Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bright Memory: Infinite Yeni Oynanış Fragmanı; Orijinal Bright Memory Yarın Erken Erişimden Çıkıyor

 
Yayıncı Playism ve tek kişilik geliştirici FYQD-Studio, Bright Memory: Infinite için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı ve şu anda Steam'de erken erişimde bulunan orijinal Bright Memory'nin 1.0 sürümünün 26 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Orijinal Bright Memory Ocak 2019'da 20,00 TL fiyattan Steam'de erken erişime açılmıştı. 1.0 sürümü ile birlikte oyunun fiyatı 3 dolar kadar artacak. Ayrıca orijinal Bright Memory'e sahip kullanıcılara Bright Memory: Infinite'in ücretsiz kopyası hediye edilecek.
 
1.0 sürümü oyuna ek iki saatlik oynanış, yeni silahlar, yeni yetenekler, fotoğraf modu, başarımlar ve daha fazlasını getirecek.
 
Bright Memory: Infinite ise orijinal Bright Memory'nin reboot'u. 2036 yılında geçen birinci şahıs aksiyon macera oyununda, kimsenin açıklayamadığı garip olaylar dünyanın dört bir yanındaki gökyüzünde ortaya çıkıyor ve Super Nature Research Organization adındaki organizasyon bu olayı soruşturmak için birkaç ekibini yolluyor. 
 
Bright Memory: Infinite PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Bright Memory: Infinite Playism FYQD-Studio PS4 Xbox One PC birinci şahıs aksiyon macera oyunu
Christopher Nolan'ın Yönettiği "Tenet" Ertelenmeyecek The Batman Filminin Bestecisi, Batman Hakkında Konuştu

YildirimBuyucusu

25.3.2020 16:43:48

0
Bright Memory Infinite'dan sonra bu arkadaşın yeni bir stüdyo kurup oyun geliştirmesini isterim. Bu tecrübeyle kuracağı stüdyo ile geliştireceği oyunlar büyük ses getirebilir. Bright Memory kısa bir oyundu, gelecek olan bu oyunda çok uzun olmayacaktır. Zaten fiyatı çok ucuz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bright Memory: Infinite
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız