Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Dark Pictures Anthology: Little Hope Tanıtım Fragmanı

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology: Little Hope için ilk uzun resmi tanıtım fragmanını yayınladı.
 
The Dark Pictures Anthology yeni korku deneyimleri sunmak için tasarlanan ve bağımsız oyunlardan oluşacak bir oyun serisi. İlk oyun Man of Medan'dı ve ikincisi Little Hope.
 
Little Hope soyutlanmış bir kasabada geçen ve gizemli bir sis tarafından kapana kıstırılmış dört üniversite öğrencisi ve onların profesörünü konu edinecek. Oyuncular oyun boyunca her bir karakteri kontrol ederek yapmış olduğu eylemler ve vermiş olduğu kararlar ile oyunun gidişatını ve sonunu etkileyebilecek. 
 
The Dark Pictures Anthology: Little Hope PlayStation 4, Xbox One ve PC için bu yaz çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Dark Pictures Anthology: Little Hope Bandai Namco Supermassive Games korku oyunu
XCOM: Chimera Squad PC için Duyuruldu Remnant: From the Ashes DLC'si ‘Swamps of Corsus’ Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.4.2020 22:08:04

0
Son çıkan oyunu oynamadım ama videolarını izledim. Cidden jumpscare olayını fazla abartmışlar. Bu, gereğinden fazla kullanıldığında korku türündeki yapımları ucuzlaştıran bir yöntem. Genel konu, atmosfer ve senaryo ilerleyişinden gelen gerilim ile beraber gerekli anlarda izleyiciyi şaşırtmak için kullanmak başka; neredeyse her sahneye koyup yüksek grafikle servis edip alın size korku oyunu yaptık demek başka. İzlerken bu durum o kadar sıradan bir hale geldi ki gülerek “bak şuradan şöyle bir şey çıkar şimdi” diye tahminler üretmeye başladım. Ki çoğu da böyle çıkıyordu.

gamer-x

14.4.2020 20:33:54

+3
Neden exclusive oyun istiyoruz diye merak eden arkadaşlar işte nedeni bu, sony den ayrı yapılan bu oyun ve sony tarafından çıkartılan exc oyun karşılaştırın yorum sizin

mehmetalpertr

14.4.2020 19:30:42

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Perro_De_Levantamiento Sırtını saçma sapan jumpscares lere dayamış sözde korku oyun serisine dönüştü. İlk oyunu kulaklıkla oynamak işkence resmen. Çok kalitesiz bir oyuna dönüştürdü supermassive. Until Dawn nereee bu oyun nere. 50 tl nin altına düşmeden alıp oynamayın tavsiye etmiyorum.
aynı kanaatteyim.. hiç beğenmedim ilk oyunu. Until Dawn ile alakası bile yok.

BSC Misafiri

14.4.2020 19:20:00

0
Bu firmA ilk oyunu türkçe altyazı cıkardı until dawn sonra birdaha cıkarmadı araya bandai namco girince çokda güzel oyunlar keske bunda cıksa en azından

Persona_6

14.4.2020 19:16:06

+1
Sırtını saçma sapan jumpscares lere dayamış sözde korku oyun serisine dönüştü. İlk oyunu kulaklıkla oynamak işkence resmen. Çok kalitesiz bir oyuna dönüştürdü supermassive. Until Dawn nereee bu oyun nere. 50 tl nin altına düşmeden alıp oynamayın tavsiye etmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Dark Pictures Anthology: Little Hope
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız