Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Binding of Isaac: Repentance PS5, PS4 ve Switch'e 2021'in Üçüncü Çeyreğinde Gelecek

 
Geliştirici Nicalis, rogue-like aksiyon RPG shooter oyunu The Binding of Isaac: Rebirth'ün genişlemesi The Binding of Isaac: Repentance'ın PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch'e 2021'in üçüncü çeyreğinde geleceğini duyurdu.

PlayStation 5 ve Switch versiyonları ayrıca kutulu olarak da satışa sunulacak ve Nicalis Store'da $59.99 fiyattan ön siparişte.
 
The Binding of Isaac: Repentance PC (Steam) için 31 Mart'ta çıkacak.
 
Genişleme, bir devam oyunundan daha büyük bir boyutta. Oyunun son büyük içeriği ve yaklaşık 500 saatlik yeni oynanış sunacak. Yeni bölümler, yeni son boss ve son ile tamamen yeni bir alternatif yol, 130'dan fazla yeni item, 100'den fazla yeni düşman, 25'ten fazla yeni boss, 2 yeni oynanabilir karakter, 5 yeni challenge, 100'den fazla yeni başarım ve 5000'den fazla yeni oda tasarımı içerecek.

Yeni fragmana aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Binding of Isaac: Rebirth The Binding of Isaac Edmund McMillen Nicalis PC PS4 PS Vita
EA, Yeni Need for Speed Oyununu Erteledi; Criterion Games, Battlefield 6'ya Yardım Edecek Sıra Tabanlı RPG Black Legend 25 Mart'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Binding of Isaac: Rebirth ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız