Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Binding of Isaac: Afterbirth İçeriklerinin Yarısı Bir Süreliğine Oyunculardan Gizli Tutuldu


    The Binding of Isaac: Rebirth'in ilk eklentisi Afterbirth, oyuna birçok yeni içeriği ekliyordu. Fakat eklentiyi satın alan ve bir hevesle oynamaya başlayan oyuncular bu içeriklerin söylenenden çok daha az olduğunu farkedince işler sarpa sardı. 
 
    Bundan aylar önce çıkan ana oyunda içeriklerin bir kısmını gizli bulmaca olarak sunan yapımcıların bulmacası veri madencileri tarafından hile yoluyla keşfedilmişti. Buna içerlenen yapımcı ekip, Afterbirth içeriklerinin yarısını bulmaca havası katarak bir süreliğine oyunculardan gizli tuttu. Günlerce içeriklerin bulmacayla saklandığını düşünen ve Reddit üzerinden türlü türlü teoriler üreten oyuncular bugün gelen bir güncellemeyle beraber Afterbirth içeriklerinin tamamına erişebilir hâle geldiler. Güncellemeyle beraber sadece yeni içerikler değil, karakterler ve oyun içi eşyalarla ilgili bazı güç dengelemeleri de sunuldu.
 
    Yapımcıların böyle bir yola başvurması ilk başta oyuncu topluluğunda bulmaca sanılmasından dolayı büyük bir heyecan oluştursa da, daha sonra durum anlaşılınca heyecan yerini hayal kırıklığına bıraktı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Binding of Isaac: Rebirth The Binding of Isaac Edmund McMillen Nicalis PC PS4 PS Vita
Crytek'in Yeni Oyunu Robinson'ın Çıkacağı Platformlarla İlgili Yeni Bir Açıklama Geldi Blizzard'ın Efsaneleşmiş Klasikleri Yenileniyor!

qwenwol

4.11.2015 16:18:04

0
Oyun - Editör Uyumu :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Binding of Isaac: Rebirth ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız