynanış açısından siz sakın ilk oyunu 5 saat oynayıp kapatan adamları dinlemeyin şimdi toplasan 2 saat oynadıkları betadan hemen kararı çakmışlar böyle oyun cahillerini kesinlikle dinlemeyin oyunda sırf zırh ve can ayrımı veya canbasarken sabit durman gerekmesi bile oyunda ki oynanışı tamamen etkiliyor ki bunlar en basiti daha bir dünya farklılıklar var looter shooter oyunundan daha witcher mass efect kalitesinde hikaye bekleyen adamların yorumunu dikkate bile almayın bunlar oyun cahilleri

:::LOSTPLANET:::

7.3.2019 08:19:15

0
Pompalı tüfeği alınca silah sesinin komple gitmesi bug'ı ikinci oyunda daha betada iken beni yine buldu.

BSC Misafiri

7.3.2019 06:35:56

0
Oyunun ilk oyuna gore biraz daha casuel olmasi beni sevindirdi dusmanlari oldurmesi kolaylastirilmis ve mekanikler daha akici ve basit oyun bu sekilde daha eglenceli olmus renkli havasi ve gorsellerinide begendim. Sahsen her turlu gider betada tamamen single takildim coop bile oynamadim tam istedigim gibi olmus.

BSC Misafiri

6.3.2019 20:18:11

+1
Bazı arkadaşlar 1. oyun ile arasında fark yok demişlet aldırış etmeyiniz efenim. Oyunun mekanikleri, oynanışı vb. çoğu şeyi değişti. İlk oyunu 3000 saatten fazla oynayan biri olarak söyleyebilirim ki yeni oyun casual oyunculara göre. Hard core oyuncuların dikkatini çekmeyecektir. Bu tip looter-shooter oyunlarda yaptığınız lootun önemi vardır ilk oyunda olduğu gibi ama ikinci oyun tamamıyla noob kesime hitap ediyor. Bugün satın al dzye gel kesin birini öldürürsün. Almayın aldırmayın

Watton1

6.3.2019 19:59:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: SilentHunterHD betasını oynadım. 1. oyundan tek farkı haritalar. oyun aynı şeyleri tekrarlıyor tıpkı önceki oyun gibi o yüzden satın alınması pek mantıklı değil şahsen. bir süre sonra sıkıyor
Ubisoft yazıyor doğal olarak.

SilentHunterHD

6.3.2019 19:04:49

+1
betasını oynadım. 1. oyundan tek farkı haritalar. oyun aynı şeyleri tekrarlıyor tıpkı önceki oyun gibi o yüzden satın alınması pek mantıklı değil şahsen. bir süre sonra sıkıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız