Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Cave, PC Odaklı Bir Oyun Olacak


    Monkey Island serisiyle tanıdığımız ve son dönemde The Cave isimli bir macera projesinin baş yapımcılığını yapan Ron Gilbert, PC platformu adına konuştu. Kendisinin bir PC oyuncusu olduğundan söz eden isim, PC odaklı projelerin müjdesini verdi.
 
    Röportajında Gilbert, "Aslına bakarsanız ben genel manada bir PC oyuncusuyum. Xbox 360'ımı ayda bir ya açarım, ya açmam. Klavye ve mouse ikilisi, oyunlara daha fazla hakim olmamı sağlıyor. Eğer oyun kötü bir port değilse ve kontrol açısından güçlüyse PC platformunda oyun oynarken kendimi mutlu hissediyorum. Bu yüzden benim amacım, diğer oyunculara da geliştirdiğim oyunlarda bunu hissettirmek olacak." sözlerini söyledi.
 
    Yeni projesinin PC yapısından söz eden Gilbert, "The Cave'de kontrol yapısına büyük önem veriyoruz. Karakterinizin hareketleri mouse üzerinden yapılacak ve karakter değişimini klavyeden halledebileceksiniz. Bu konuda olabildiğince doğal yapıları kullanmaya çalışıyoruz." eklemelerini yaptı.
 
    Son olarak ünlü yapımcı, "The Cave, kesinlikle PC odaklı bir oyun olacak. Biliyorsunuz son dönemde konsol oyunları bir düşüş yaşıyor. Bunun tek nedeni konsol üreticilerinden yeni haberlerin gelmemesinden kaynaklanıyor. Belki Nintendo değil ama, Sony ve Microsoft'tan yeni duyurular artık gelmeli." açıklamalarına yer verdi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
double fine the cave sega ron gilbert adventure pc ps3 xbox 360 wii u
AoT: The Devil's Cartel'den Ekran Görüntüleri Halo 4 DLC'sinin 'Achievement' Listesi Yayımlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SSFR

6.12.2012 00:05:49

0
@ChronoGear Bravo ergenim, aslanım.. Oturduğun masanın başından çok güzel tespit yaptın. Zira koskoca developer kafasız ve bilgisiz ama bir sen akıllısın. EA gibi firmalara mutlaka CV'ni göndermen lazım :/

BlackBeasT

5.12.2012 19:51:05

+1
Oyün könsölünda grafük möhüm deedür.:D kendünden grafüklü olüp AA AF içreründe barindürür derler Bu tarz oyun PC gelince "efenim bakünüz bü basüt oyünler ance PüCü'ye gelür".:D EAnın BF3 için yaptığı gibi The Cave'ye sonradan 2gb'lik HD yaması gelicekmiş :D PC haberinde konsol kelimesi geçsin hemen savunma modu ,adam kötü 1şey dememiş ki bu anlamak için son paragrafı okumak kafi...

BSC Misafiri

5.12.2012 19:38:20

0
ChronoGear 5.12.2012 17:47:53 gerçekler acıdır dostum...zoruna gitmesin...

Fatal1ty.

5.12.2012 18:43:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ChronoGear Oyunu ucuza yapayim fazla bir telif odemeden yayinlayayim derdine dusersen tabi sadece PC odakli yaparsin. Demiyor ki fazla yatirimdan kaciyorum bu yuzden gelistirme maliyeti en ucuz olan PC`ye ozel calisiyorum. Onun yerine ver balcigi konsollar. Konsol oyunlari dusus yasiyor demis birde son donemde. Oyun yapma sen git lego falan oyna diyesim geldi. Son 2 yildir konsol oyunlari herzamankinden daha fazla satiyor bu kalkmis nediyor. Yok yaptigi oyunda hani efsane olacak birsey olsa anlarim antin kuntin bir oyuna kalkismis bide konusuyor :D PC`ye ozel ancak bu tip oyunlar olur zaten. Sene olmus 2013 bu hala PC sevdasinda kafasiz herif :D
Bravo kardeşim, sektörün içinde uzun zamandır olan adamın söylediklerini hemen çürüttün. Birde okumayı öğrensen tam Hideo Kojima gibi adam olacan. PC'ye özel olacak demiyor, PC'ye özel muamele yapıcaz diyor.

ChronoGear

5.12.2012 17:47:53

-5
Oyunu ucuza yapayim fazla bir telif odemeden yayinlayayim derdine dusersen tabi sadece PC odakli yaparsin. Demiyor ki fazla yatirimdan kaciyorum bu yuzden gelistirme maliyeti en ucuz olan PC`ye ozel calisiyorum. Onun yerine ver balcigi konsollar. Konsol oyunlari dusus yasiyor demis birde son donemde. Oyun yapma sen git lego falan oyna diyesim geldi. Son 2 yildir konsol oyunlari herzamankinden daha fazla satiyor bu kalkmis nediyor. Yok yaptigi oyunda hani efsane olacak birsey olsa anlarim antin kuntin bir oyuna kalkismis bide konusuyor :D PC`ye ozel ancak bu tip oyunlar olur zaten. Sene olmus 2013 bu hala PC sevdasinda kafasiz herif :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Cave ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız