Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Council'ın Birinci Bölümü Tüm Platformlarda Ücretsiz

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Big Bad Wolf, hikaye odaklı macera oyunu The Council'ın birinci bölümü The Mad Ones'ın tüm platformlarda ücretsiz olduğunu duyurdu.

Aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.
 
Oyun toplamda beş bölümden oluşuyor. Tüm bölümleri satın almak isteyenler için Complete Season şu anda Steam'de %70 indirimle 25,50 TL. Konsollarda indirim yok. PlayStation Store'da 159,00 TL ve Xbox Store'da 105,00 TL.
 
Oyun hakkında:
 

The Council'ın hikayesi 1793'te başlıyor. İngiltere'nin açıklarındaki gizli bir adaya davet edilen gizli topluluk üyesi Louis de Richet rolünü üstlen. Ona Napoleon Bonaparte ve George Washington gibi üst düzey misafirler eşlik ediyor olacak. Bu resepsiyonun tuhaf yapısı, prestijli misafirlerinin de ötesine geçiyor; kendi gizli gündemlerinin peşindeki renkli karakterlerin yanı sıra bir de Richet'nin annesi adada ortadan kayboluyor. 
 
Hikaye macera türüne yenilik getiren oyunda tercihler ve karakter gelişimi gerçek bir önem taşıyor. Önemli kararlar alırken aynı zamanda da hikayenin gidişatını doğrudan etkileyen beceriler geliştir. Kalıcı sonuçlar, seni geri dönüşü olmayan bir yola sokacak. Karanlık sırları olan çekici karakterlerle entrika ve manipülasyonlarla dolu bir hikayeye dal. 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Council Focus Home Interactive Big Bad Wolf PS4 Xbox One PC hikaye odaklı macera oyunu
Rick and Morty Yaratıcısının Yeni Dizisinden Fragman Yayınlandı In The Valley of Gods Yapım Süreci Hala Beklemede
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.3.2020 13:59:44

0
@HayvanGenli abi point-and-click tarzı oyunları seviyorsan kaçırma derim. Bu zamana kadar oynamadığım en kaliteli point-and-click oyun.

HayvanGenli

25.3.2020 22:49:29

+1
Tecrube etmis arkadaslar yorumda bulunurlarsa sevinirim, uzun suredir merak ettigim bir oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Council
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız