Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Batman Filminin Bestecisi, Batman Hakkında Konuştu

 
Mat Reeves'in yönetmenliğini yaptığı, başrolünde de Robert Pattinson'ın oynadığı The Batman filminin müziklerini besteleyecek olan Michael Giacchino, The Batman filmi hakkında konuştu.
 
Michael Giacchino: "İstediğimi yapabileceğim konusunda kendimi tamamen özgür hissettim. Matt, bunun bizim Batman'imiz ve bizim tarzımız olduğu konusunda bizimle hemfikirdi. Her yazarın ve her sanatçının Batman'i kendilerine göre yorumlaması gibi ben de bunu yapıyorum. Batman'in 1800'lerde yaşadığı bir çizgi roman görmüştüm ve benim için bu çok havalıydı. "Batman her zaman böyle olmalıdır." gibi bir düşünceye sahip değilim. Sanatçı istediği gibi yorumlayıp kendi versiyonuna dönüştürebilir."
 
Son paylaşılan set fotoğraflarından ve filmde bulunacak karakterlerden sonra filmin günümüzde değil de, 90'larda geçecekmiş gibi durduğunu söyleyebiliriz. The Batman 25 Haziran 2021'de vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Slashfilm DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber
Bright Memory: Infinite Yeni Oynanış Fragmanı; Orijinal Bright Memory Yarın Erken Erişimden Çıkıyor The Mandalorian 2. Sezonun Oyuncu Kadrosuna Michael Biehn de Katıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız