Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Cursed Crusade'den Lanetli Bir Video

The Cursed Crusade, Orta Çağ dönemin ve Haçlı Seferlerinden de izler taşıyor.
 
   Kylotonn yapımı The Cursed Crusade'den 'Templar's Curse' adlı yeni bir video karşınızda. Bu videoda oyundaki karakterimizin en çok güveneceği güçlerin başında gelen Curse (Lanet) hakkında bilgilendirme ve oynanış görüntüleri verilmiş.
  
    The Cursed Crusade'i oynarken 'Curse' gücünü kullanmayı öğrenmelisiniz. Düşmanlarınızı Curse'ün yanısıra oyunun çeşitli yerlerinde karşınıza çıkacak 130 silah ve öğrenilmeyi bekleyen 16 dövüş tekniği sayesinde alt etmeye çalışacaksınız.
 
     Ekim ayına göz kırpan The Cursed Crusade, Üçüncül bakış açısına sahip bir aksiyon-macera oyunu olacak. Oyunda kontrol edeceğimiz karakter Denz de Bayle olacak. Her şeyini kaybeden Bayle'nin babasını bulma macerasında kendisine eşlik edeceğiz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
video The Cursed Crusade RPG Atlus Kylotonn Entertainment PC PS3 Xbox 360 The Cursed Crusade RPG Atlus PC PS3 Xbox 360
Jurrassic Park'a Yeni Ekran Görüntüleri Deus EX: HR'nin Orta Doğu Sürümüne Özel DLC
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.7.2011 07:58:02

0
Cod hayranları bile bangır bangır bağırıyor de mi kopyala yapıştır oyun diye.Oyunlar yeni bişey sunmazsa ne önemi var ki.Ben bu tür oyunlardan en çok hoşlanıyorum.Benim için FPS 2. sırada gelir.Ama sürekli aynı şey sizi sıkmıyorsa...Artık diyecek lafım yok yani.Ama bak BF3'e yeni bişey sundu ön siparişleri şu anda Black Opsunkini geçti.

BSC Misafiri

25.7.2011 23:38:19

0
sıkıldıysan oynamassın olur biter ayrıca bu tür oyunları seven bi kitle varkı yapılıyor oyunlar senin mantığınla bakarsak fpslerinde hepsi aynı cod bf moh o zaman onlarıda yapmasınlar

BSC Misafiri

25.7.2011 22:05:13

0
Bakın cidden siz de sıkılmadınız mı bu hep aynı biraz büyü biraz kılıç.Cidden sıkılmadıysanız artık ya yeterli derecede rpg oyun oynamadınız.Ya da pek çeşitlilik seven insan değilsiniz.Kopyala yapıştır oyun bunlar artık.Yeni bişey yok bu oyunda.Diğerlerinin aynısı.Yeni bir dünya sunmuyor.Yeni bir silah sunmuyor.Yeni bir hikaye sunmuyor.Harcanan zamana yazık valla.Buna harcayacağınız zamanı gidin serious samde god mode açıp canavarların arasına dalarak harcayın aynı şey.

BSC Misafiri

25.7.2011 20:13:12

0
Sarp sen misin canım?

BSC Misafiri

25.7.2011 20:10:26

+2
oyun gayet güzel gözüküyor oynamadan nasıl bilebilirz artislik yapmayın.

BSC Misafiri

25.7.2011 19:00:02

0
Ya yeter artık.Kendini tekrarlayan RPG'ler sıktı.Buna bakınca da aklıma biraz dragon age biraz da oblivion geldi.Oradan buradan birleştirip yeniden önümüze koyuyorlar.RPG oynayasım kalmadı bu insanlar yüzünden.Mass Effect'e bak.Alternatif bir RPG.Nasıl da tuttu.Yeter yani hep kılıç hep büyü.Eskiden güzeldi tamam.Ama yeter.Şimdi mesela skyrim oyuna ejderlerle ilgili yeni şeyler getiriyor.Bu da onun satılmasına yarayacak.Sırf ejder kesmek için alacak olan bile vardır.TAmam yani kılıçlı büyülü yapacaksan da yeni bişey koy ortaya bu ne artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Cursed Crusade
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız