Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan Switch konsoluna çıkış yaptı

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, korku oyunu serisinin ilk oyunu olan The Dark Pictures Anthology: Man of Medan'ın Nintendo eShop üzerinden 19.99 dolarlık bir fiyatla Switch için çıkış yaptığını duyurdu. The Dark Pictures Anthology: Man of Medan ilk olarak 29 Ağustos 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için ardından 28 Eylül 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series için piyasaya sürüldü.
 
İlk oyun Switch'e geldi
 
 
 
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan'ın Switch sürümü Nintendo eShop sayfasındaki bir bilgilere göre 24 FPS'te çalışacak. Seçimlerin önemli olduğu oyunu artık Switch konsolunda deneyimleyebilecek ve dilediğiniz yerden oyunu oynayabileceksiniz. Seçimler oyundaki gidişatı etkileyecek.
 
Oyunun diğer yandan Switch konsoluna çıkış fragmanı yayınlandı. Bu fragman içerisinde oyunda yer alan karakterler, bazı atmosferler, ara sahneler ve daha fazlası yer alıyor. 
 
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan - Switch konsol çıkış fragmanı
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me
Bugsnax bu yaz iOS cihazlara geliyor LEGO 2K Drive'ın sezon detayları belli oldu

BSC Misafiri

5.5.2023 18:11:50

0
Aboo fragman bile kasıyor, 24fps te çalışırsa öpüp başımıza koyarız artık. Oyunun grafiklerinin üst düzey olduğunu bende biliyorum ama en azından elden geçirselermiş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures Anthology
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız