Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Coalition Yeni Nesil Gears Deneyimleri Üzerinde Çalışacak Geliştiriciler Arıyor

 
The Coalition'ın açtığı iş ilanları stüdyonun yeni Gears of War oyunları üzerinde çalıştığını işaret ediyor.

Tasarımcı, animatör ve mühendis dahil pek çok yeni personel arayan The Coalition'ın "yeni nesil Gears deneyimleri" ve "oyuncuların aklını başından alacak Gears of War oyunları" planladığı belirtilmiş.
 
Bunların yanı sıra Gears serisini yeni seviyelere çıkarmak ve IP'nin geleceğini şekillendirip Microsoft'un eğlence platformlarının ve cihazlarının sınırlarını zorlamaktan bahsedilmiş. Ayrıca servis yazılımı mühendisi pozisyonu listelemesinde stüdyonun modern bulut hizmet teknolojileriyle Gears deneyimini yeniden tanımlamak istediği yazıyor.
 
Serinin en yeni ana oyunu Eylül 2019'de çıkan Gears 5. Ardından Nisan 2020'de sıra tabanlı strateji oyunu Gears Tactics çıktı. Yeni oyun hakkında şimdilik resmi bir duyuru yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt Gears 5 Gears of War 5 Microsoft The Coalition Xbox One Windows 10 PC
Hapisten Kaçan İngiliz, Call of Duty Oyununu Satın Almaya Gittiği için Yakalandı Resident Evil Village'ın Dosya Boyutu 35 GB
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

8.3.2021 19:01:50

+1
xbox 360 neslinden beri gears of war oynuyor xboxcılar, yeni nesilde de gears of war oynayıp dururlar... Hazır çorba gibi oldu oyun.

sh4dy_081991

8.3.2021 16:23:56

0
Unreal Engine 5 ile geliştirilen yeni nesil bir Gears oyunu harika olur. Gears 5'in Hivebusters dlc sini daha yeni bitirdim güzeldi ama kısa olduğu için tadı damağımda kaldı.

BSC Misafiri

8.3.2021 12:30:30

0
Şu eski oyunları pcye getirin artik

TheNewAtilla

8.3.2021 11:39:21

0
Outriders'dan sonra farkettim ki siper sistemini en iyi gears oyunları yapıyor. Yeni nesilde karanlık, gothic ve bol gore içeren gears efsane olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gears 5
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız